KAHVERENGİ LEKE 🥺🥺🥺

Bu ay iki kere adet görmüş gibi oldum normal de 3kasim di yumurtlama takvim uygulaması göre
Test yaptınız mı benim de daha adetime 16 gün adetimden 17 gün sonra bugün çok koyu kahverengi lekelenme oluyor ara kanama mı acaba daha önce hiç başıma gelmedi

O zaman test al eczaneden. Erken gebelik testi. Sabah ilk idrarınla test yap. Silik çizgi dahi çıkarsa, hastaneye gidip kan testi yaptır bence
Şimdi test yaptım tek çizgi ama dikkatlice bakıldığında ise belli belirsiz bir çizgi var

Test yaptınız mı benim de daha adetime 16 gün adetimden 17 gün sonra bugün çok koyu kahverengi lekelenme oluyor ara kanama mı acaba daha önce hiç başıma gelmedi
Şimdi yaptım belli belirsiz bir çizgi çıktı varla yok arası gibi bir çizgi galiba yok

Belli belirsiz Bi çizgi var yüksek ihtimalle hamile olabilirsin :) ama kan testi kesin sonuç verir dediğim gibi
Ama bir tane farklı marka aldım yaptım şimdi onda hiç ikinci çizgi belli olmadı sadece tek çizgi

Ama bir tane farklı marka aldım yaptım şimdi onda hiç ikinci çizgi belli olmadı sadece tek çizgi
Eczaneden alınan testler dediğim gibi tam sonuç vermez ama belli belirsiz 2.Çizgi erken gebelikte yani değerin daha çok düşükken çıkabiliyor. Kan vermeden hamileyim ya da değilim diyemezsin. Bebek istemiyorsun galiba.. Bence bir an önce git test ver beta değerine baktır ancak öyle anlarsın

Eczaneden alınan testler dediğim gibi tam sonuç vermez ama belli belirsiz 2.Çizgi erken gebelikte yani değerin daha çok düşükken çıkabiliyor. Kan vermeden hamileyim ya da değilim diyemezsin. Bebek istemiyorsun galiba.. Bence bir an önce git test ver beta değerine baktır ancak öyle anlarsın
Aksine istiyorum olmuyor

Doktor polikistik dedi birde bir yıl önce sol tüpü aldilar
Anladım. Tedaviyle olucak o zaman belki de.. Allah gönlüne göre versin polisiktik de Bi tüpün alınması da engel değil. Allah daha Büyük engel çıkartmasın

X