Test yaptınız mı benim de daha adetime 16 gün adetimden 17 gün sonra bugün çok koyu kahverengi lekelenme oluyor ara kanama mı acaba daha önce hiç başıma gelmediBu ay iki kere adet görmüş gibi oldum normal de 3kasim di yumurtlama takvim uygulaması göre
Yok bugün yapicamTest yaptınız mı benim de daha adetime 16 gün adetimden 17 gün sonra bugün çok koyu kahverengi lekelenme oluyor ara kanama mı acaba daha önce hiç başıma gelmedi
Şimdi test yaptım tek çizgi ama dikkatlice bakıldığında ise belli belirsiz bir çizgi varO zaman test al eczaneden. Erken gebelik testi. Sabah ilk idrarınla test yap. Silik çizgi dahi çıkarsa, hastaneye gidip kan testi yaptır bence
O zaman test al eczaneden. Erken gebelik testi. Sabah ilk idrarınla test yap. Silik çizgi dahi çıkarsa, hastaneye gidip kan testi yaptır bence
Şimdi yaptım belli belirsiz bir çizgi çıktı varla yok arası gibi bir çizgi galiba yokTest yaptınız mı benim de daha adetime 16 gün adetimden 17 gün sonra bugün çok koyu kahverengi lekelenme oluyor ara kanama mı acaba daha önce hiç başıma gelmedi
Belli belirsiz Bi çizgi var yüksek ihtimalle hamile olabilirsin :) ama kan testi kesin sonuç verir dediğim gibiŞimdi test yaptım tek çizgi ama dikkatlice bakıldığında ise belli belirsiz bir çizgi var
Ama bir tane farklı marka aldım yaptım şimdi onda hiç ikinci çizgi belli olmadı sadece tek çizgiBelli belirsiz Bi çizgi var yüksek ihtimalle hamile olabilirsin :) ama kan testi kesin sonuç verir dediğim gibi
Eczaneden alınan testler dediğim gibi tam sonuç vermez ama belli belirsiz 2.Çizgi erken gebelikte yani değerin daha çok düşükken çıkabiliyor. Kan vermeden hamileyim ya da değilim diyemezsin. Bebek istemiyorsun galiba.. Bence bir an önce git test ver beta değerine baktır ancak öyle anlarsınAma bir tane farklı marka aldım yaptım şimdi onda hiç ikinci çizgi belli olmadı sadece tek çizgi
Aksine istiyorum olmuyorEczaneden alınan testler dediğim gibi tam sonuç vermez ama belli belirsiz 2.Çizgi erken gebelikte yani değerin daha çok düşükken çıkabiliyor. Kan vermeden hamileyim ya da değilim diyemezsin. Bebek istemiyorsun galiba.. Bence bir an önce git test ver beta değerine baktır ancak öyle anlarsın
O zaman Bi kan ver benceAksine istiyorum olmuyor
Evet bugün vericem baklm ne olcak inslh hayırlısı olurO zaman Bi kan ver bence
Haberlerini bekliyoruzEvet bugün vericem baklm ne olcak inslh hayırlısı olur
Ayy inslh hayırlı haberler verirmHaberlerini bekliyoruz
İnşallahAyy inslh hayırlı haberler verirm
Test sonucum 0.7 çıktı maalesefİnşallah
Hayırlısı olsun Bi zamanı vardır merak etmeTest sonucum 0.7 çıktı maalesef
Adet günüm geçerse tekrarliycam baklm hayırlısı olsunHayırlısı olsun Bi zamanı vardır merak etme
Herhangi Bi problem var mı bebek olmaması için, benim abimler de tedavi görüyorAdet günüm geçerse tekrarliycam baklm hayırlısı olsun
Doktor polikistik dedi birde bir yıl önce sol tüpü aldilarHerhangi Bi problem var mı bebek olmaması için, benim abimler de tedavi görüyor
Anladım. Tedaviyle olucak o zaman belki de.. Allah gönlüne göre versin polisiktik de Bi tüpün alınması da engel değil. Allah daha Büyük engel çıkartmasınDoktor polikistik dedi birde bir yıl önce sol tüpü aldilar