koyu muydu rengi nasıldı kırmızıya çalan bi renkte miydi hamilelik belirtileri var mıydı
şey olabilirmi yerleşme kanaması eşinle ilişkiye girdinmi girdiysen hangi korunma yöntemlerini denediniz
çocuk istiyor muydun eşin istiyor muydu eşin içine boşaldımı yoksa yatağımı boşaldı spermler içeri girmesi için boşalmak gerekiyor
Güzelim ne bu sorular yaa, soru yağmuruna tutmuşsun kızcağızı, ay öldüm gülmekten senin sorularını okurken, sen çok yaşa emi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yumurtlamadan kaç gün sonra oldu? İki gün sonra falansa yerleşme olamaz. Döllenmiş yumurtanın tüpten rahime inmesi en az 7 gün sürüyor. Biraz özel olacak ama kusura bakmayın çok fazla ilişki de bazen hafif bir kanama yapabiliyor. İnşallah bebektir ama.
Bebek değildir diyemeyiz inşallah hamilesindir. Ama yerleşme yüzünden olmamıştır lekelenme. Yumurta tüpte dölleniyor ya canım, oradan yavaş yavaş rahme iniyor ve tutunuyor, bu genelde 7 gün alıyor. Tüpleri kısa olanlarda 5 gün de olabiliyormuş. Ama hemen yumurtlama sonrası olmaz. Bazı kadınlar yumurtlama esnasında lekelenme yaşıyorlar, o olabilir. Ki iyi bişey, çünkü yumurtladığının kanıtı oluyor. İnşallah hamilesindir, unutma yerleşme kanaması hamilelerin yüzde 30unda falan görülüyor, çok yaygın değil.
inşallah hamilesindir inşallah bebek içinde oluşuyordur
yerleşme kanaması adet dönemine yakın zamanlarda oluyo galiba yumurtlamadan hemen sonra yerleşme kanamasını hiç duymadım ama inşallahta hamilesindir
benim de kafam karıştı valla, ama bu kasık ağrısı hiç geçmiyo nerdeyse.