• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi Leke ( LÜTFEN YARDIMCI OLUN ÇOK ACİL )

ags_geln

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
62
0
16
Adana
Arkadaşlar , ben evliyim son adet tarihim 25 ocak son 2 gündür bende çok az koyu kahve lekelenme oldu.Bugün durdu gelmiyor ve az önce wc girdiğimde içimden bir şey çıktığını hissettim peçeteyle çektim balgam gibi ele yapışan koca bir şey çıktı.hiç böyle bir şey yaşamamıştım adet tarihime daha neredeyse 12 -13 gün var neden böyle bir şey olmuş olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim bilgili tecrübeli arkadaşlar.)Bu arada bebiş istiyoruz bu ay denedik 3 kere.)

o kadar erken zaman da çıkarmı canım test sonucu çünkü benim günüme 11-12 gün var.bir de yerleşme kanaması bu kadar erken mi oluyor.Çok teşşekür ederim bilgin için.
Benim iki hamileligimde de 1 hafta onceden olmustu.o kanamadan 2 gun sonra yaptim silik cizgi cikmisti.

Benim iki hamileligimde de 1 hafta onceden olmustu.o kanamadan 2 gun sonra yaptim silik cizgi cikmisti.

anladım canım inşallah senin dediğin gibi olur bir arkadaşta yumurtan çatlamış olabilir dedi ondan da olabiliyormuş.ama 3 gün sürermiydi ki anlamadım.Neyse artık yarın randevu aldım dr. içim rahatlasın diye gideceğim.

Arkadaşlar , ben evliyim son adet tarihim 25 ocak son 2 gündür bende çok az koyu kahve lekelenme oldu.Bugün durdu gelmiyor ve az önce wc girdiğimde içimden bir şey çıktığını hissettim peçeteyle çektim balgam gibi ele yapışan koca bir şey çıktı.hiç böyle bir şey yaşamamıştım adet tarihime daha neredeyse 12 -13 gün var neden böyle bir şey olmuş olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim bilgili tecrübeli arkadaşlar.)Bu arada bebiş istiyoruz bu ay denedik 3 kere.)

muhtemelen yumurtluyosundur o lekelenme de ondandır çünkü aynı şey bikaç ay önce benim de başıma geldi telaşlandım doktora gittim çok aktif yumurtluyosun o yüzden endişelenme dedi çalışın demişti 4 gün sürmüştü lekelenmem peki ağrı da varmı kasıklarında....

Kızlar 13 şubatta adet olmam gerekiyodu ama herhangi bir adet belirtim yoktu nitekim 13ünde adet olmadım. Gebelik testi yaptım adet olmam gereken günde ama negatif çıktı belkide testi yanlış yaptım neyse. Bugün üçüncü gün kasıklarımda ve belimde ara ara batmalar var. Sabahları kalkınca inanılmaz midem bulanıyo. Bu gece kahverengi ve siyah arası kan gibi değilde böyle yapış yapış kaygan bi akıntı geldi devamı yok. Bu durum ne olabilir benzeri şekilde yaşayan var mı yardım edin

merhabalar genelde o bahsi geçen balgam gibi mukus gibi akıntılar idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklanıyor.. bende 2 senedir var yani.. kendii acımdan belirtmek istedim.. :)

Siteye yeni katildim 21 yasidayim sozlumle birlikte olduk uzun zaman once son iki birlikteligimiz adet sonuna denk geliyo iliski sonrasi pembe sulu kan geliyo bu 2 gundur basima sivi sari akinti geldi o kanamadan sonra basina gelen varsa yardimci olabilirmisiniz :(

anladım canım inşallah senin dediğin gibi olur bir arkadaşta yumurtan çatlamış olabilir dedi ondan da olabiliyormuş.ama 3 gün sürermiydi ki anlamadım.Neyse artık yarın randevu aldım dr. içim rahatlasın diye gideceğim.

Canım dr gittin mi sonuç ne oldu merak ettim

muhtemelen yumurtluyosundur o lekelenme de ondandır çünkü aynı şey bikaç ay önce benim de başıma geldi telaşlandım doktora gittim çok aktif yumurtluyosun o yüzden endişelenme dedi çalışın demişti 4 gün sürmüştü lekelenmem peki ağrı da varmı kasıklarında....

Bende cumartesi gittim dr. evet çok az oldu ağrım dr. baktı ultrasondan bişe görünmüyor dedi muhtemelen ya yumurtlama dönemindeydin dedi ya da çok az ihtimal yerleşme kanaması dedi

Arkadaşlar merhaba bundan 3 gün önce benimdem kahverengi lekelenmelerim olmaya başladı ayrıca hamileyi 5 haftalık doktora gittim ve yerleşme kanaması oldugunu yumurtalıklardan rahime dogru yolculuk sırasında olağan bir şey olduğunu söyledi ve içim rahatladı yinede bu sorunla karşılaşan varsa doktora gitmesini tabiki tavsiye ederim benim içim rahatladı sonuçta sizinde içiniz rahatlasın...

Arkadaşlar merhaba bundan 3 gün önce benimdem kahverengi lekelenmelerim olmaya başladı ayrıca hamileyi 5 haftalık doktora gittim ve yerleşme kanaması oldugunu yumurtalıklardan rahime dogru yolculuk sırasında olağan bir şey olduğunu söyledi ve içim rahatladı yinede bu sorunla karşılaşan varsa doktora gitmesini tabiki tavsiye ederim benim içim rahatladı sonuçta sizinde içiniz rahatlasın...

Mrb tebrik ederim oncelikle. Bisey sorcaktim, bu kanamaniz 5. Haftanizda mi oldu

en son adet tarihin 25 ocaksa bugünlerde adet olman gerekiyor.nasl 12-13 günün var anlamadım.ayrıca benimde tam adet olmam gereken günde kahverengi akıntım olmuştu ve 3 gün sürmüştü.ama çok değil azıcık.peçeteyle silince gelecek kadar.adet olacağımı sanmıştım.ama adet olmayınca test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı.sende hmile olabilirsin:1:

en son adet tarihin 25 ocaksa bugünlerde adet olman gerekiyor.nasl 12-13 günün var anlamadım.ayrıca benimde tam adet olmam gereken günde kahverengi akıntım olmuştu ve 3 gün sürmüştü.ama çok değil azıcık.peçeteyle silince gelecek kadar.adet olacağımı sanmıştım.ama adet olmayınca test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı.sende hmile olabilirsin:1:[/Q

Evet hamileyim 6+5 günlük oldugunu söyledi doktorum kalp atışlarını duydum dünyanın en güzel duygusu sanırım bu Allahıma şükürler olsun bu duyguyu yaşattıgı için.

Back