Gebeliğe Hazırlık Kahverengi leke kızlarr bakarmısınız🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

emosscaa

Hoşgeldin Can Oğlum ❤️🤰
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
1.642
3.427
83
27
Merhaba kızlar en son adet başlangıç tarihim 25 haziranda adet olmuştum şu an adetim geçeli 9 gün oluyor.Hamilelik şüphelerim var aşırı derecede adet olacakmışım gibi kasık ağrısı kram girmesi , ve dün ilk defa kahverengi bir leke geldi bugün sabah uyandığımda leke felan yoktu adet olcam zannettim olmamışım bu durumu yaşayanlar varmı aranızda

Yerlesme kanaması gıbı geldi bana... Test yapın :)

Test yap canım cok umutlanmadan ama aksi olursa Uzulme Allahin izni ile olur insallah :) merak ettım :)

Test yap canım cok umutlanmadan ama aksi olursa Uzulme Allahin izni ile olur insallah :) merak ettım :)

hakkımda hayırlısı neyse o olsun inşallah 7 aydır deniyoruz bu ay çok uğraşmıştım ovulasyon testi + soğan suyuyla rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz

hakkımda hayırlısı neyse o olsun inşallah 7 aydır deniyoruz bu ay çok uğraşmıştım ovulasyon testi + soğan suyuyla rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz
Rabbım gonlüne gore versın emeklerinızı boş cıkarmasn ınsallah hadi bakalım bıan once yap testini merakımz gitsin :)

Yumurtlama gününü biliyorsan gecikme ona göre olduysa bence de şans var. Ama 9 gün çok hemen test yap ona göre doktora git çünkü Allah korusun dış gebelikse kötü sonuçlanır. İlla yerleşmede değil dış gebelikte de lekelenme olur. İnşallah güzel haber alırsın

dün akşam test yaptım çıkmadı kuzum testte çıkmayabilir diye bende kan vercem çünkü ablamında böyle oldu çubuk testte çıkmadı kanda çıktı

dün akşam test yaptım çıkmadı kuzum testte çıkmayabilir diye bende kan vercem çünkü ablamında böyle oldu çubuk testte çıkmadı kanda çıktı
Ovulasyon zamanını biliyosun 9 gün geçmiş çıkması gerekirdi. Diyelim ki yerleşme kanaması oldu değer artmış olmalıydı bebek yerleşmiş demek çünkü yerleşme kanamasıysa eğer. İnşallah kanda çıkar da sevinirsin diyelim o zaman haber edersin bizlere de

inşallah kuzum kan verdim bakalım 4-5 gibi çıkarmış sonuç . Benim bi tanıdığım hamile olduğunu bildiği halde 8aylıkken tekrar çubuk test yaptı yine çıkmadı o yüzden çubuk teste pek güvenmiyorum Allahtan hayırlısı inşallah

Aaa cok ilginc

Şimdiki yeni testlerde öyle bşy olcağını sanmıyorum ufacık bi beta artışı bile yansır pek inanamadım canım o mevzuya inş vardır sende

Arkadaslar peki yerleşme kanaması olması şart mı ? O olmadaj gebe oldugumuzu anlayamazmıyız

Şimdiki yeni testlerde öyle bşy olcağını sanmıyorum ufacık bi beta artışı bile yansır pek inanamadım canım o mevzuya inş vardır sende

canım bende dijital testlerden kullanmadım tanıdığım ablada eczaneden aldıgı 5 liralık gebelik testiyle baktı ileride çocuğuma anı kalsın gösteririm çubuğu diye8 aylıkken yaptı yine çıkmadı Akşam gebelik testi yapacakken iç çamaşırıma bi baktım kahverengi leke peçeteyle tekrar baktım yok gece 2-3 kere uyandım baktım sabah baktım yine yok inşallah yerleşme kanamasıdır Saat4-5 gibi açıklanırmış sonuç allahtan hayırlısı inşallah kızlar dua edin

Sağlık ocağı geç çıkıyo evet özelde bi saate çıkıyo sonuç. İnşallah vardır ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…