• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kahverengi leke kızlarr bakarmısınız🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😔 negatif bu ay çok heycanlıydım çok umutluydum bir anda tüm hayaller yine alt üst

Eklentiler

• CFB1CC00-C495-4C5C-AA38-DF0E73E686DF.webp
    CFB1CC00-C495-4C5C-AA38-DF0E73E686DF.webp
    6 KB · Görüntüleme: 47
Hakkında hayırlısı demek ki adetin sökülecek tez zamanda inşallah

Arkadaslar peki yerleşme kanaması olması şart mı ? O olmadaj gebe oldugumuzu anlayamazmıyız
Olmadıgı da oluyor benim ılk bebegimde olmadı sadece 1 kere azıcık taze kan idi oda dusuk riski dedı zaten ilac kullandım. 2. Cide kahverengi leke hep oldu 3 aya kadar
😔 negatif bu ay çok heycanlıydım çok umutluydum bir anda tüm hayaller yine alt üst
Merakkk etmeee ınsallah olacak :) varmı oyle umutları yıkmak hemen yoook dua et bol bol bak ezan okunuyor Rabbım gonlune gore versın ınsallah AMİN 🙏

Olmadıgı da oluyor benim ılk bebegimde olmadı sadece 1 kere azıcık taze kan idi oda dusuk riski dedı zaten ilac kullandım. 2. Cide kahverengi leke hep oldu 3 aya kadar

Merakkk etmeee ınsallah olacak :) varmı oyle umutları yıkmak hemen yoook dua et bol bol bak ezan okunuyor Rabbım gonlune gore versın ınsallah AMİN 🙏

çok sağol canımm inşallah ❤️🤲🏻

Back