- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.714
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım saol..bende adet oldum diyorum gelmiyor bekliyorum hala yok birkac gun daha bekleyip test yapıyım bende:)Bnmde oyle oldu 1 gun lekelenme oluodu diger gun bir sey yok diger gun tekrar lekelenme oldu baktim tam adet olamiyorum test yaptim pozitifi gordum hatta esim adet oldum saniodu Allahim gonlune gore versin cnm
adetim bir gun geciktiAdetine kac gun var
Ne yaptin adet oldun mu yada test yaptin mi merak ettimadetim bir gun gecikti
adet oldum canımNe yaptin adet oldun mu yada test yaptin mi merak ettim
Hayirlisi olsn Allahim gonlune gore versinadet oldum canım
Bence hamilelik canim 2 gün sonra tekrar yaptir inşallah artar hayırlı olsunMerhaba kızlar bişey sormak istiyorum geçen ay kan testi yaptık 0.100 çıktı negatifdi sonra gerekn herşeyi yaptık bu ay yaptım 2.70 olmuştu 2 gün sonra testi tekrarladım 34.9 olmuş değerlerim hamilelik seyrimi acaba ?
Teşekkür ederim cevabın için 2 gün daha beklicemBence hamilelik canim 2 gün sonra tekrar yaptir inşallah artar hayırlı olsun
Rica ederim sonucu yaz buraya canım :)Teşekkür ederim cevabın için 2 gün daha beklicem
Ayy canim cok sevindim tebrikler netten hesaplaniyo son adet tarihine göre ne kadarlik olduğu. Bide canım belirtilerin neydi yazarmisin :)Bugün tekrar kan testi yaptırdım 264.86 çıkmışhamişimm bu orana göre nekadarlık hamişim ben peki ?