kahverengi leke hamilelik belirtisimi

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.396
15.714
198
normalde bazen adet once kahverengi lekelenmem olur salı gunu yasadım iki gun boyunca olmadı persembe yine basladı cuma cumartesi azar azar devam etti sonuc adet baslamadı boyle olurmu hamilelikde lekelenme ara verip sonra yine baslarmı yoksa hergun devam ediyormu

Bnmde oyle oldu 1 gun lekelenme oluodu diger gun bir sey yok diger gun tekrar lekelenme oldu baktim tam adet olamiyorum test yaptim pozitifi gordum hatta esim adet oldum saniodu Allahim gonlune gore versin cnm

Bnmde oyle oldu 1 gun lekelenme oluodu diger gun bir sey yok diger gun tekrar lekelenme oldu baktim tam adet olamiyorum test yaptim pozitifi gordum hatta esim adet oldum saniodu Allahim gonlune gore versin cnm
amin canım saol..bende adet oldum diyorum gelmiyor bekliyorum hala yok birkac gun daha bekleyip test yapıyım bende:)

Hm bnmde adetime 2 gun kala oyle olmustu direk kan testi yapip ogrenebilirsin hakkinda hayirlisi olur insallah

Merhabalar 1 yıllık evliyim en son adet tarihime 2 gün kala birlikte olduk hasta olucam diye korunmadık fakat hasta olmadım bugün 10 gün oldu sanki hasta olucakmışım gibi belimde ve kasıklarımda bi ağrı söz konusu hatta özellikle sağ kasığımda batma oluyor acaba hamilemiyim lütfen biligilerinizi paylaşırmısınız

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum geçen ay kan testi yaptık 0.100 çıktı negatifdi sonra gerekn herşeyi yaptık bu ay yaptım 2.70 olmuştu 2 gün sonra testi tekrarladım 34.9 olmuş değerlerim hamilelik seyrimi acaba ?

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum geçen ay kan testi yaptık 0.100 çıktı negatifdi sonra gerekn herşeyi yaptık bu ay yaptım 2.70 olmuştu 2 gün sonra testi tekrarladım 34.9 olmuş değerlerim hamilelik seyrimi acaba ?
Bence hamilelik canim 2 gün sonra tekrar yaptir inşallah artar hayırlı olsun

Bugün tekrar kan testi yaptırdım 264.86 çıkmış :anneadayı::anneadayı::anneadayı: hamişimm bu orana göre nekadarlık hamişim ben peki ?

Bugün tekrar kan testi yaptırdım 264.86 çıkmış :anneadayı::anneadayı::anneadayı: hamişimm bu orana göre nekadarlık hamişim ben peki ?
Ayy canim cok sevindim tebrikler netten hesaplaniyo son adet tarihine göre ne kadarlik olduğu. Bide canım belirtilerin neydi yazarmisin :)

4 haftalık hamişmişim çok şükür belirtim çok olmadı benim klasik adet öncesi ağrıları bilirsiniz hafif bi ağrı birazda sağ kasığımda çok minik batlar oldu herkezde aynı olurmu bilmem ama benim gögüslerimde hiç acı yok ama uçlarına resmen dokunamıyodum o derece bi acı vardı meraktan adet günümü bekliyemeden koştum gittim doktora :halay::halay::halay:şuan münübüsteyim mendil alıp rlime halay başı olmayı planlıyorum mutluluktan :KK70:

Back
X