Tutamazsınız iğne ucu kadar bile olmaması gerekNormalde 3 4 gün sürer bu ay regl 7 gün ve ağrılı geçti Tirnagim kadar bugün leke gelmiş 3 gündür abdest alıyorum tutmak istiyorum oruç
Aaa tutum dünTutamazsınız iğne ucu kadar bile olmaması gerek
Bu ay benim de 10 güne yakın sürdü tutamadım.tamamem beyaz akıntı gelene kadar tutulmuyor diye biliyorum ben de..Normalde 3 4 gün sürer bu ay regl 7 gün ve ağrılı geçti Tirnagim kadar bugün leke gelmiş 3 gündür abdest alıyorum tutmak istiyorum oruç
Benimde bu ay uzun sürdü tutum vallahaBu ay benim de 10 güne yakın sürdü tutamadım.tamamem beyaz akıntı gelene kadar tutulmuyor diye biliyorum ben de..
Bu ay benim de 10 güne yakın sürdü tutamadım.tamamem beyaz akıntı gelene kadar tutulmuyor diye biliyorum ben eg
Bu ay benim de 10 güne yakın sürdü tutamadım.tamamem beyaz akıntı gelene kadar tutulmuyor diye biliyorum ben de..
Allahım kabul etmiştir canım ben de tutmayı düşünüp araştırdığımda öğrenmiştim tutulmayacağını. Beyaz akıntı dediğim yani tamamen bitince adet dönemi..Benimde bu ay uzun sürdü tutum vallaha
10 gün geçti banyo yaptım gene geldi akıntı ya o bence regl değilAllahım kabul etmiştir canım ben de tutmayı düşünüp araştırdığımda öğrenmiştim tutulmayacağını. Beyaz akıntı dediğim yani tamamen bitince adet dönemi..
10 gün geçti yine geldi akıntı galibaTutamazsınız iğne ucu kadar bile olmaması gerek
10 günü geçince özür oluyo kan gelse de10 gün geçti yine geldi akıntı galiba
Benden beyaz akıntı gelmediki bu zamana kadar hep sarıya yakin kahve gelirdi bu ay hep her banyo yapisimda akıntı geliyor yapmayınca banyo gelmiyor 10 bugün geçti10 günü geçince özür oluyo kan gelse de
Sarı da hayız yani adet sayılıyorBenden beyaz akıntı gelmediki bu zamana kadar hep sarıya yakin kahve gelirdi bu ay hep her banyo yapisimda akıntı geliyor yapmayınca banyo gelmiyor 10 bugün geçti
Bazıları sayılır diyor neyse olan olmuş artık ya10 gün geçtiyse özür kanıdır. Siz yine de birkaç hocaya sorun.
Benimde her zaman 5 6 gün sürer bu ay 4. Günden sonra kesildi 5. Gün tereddutte kalarak tuttum artik gelmedi sonrasinda ama illa ne zaman bitti deyip banyo yapsam, banyo sonrasi biraz daha geliyor. 2 kez gusul almak zorunda kalıyorum
Gusülden sonra leke gelmesi tekrar gusül almayı gerektirmez.10 gün geçtiyse özür kanıdır. Siz yine de birkaç hocaya sorun.
Benimde her zaman 5 6 gün sürer bu ay 4. Günden sonra kesildi 5. Gün tereddutte kalarak tuttum artik gelmedi sonrasinda ama illa ne zaman bitti deyip banyo yapsam, banyo sonrasi biraz daha geliyor. 2 kez gusul almak zorunda kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?