Kızlar merhaba sürekli dışardan takip ediyordum ama en doğrusu üye olup kendin sorup cevap almakmış ,, adetime 1 gün varken kahve leke geldi ertesi gün test yaptm silik çıktı fakat iki gün kahve leke sürdü 2. Gün hafif kanamam oldu ve kesildi suan 5. Gün kanama yok ck hafif peçetteye silince leke oluyor açık kahve .. böyle bir durum yasayan var mı ?? Ben kimyasal yaşadığımı düşünmüştüm umursamadım ama bir anda kesilmesi beni düşündürüyor ve bel agrm var haala kasklarmda batma
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Kahverengi leke ardından idrar testinde 2. Çizgi silik çıktı ama lekeler devam ediyor
- Konu Sahibi Bircicek
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik testi kahverengi akıntı silik idrar testi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
En iyisi doktora gidip muayene olmanızya da kan tahlili yaptırmanızKızlar merhaba sürekli dışardan takip ediyordum ama en doğrusu üye olup kendin sorup cevap almakmış ,, adetime 1 gün varken kahve leke geldi ertesi gün test yaptm silik çıktı fakat iki gün kahve leke sürdü 2. Gün hafif kanamam oldu ve kesildi suan 5. Gün kanama yok ck hafif peçetteye silince leke oluyor açık kahve .. böyle bir durum yasayan var mı ?? Ben kimyasal yaşadığımı düşünmüştüm umursamadım ama bir anda kesilmesi beni düşündürüyor ve bel agrm var haala kasklarmda batma
Sanki adet olacakmışım da sökülmüyor gibi 4. Gün sabahı kanama oldu sonra bıçak kesiği gibi durdu böyle de adet olmaz ki .. umarım kötü bsy yoktur ben erken test yaptm diye kmyasal oldgnu düşünüyorm bi kere yaşamıştımEn iyisi doktora gidip muayene olmanızya da kan tahlili yaptırmanız
Gidicem inşallah teşekkür ederm , böyle bsy yasadınız mı neye ihtimal veriyorsunuz ?ilk iş doktora gidin ,ben kimyasal olduğunu düşünMüyorum
- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.511
- 498
tarifinize göre yerleşme kanamasıGidicem inşallah teşekkür ederm , böyle bsy yasadınız mı neye ihtimal veriyorsunuz ?
İlk leke geldi dikkat etmeye başladım 2. Ve 3. Gün ara ara geldi gitti lekeler 4. Gün sabahı kanama gibi akıntı oldu dedm adet oldm 4. Günün akşamı durdu 5. Gün leke devm etti yani sökülememş gibiyim .. böyle bi durumda ihtimalde veremedm gebeliğe .. bu yüzden gitmedm doktoratarifinize göre yerleşme kanaması
- 21 Mart 2019
- 300
- 236
- 23
Gebeliğe Hazırlık - Hamile miyim? Lütfen yardım. 🙏🏻
Herkese merhaba. Kıymetli üyeler fikirlerinize ihtiyacım var. 8 aydan beri bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Ancak eşimde varikosel rahatsızlığı çıktı ve ameliyat olması gerektiği söylendi. Hatta değerleri çok düşük olduğundan ameliyat sonrası ancak tüp bebek ile çocuğunuz olur dendi. Yaz...
www.kadinlarkulubu.com
Canım aynı durumdayız.
Hemen kan ver.
Sen verdin mi canım senn nasıl oldu ya ama sende kanama oldu mu hiç ?Gebeliğe Hazırlık - Hamile miyim? Lütfen yardım. 🙏🏻
Herkese merhaba. Kıymetli üyeler fikirlerinize ihtiyacım var. 8 aydan beri bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Ancak eşimde varikosel rahatsızlığı çıktı ve ameliyat olması gerektiği söylendi. Hatta değerleri çok düşük olduğundan ameliyat sonrası ancak tüp bebek ile çocuğunuz olur dendi. Yaz...www.kadinlarkulubu.com
Canım aynı durumdayız.
Hemen kan ver.
- 21 Mart 2019
- 300
- 236
- 23
Benim postu okursan yaşadıklarımızın başlangıcı aynı.
Doktor gebelik testi isteyecek. Çıkan sonucuna göre 2 gün sonra bir daha test isteyecek.
Eğer ilk değerinle ikinci ölçüm arasında 2 kat artış varsa gebelik oluşmuş ve normal ilerliyor demektir ve sürekli kan testi ile takip edileceksin.
Benim kimyasal gebelik oluştu. Kan testimde yükselme yoktu. Kanamam hala devam ediyor ama 7. Günde kırmızıya dönüştü. Çarşamba muayene olacağım.
İnşallah senin bebiş tutunur.
Doktor gebelik testi isteyecek. Çıkan sonucuna göre 2 gün sonra bir daha test isteyecek.
Eğer ilk değerinle ikinci ölçüm arasında 2 kat artış varsa gebelik oluşmuş ve normal ilerliyor demektir ve sürekli kan testi ile takip edileceksin.
Benim kimyasal gebelik oluştu. Kan testimde yükselme yoktu. Kanamam hala devam ediyor ama 7. Günde kırmızıya dönüştü. Çarşamba muayene olacağım.
- 21 Mart 2019
- 300
- 236
- 23
Kan testi için bugün malesef gidemem yarın sabah tekrar idrar yapmayı düşünüyorm sonucu tekrar çıkarsa kan vericem hemen randevu aldm zaten gidip bakalım bebek yoksa bile ne yani o kadr rahatsızım ki .. bebek mi var hastalık mı adet desen leke leke adet mi olr bi kere kanama oldu oda az bitti hemen anlamıyorum sancm çok .. ama bu güb gittikçe artıyor garip .. doktora gitmeden sonuc tabiki alamam ..Tabii öncelik kan testi. 5in üstünde bir değer varsa hamilelikten bahsedebiliriz.
Yoksa adet oluyorsundur.
Benim postu okursan yaşadıklarımızın başlangıcı aynı.
Seninkini de şimdi okudum sinir oldum doktorlara zaten bende kimyasal yaşadım o zamandan beri gitmiyorum doktora .. belki umutlu konussalar stres vs yapmıcaktın . Ama Allah böylesini uygun görmüş Rabbm eşine de şifa versin .. inşallah hayırlı evlat sahibi oluruz
- 21 Mart 2019
- 300
- 236
- 23
Amin arkadaşımSeninkini de şimdi okudum sinir oldum doktorlara zaten bende kimyasal yaşadım o zamandan beri gitmiyorum doktora .. belki umutlu konussalar stres vs yapmıcaktın . Ama Allah böylesini uygun görmüş Rabbm eşine de şifa versin .. inşallah hayırlı evlat sahibi oluruz ❤
Ben çok hüzünlüyüm. Çarşamba kendi doktoruma gideceğim.
En azından hamile kalabildiğimi gördüm diye avutuyorum kendimi.
Kan sonucu merakla ve duayla bekliyorum.
Allah yardımcımız olsun.
Amin canım evet Allahtan asla ümit kesilmez evet ilim var doktorlarda bunun gereği konusuyorlar fakat inancımız tam hayırlısı olsun üzülme dua edelim ..Amin arkadaşım
Ben çok hüzünlüyüm. Çarşamba kendi doktoruma gideceğim.
En azından hamile kalabildiğimi gördüm diye avutuyorum kendimi.
Kan sonucu merakla ve duayla bekliyorum.
Allah yardımcımız olsun.
- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.511
- 498
testiniz silik çıktıysa gebeliktir inşallah:)İlk leke geldi dikkat etmeye başladım 2. Ve 3. Gün ara ara geldi gitti lekeler 4. Gün sabahı kanama gibi akıntı oldu dedm adet oldm 4. Günün akşamı durdu 5. Gün leke devm etti yani sökülememş gibiyim .. böyle bi durumda ihtimalde veremedm gebeliğe .. bu yüzden gitmedm doktora
İnşallah yarın tekrarlıcam testi sonra doktora gdicem randevum var haftaya , sonuc ne olursa olsun hamileysem veya niye adetim sökülmedi diyetestiniz silik çıktıysa gebeliktir inşallah:)
- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 83
S
Selamlar.bende benzer durumdayim senle canm.bat yarin normalde ama cmt aksami ic camasirima acik kahve 3-4damla akinti oldu.dedim erken gelcek adetim heralde.pazarda cok az ufak ufak pembe kahve arasi lekelenmeler.sökülcem sanirim bgn dedim yok.bgn yine lekeler peceteye cook acik kahve pembe yine gelen giden yok.bakalim bgn sökülmezsem yarin bi test yapim diyrm(gerci hicbiseye dair belirtim yok ama)ins bebislerimiz bizimledirKızlar merhaba sürekli dışardan takip ediyordum ama en doğrusu üye olup kendin sorup cevap almakmış ,, adetime 1 gün varken kahve leke geldi ertesi gün test yaptm silik çıktı fakat iki gün kahve leke sürdü 2. Gün hafif kanamam oldu ve kesildi suan 5. Gün kanama yok ck hafif peçetteye silince leke oluyor açık kahve .. böyle bir durum yasayan var mı ?? Ben kimyasal yaşadığımı düşünmüştüm umursamadım ama bir anda kesilmesi beni düşündürüyor ve bel agrm var haala kasklarmda batma
İnan benimse hiç belirtim yoktu ama böyle lekelenince dedm test yapm baktm silik inanamadım ama sonraki günlerde kanama oldu aşırı derece olmasada kan yani kimyasal yaşadığımı düşündm baktm durdu ped doldurmadım hiç düşün .. ve daha yeni yeni karnım ck agrıyor belim tutuluyor anlamıyorum ya adet olamadım diye ya da bebek heralde başla sorun olmasında tek duam yarın tekrarlıcam testi inşallah bebektir .. inşallah nasip olr canm sanada test sonucunu bekliyorum merk ettmS
Selamlar.bende benzer durumdayim senle canm.bat yarin normalde ama cmt aksami ic camasirima acik kahve 3-4damla akinti oldu.dedim erken gelcek adetim heralde.pazarda cok az ufak ufak pembe kahve arasi lekelenmeler.sökülcem sanirim bgn dedim yok.bgn yine lekeler peceteye cook acik kahve pembe yine gelen giden yok.bakalim bgn sökülmezsem yarin bi test yapim diyrm(gerci hicbiseye dair belirtim yok ama)ins bebislerimiz bizimledir