• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kahverengi kahverengi kahverengi istediğim ne dore ne lame sadece kahve :)

mzy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
1.134
1
156
kızlar koskoca bir arşivim oldu beğendiğim kahvelerle ilgili ama birtürlü bulamadım renklerini.Kuaförede gitsem kesin koyu olucak biliyorum malum.Bileniniz varsa aşağıdaki renkleri koyusu olmayacak şekilde marka ve numaralarını söylerseniz çok sevinirim.Ama koyusu olursa ölürüm açana kadar canım çıktı zaten neyse bi kaçını ekliyorum resimlerin:16::16::16::16::16:
ilk resimdeki 3,5,6
$hangi-renk.jpg
$fgbfbdbb.PNG
Eki Görüntüle 246156
$hco66 (1).jpg
$millajovovich.jpg
$5ad378c1c668754b60db286d45393746_k.jpg
$902_420x315.jpg
$647168_detay.jpg
$JAPON-STYLE-SIK-ELBISE-3-RENK__30578341_0.jpg
Buarada beyaz tenliyim.Hem fikir vermiş olursunuz.Şimdiden teşekkürlerr:10::10::10::10::10:

buarada en çok lorealin katoloğundaki rengi beğendim 5.3 yazan ama tabiki o renk çok koyu tutucak biliyorum.tam o rengi tutturmanın bir yolu olsaaa

benim arkadasım kuaförde yaptırıyordu rengi çok güzeldi
kuaföre açık çikolata kahve diyordu

Ama malesef her kuaför iyi bir sonuç çıkarmıyor.Korkuyorum açıkçası koyultcaklar saçımı diye.Yoksa farketmez kuaförede yaptırırm keşke yapabilecek bi kuaför bulsammm

igoranın açık çikolata kahvesi kesinlikle çok güzel arkadaşım boyuyordu yok bendede resmi ama çok tatlı bir renk bence netten bakın var katalogda

forumdaki kaherengi saçla ilgili konularada baktğmda anlıyorumki kahverengi büyük bir sorun evde kutu boyalarla hep koyu tutuyor çok iyi işinin ehli bir kuaför bulmak gerekiyor.Off ne vardı sanki şu kataloglara koydukları resimler gibi tutsa boyayınca.Kahveler nedense hiç böle olmuyor genelde aynı şikayet koyu tutması.

saçının şuanki rengi ne?bi de loreal recital ilk başta koyu gibi tutuyor ama hemen akıyor hele ki altındaki renk açık bi renkse

saçımı sarıya kadar açtım sonra bir süre fındık kabuğu boyadım ama tutmadı bir türlü 3 yıkamada aktı alttan hep sarılar çıktı bende öle olunca açık kestaneye boyadım ilk simsiyah oldu şimdi iki ay fln geçti açıldı bayağı sarı kadar açılmasada açık iğrenç garip bi kumral kahve oldu

canım 5.3 zaten dore yansımalı.ama koyu olmasın diyosan kumral tonlarına bak. 6dan aşağı da düşme koyu tutar..

ben de saçımı açıcıyla açmıştım üstüne farklı markaların 7.1 le boyadım birkaç kere ama hep aktı tutmadı açık kumrala döndü hep.en son hali yeşilimsi turuncumsu açık kumraldı.loreal 7.1 le syoss 5.1 karıştırdım dördüncü resimdekinin aynısı gibi görünüyor şu an ışığa göre çok az turuncu yansıma oluyor hala.koyulaşmasını istemiyorsan 6 numaradan daha koyu kullanma bi de gösterdiğin resimlerin hepsinde dorelik var dorelik olmaması için 6.1 falan kullanabilirsin

arkadaşlar benım acılen yardıma ıhtıyacım var. pazartesi saclarımı boyatacagım kendı rengım koyu kestane ve hıc boya yok su an.. ben de oryal kullanmadan çikolata kahvesi istiyorum ama bu rengi direk sürersem cok koyu olur sanırım hangı renkle bunu saglayabılırım.. loreal ıcın renk tonu soyleyebılır mısınızz???? iştee istediğim renk buuu Eki Görüntüle 247908

Ayy bende bu rengi arıyordum işte. Syoss'un bal kahvesini aldım ama hem koyu hemde dorelik oldu...birde saçım açık karameldi...kutudaki renk hiç tutmadı..normalde güzel tutması gerekirdi..anlamadım bende..

syoss boyayı bnde biraz araştırdım kutudaki renge göre koyu çıkıyomuş büyük olasılıkla ondırçoğu kişi öyle yorum yapmş:/

Back