Kahverengi akıntımın sebebi ne olabilir ?

haha de gec

hayat bana kendini öğretiyor!!
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
193
Puanlar
163
son adetimden 3-4 gün sonra ipliksi-sümüksü kıvamda koyu kahve renginde akıntım geldi. adetim biteli 2 hafta olduğu halde dünde geldi. 3 ay önce yaram dondurulmuştu. şimdi cinsel ilişkişde ağrı duyumsuyorum. sizce yara tekrar mı etti yoksa vajinal bi enfeksiyon mu?? ne olur tecrübesi bilgisi olan yazsın??????????????

geçmiş olsun..bende hemen hemen bu sorunları yaşamadım..vajinal enfeksiyondu..ama sen yinede vakit kaybetmeden bir doktora görünsen iyi olur..çünkü enfeksiyon ilerlemiş olabilir..

canım doktora gittinmi. aynı şey bende de var. yara iki kez donduruldu. ikincisini dondrurken eğer bunda da geçmezsse yakarız demişti. muayne etarihiöm geçti ve ben gitmedi. çünkü ne zaman gitsem muayene sonrası kanama başlıyo ve adet kanamsına çeviriyo. şu an da regl dönemine az kaldı ve bahsettiğin tarzda akıntı var.

datlucadu geçen gün bir arkadaşım da yara dondurmadan sonra benim gibi akıntısı olduğunu ve 2 ay içinde geçtiğini söylemişti. aile hekimimze sordum 3 adet dönemi boyunca böyle düzensizlikler olabilir sonuçta hücre kendini yeniliyor demişti. ama 4. de böyle olursa kadın doğuma git dedi. ben şimdi 4. yü bekliyorum. inşallah aynı sorun olmaz..

merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı benim adetime 4 5 gün kala kahverengi akıntılarım oldu sizce neden olabilir bilen varmı? şimdide cavaplayanlara teşekkür ederim...

2009 trabzonda yaşıyordum her ilişkide canım yanıyor ağdet dönemleri ağır geçiyordu ve ortalma 18 günde bir ağdet oluyordum doktora 2008 de gittim adıyaman doğum hastanesine altdan mugayne etti rahimde yara var ya donduracagız yada yakacagız dedi 2009 yılına kadar çektim kortum daha doğrusu bir komşumun da aynı sorunu varmış ve dondurmuş surekli batyor deyip duruyordu bu arkadaşın bir kaynanası vardı şuan hatırlayamadığım akçaabatın bir köyune çıktık kadın geline kızdı bensana demedim mi benim otlardan içseydin geçerdi bu kadar sıkıntı yaşamazdım dedi. bende ben içerim dedim o gün köyün dağlarına çıktık ve kekik.ısırgan.adaçayı.ıhlamur.siyah çay.nane.bir kaç şey daha topladık şuan hatırlamıyorum ben bunları 2 ay içtim geçe gündüz misafirlige gittiğim yerde bile çayımı göturdum başka bir şey içmedim 5 ay sonra düşük yaptım benim yüzümden düştü doktora gittim yine mugayne ettı ben dedım doktora bende yara var doktor bey doktor yara falan yok sizde dedi düşük yapmışsınız ama rahim temiz en ufak sıkıntı yok dedi ilaçların güçüne inanıyorum ama bitkilere daha fazla inanıyorum arkadaşlar ilaçların yanında bitkilerden de yararlanın lütfen

hamile degilim çünkü adet oldum ama adetime 4 5 gün kala kahverengi akıntılarım oldu bu arada yanıtladıgınız için teşekkür ederim...

son adetimden 3-4 gün sonra ipliksi-sümüksü kıvamda koyu kahve renginde akıntım geldi. adetim biteli 2 hafta olduğu halde dünde geldi. 3 ay önce yaram dondurulmuştu. şimdi cinsel ilişkişde ağrı duyumsuyorum. sizce yara tekrar mı etti yoksa vajinal bi enfeksiyon mu?? ne olur tecrübesi bilgisi olan yazsın??????????????

Bende de benzer durum var ama ben bakire oldugum için alttan muayene olamıtyorum yara falan var mı bilmiyorum.
ama benim adet kanamaları yerine iki haftada bir 1 haftalık süreyle bu akıntılardan geliyor doktor aşırı stresten dedi bunun dışında kansızlık ve kanımın sıvı olamamasınında nedeni varmış

Back