Kahverengi akıntım, ve birleşme sırası ağrı

Cizi22

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
2.281
3.500
358
Öncelikle sorunum yeni başladı ve yarın doktora gideceğim, lütfen yorumları kara cahilmişim gibi yapmayın...

Ramazan öncesinde bir iki damlalık bir kaç gün çok az kanamam oldu ama sonrasında kesildi. Senelik düzenli kontrollerim de haziran başına geldiği için, kesilince zaten gideceğim diye çok da önemsemedim. Zaten regl sonrası hiç bir sıkıntım da kalmamıştı.

Taki bayramın son gününe kadar... Eşimle birlikte olurken hiç bir anormallik yoktu ama sonrasında (ki regl başlangıç sonrası 14. güne denk geliyordu) arada bir kaç damla kan, bazen de biraz kahverengi bir akıntı geliyor ama en canımı sıkanı dün gece birlikte olurken epey bi canım yandı ve ilişkiye başlamadan sonlandırdık... Hamilelik durumum yok, korunuyoruz.

Doktorum yarın çalışıyormuş, hemen yarın sabah ki ilk randevuyu aldım ama ailemdeki tüm kadınlarda üreme sistemiyle ilgili çeşitli hastalıklar var, içim içimi yiyor şimdiden, tüm gece stresden ne ben uyuyabildim ne de eşim...

Anneme bahsettim bu sabah, belki rahminde yara oluşmuştur lazerle yakar doktor dedi ama o da biraz panikledi açıkçası. Çocuğum yok ve anne olmayı çok istiyorum...

Benzer bir şey yaşayan var mı?
Elbette en doğru kararı verecek olan doktor ama fikrinizi almak istedim.

Bir de eklemek isterim ki son 5 aydır üst üste çok sıkıntım, çok fazla üzüldüğüm şeyler oldu. En son 2 hafta önce babamla ilgili bazı büyük sıkıntılar yaşadık... Üzüntünün etkisi olmuş mudur bilemiyorum...

Öncelikle merhaba ve gecmis olsun son birkaç aydır ağrılı ilişki adet dönemi öncesinde ve sonrasinda kahverengi lekelenme hatta bazen hafif kanamalı bir akıntı sikayetlerim vardı ben mevsimsel kaynaklı olabileceğini düşünmüştümçünkü adet duzenimde değişmişti dun dr gittim ultrason muayenesi sonrasında yumurtaligimda küçük bir kist olduğunu ve sikayeylerimin bundan kaynaklandığını öğrendim çoğu zaman kendiliğinden geçiyormuş bu yuzden 3 ay sonra yeniden muayene olacağım sizde en doğru taniyi doktorunuzdan alın tekrar gecmis olsun

Yumurtlama zamani da agri ve lekelenmeler olabiliyor ya da yumurtalik kistleri.
Hanımlar ikinize de çok teşekkür ederim nezaketle cevap verdiğiniz için. Yarın gittikten sonra ama dedim ya ailemde sorunu olan çok annem, teyzelerim,...
O sebeple bu cevaplar şu an için öyle rahatlattı ki

Çikolata kisti olabilir. Korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum.
İnşallah dediğiniz gibidir.
Çok büyük üzüntüler yaşadım son bir kaç ayda, Allah beterinden saklasın.
Çok düşünen kafayı takan biriyim, bir de yılların birikimi...
O sebeple epeyce korkuyorum.

İşte üzüntü tetiklemiştir. Korkmayın. İnşallah bir sorun yoktur.

Geçmiş olsun. Benimde aynı sıkıntılarım oldu kahverengi kanlı akıntı gibi bende çok korkarak doktora gitmiştim ama yumurtlalıklarımda kist oluşmuş küçük ve zararsız doğum kontrol hapı veriyordu kullanmasanda kendiliğinden geçer dedi 3 ay sonra kendiliğinden geçti hiç ilaç almadım. (Yumurtlama dönemlerinde de kanlı akıntılar olabiliyor ) korkacak bişey yok kontrole gittiğin zaman doktor en iyisini söyler inşallah basit bir durumdur seninkide :)

Gecmis olsun canim benzer durumu bende yasadim.doktora gitigimde rahim ici ve rahim disi olmak üzere bir kac miyom olustugunu disa olusan miyomun iliski esnasinda agri olusturdugunu ögrendim

küçük kistler de yapar kanamayı.. burda kanamanın miktarı ve süresi önemli oluyor diye biliyorum. içinizi hiç karartmayın. yarın doktora gidecekmişsiniz zaten. umarım bir problem çıkmayacaktır. istediğiniz zaman da sağlıkla alırsınız çocuğunuzu kucağınıza

İşte üzüntü tetiklemiştir. Korkmayın. İnşallah bir sorun yoktur.
Ne incesiniz, teşekkür ederim hem cevaplarınız hem de moral desteğiniz için.
Dilerim basit bir şeydir.
İlişki başlangıcı da ağrıdan devam edemedim. Kanama olması da epey korkuttu ...

Amin, inşallah...
Miktar hep azar azar oluyor... bir adet kanaması gibi asla değil.
Koku yok, sanırım koku varken epey ciddi oluyor durum.
Bakalım ne diyecek, döndüğümde zaten belirteceğim doktorun teşhisini...
3 senedir takibimi yapan doktorum, ona güveniyorum zaten...
Ve bebek konusunda, inşallah dediğiniz gibi olur, kucağımıza doğru zamanda sağlıkla almayı nasip etsin Allah...
Hem bize, hem de bizim gibi isteyen herkese inşallah

Ne incesiniz, teşekkür ederim hem cevaplarınız hem de moral desteğiniz için.
Dilerim basit bir şeydir.
İlişki başlangıcı da ağrıdan devam edemedim. Kanama olması da epey korkuttu ...

Ağrı mı oldu yanma mı ? Benim o zaman enfeksiyon derdimde vardı hem yanma oluyordu hem adet sancısı gibi anlık ağrım

Şimdi nasılsınız, tedaviyle düzeldi mi?
Bazen ara kanamalarim oluyor yani bir iki damla sonrasi kesiliyor bunun caresi sadece ameliyatmis malesefinsallah sizinkisi öyle birsey degildir Ama kontrole gitiginizde miyomunuz olup olmadigini sorun cünkü her dört kadindan birinde bulunan birseymis insallah sizinki temiz cikar.

Yanıtınız için teşekkür ederim.
Benimde böyle ara kanama gibi oldu işte...
Korkudan tuvalete gitmedim sabahtan beri...
Ameliyat olmayı şu aşamada tercih etmem eğer çok çok gerekli değilse, dilerim de değildir.
Çalışmaya ara verdim şu ara, özel sağlık sigortamı yenilemeden yaptırmak istemiyorum.
Bakalım yarın ki teşhis ne olacak

Doktora gittiniz mi merak ettim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…