Öncelikle merhaba ve gecmis olsun son birkaç aydır ağrılı ilişki adet dönemi öncesinde ve sonrasinda kahverengi lekelenme hatta bazen hafif kanamalı bir akıntı sikayetlerim vardı ben mevsimsel kaynaklı olabileceğini düşünmüştümçünkü adet duzenimde değişmişti dun dr gittim ultrason muayenesi sonrasında yumurtaligimda küçük bir kist olduğunu ve sikayeylerimin bundan kaynaklandığını öğrendim çoğu zaman kendiliğinden geçiyormuş bu yuzden 3 ay sonra yeniden muayene olacağım sizde en doğru taniyi doktorunuzdan alın tekrar gecmis olsun
Hanımlar ikinize de çok teşekkür ederim nezaketle cevap verdiğiniz için. Yarın gittikten sonra ama dedim ya ailemde sorunu olan çok annem, teyzelerim,...Yumurtlama zamani da agri ve lekelenmeler olabiliyor ya da yumurtalik kistleri.
İnşallah önemli bir şey değildir...İnşallah korktuğunuz gibi ciddi bir şey değildir. Çok geçmiş olsun.
İnşallah dediğiniz gibidir.Çikolata kisti olabilir. Korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum.
İşte üzüntü tetiklemiştir. Korkmayın. İnşallah bir sorun yoktur.İnşallah dediğiniz gibidir.
Çok büyük üzüntüler yaşadım son bir kaç ayda, Allah beterinden saklasın.
Çok düşünen kafayı takan biriyim, bir de yılların birikimi...
O sebeple epeyce korkuyorum.
İşte üzüntü tetiklemiştir. Korkmayın. İnşallah bir sorun yoktur.
Ne incesiniz, teşekkür ederim hem cevaplarınız hem de moral desteğiniz için.Geçmiş olsun. Benimde aynı sıkıntılarım oldu kahverengi kanlı akıntı gibi bende çok korkarak doktora gitmiştim ama yumurtlalıklarımda kist oluşmuş küçük ve zararsız doğum kontrol hapı veriyordu kullanmasanda kendiliğinden geçer dedi 3 ay sonra kendiliğinden geçti hiç ilaç almadım. (Yumurtlama dönemlerinde de kanlı akıntılar olabiliyor ) korkacak bişey yok kontrole gittiğin zaman doktor en iyisini söyler inşallah basit bir durumdur seninkide :)
Şimdi nasılsınız, tedaviyle düzeldi mi?Gecmis olsun canim benzer durumu bende yasadim.doktora gitigimde rahim ici ve rahim disi olmak üzere bir kac miyom olustugunu disa olusan miyomun iliski esnasinda agri olusturdugunu ögrendim
Amin, inşallah...küçük kistler de yapar kanamayı.. burda kanamanın miktarı ve süresi önemli oluyor diye biliyorum. içinizi hiç karartmayın. yarın doktora gidecekmişsiniz zaten. umarım bir problem çıkmayacaktır. istediğiniz zaman da sağlıkla alırsınız çocuğunuzu kucağınıza
Ne incesiniz, teşekkür ederim hem cevaplarınız hem de moral desteğiniz için.
Dilerim basit bir şeydir.
İlişki başlangıcı da ağrıdan devam edemedim. Kanama olması da epey korkuttu ...
adet Sancısından biraz fazla ağrım var, özellikle içeri girerkenAğrı mı oldu yanma mı ? Benim o zaman enfeksiyon derdimde vardı hem yanma oluyordu hem adet sancısı gibi anlık ağrım
Bazen ara kanamalarim oluyor yani bir iki damla sonrasi kesiliyor bunun caresi sadece ameliyatmis malesefŞimdi nasılsınız, tedaviyle düzeldi mi?
Yanıtınız için teşekkür ederim.Bazen ara kanamalarim oluyor yani bir iki damla sonrasi kesiliyor bunun caresi sadece ameliyatmis malesefinsallah sizinkisi öyle birsey degildir Ama kontrole gitiginizde miyomunuz olup olmadigini sorun cünkü her dört kadindan birinde bulunan birseymis insallah sizinki temiz cikar.
Doktora gittiniz mi merak ettim ?Yanıtınız için teşekkür ederim.
Benimde böyle ara kanama gibi oldu işte...
Korkudan tuvalete gitmedim sabahtan beri...
Ameliyat olmayı şu aşamada tercih etmem eğer çok çok gerekli değilse, dilerim de değildir.
Çalışmaya ara verdim şu ara, özel sağlık sigortamı yenilemeden yaptırmak istemiyorum.
Bakalım yarın ki teşhis ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?