• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akıntım, ve birleşme sırası ağrı

Doktora gittiniz mi merak ettim ?
Günaydın, şimdi geldim doktordan.
Hamd olsun Allah'a korktuğum gibi bir sorun çıkmadı.
Herhangi bir kistim felan yok, ama yumurtlama döneminde senelerce olmadıktan sonra bazen bu şekilde bir kanama, kahve rengi akıntı olabiliyormuş. Akıntıyı her ay takip edeceğim, eğer koku ya da yumurtlama dönemi bir sorun olursa hemen doktoruma ulaşacağım.
Smear testi yapıldı, sonucu 1,5-2 hafta sonra çıkacak zaten o zaman da görüşeceğiz doktorumla.

Eğer hayat kalitemi etkiliyorsa birleşme sırasındaki bu ağrı yumurtlama dönemindeki ve eğer o 2-3 gün süren kanama rahatsız ediyorsa 6 ay doğum kontrol hapı verebileceğini, bunun da kanamayı ve ağrıyı kesebileceğini, ama gerek olmadığını, gereksiz yere bana hormon vermek istemediğini söyledi.

Çok şükür yumurta rezervlerim ve rahmimde gayet iyi :)

Ay çok teşekkür ederim hem ilgilendiğiniz hem de destek olduğunuz için :)

Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın

Günaydın, şimdi geldim doktordan.
Hamd olsun Allah'a korktuğum gibi bir sorun çıkmadı.
Herhangi bir kistim felan yok, ama yumurtlama döneminde senelerce olmadıktan sonra bazen bu şekilde bir kanama, kahve rengi akıntı olabiliyormuş. Akıntıyı her ay takip edeceğim, eğer koku ya da yumurtlama dönemi bir sorun olursa hemen doktoruma ulaşacağım.
Smear testi yapıldı, sonucu 1,5-2 hafta sonra çıkacak zaten o zaman da görüşeceğiz doktorumla.

Eğer hayat kalitemi etkiliyorsa birleşme sırasındaki bu ağrı yumurtlama dönemindeki ve eğer o 2-3 gün süren kanama rahatsız ediyorsa 6 ay doğum kontrol hapı verebileceğini, bunun da kanamayı ve ağrıyı kesebileceğini, ama gerek olmadığını, gereksiz yere bana hormon vermek istemediğini söyledi.

Çok şükür yumurta rezervlerim ve rahmimde gayet iyi :)

Ay çok teşekkür ederim hem ilgilendiğiniz hem de destek olduğunuz için :)

Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın

Her şeyin yolunda olduğuna çok sevindim, geçmiş olsun :)

Back