• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akıntım var, yardımmmmm!!!

burzeya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2008
12
1
86
İstanbul
Arkadaşlar,
4 haftalık hamileyim, doktora gittim baktı ultrasonda henüz kesesini göremedi 3 gün sonra tekrar çağırdı, çağırdığı vakit gelince gidicem ama bugün kahverengi bir akıntı geldi 2-3 damla kadar, lütfen yardım edin, ne olabilir?
benneyaptımki

Canim bendende gelmisti kahverengi akinti. Eger gelen kirmizi yada pembe olursa endise et ama kahverengi kan yerlesme esnasinda rahimde kalan eski kan oldugu icin bir soruna isaret olmuyor. Aksine iyi oluyor, temizleniyor icin. Zaten cokda surmuyor geciyor hemen.

Bende de ilk 3 ay ara ara olmuştu.Sürekli dinlendim, ağır iş yapmadım ve iğne vuruldum sonra geçti zaten.Sen de kendini yorma.İnşallah bebeğin sana tutunmuştur, kalp atışlarını da duyarsın...Sevgiler

canım benım tebrık ederım oncelıkle.....
bebişinin kesesının gosukmemesı cok normal..daha cok kucuk o annnesı.bıs oglumu 7 haftalıkken gormustuk.bana hem dr 20 gun sonra gel dedıydı.sana gene 3 gun demış...a.sgosukmessede r gene sonra gel dersede uzulme,normalmiş gosukmemesi.kahverengı akıntınsa,yerlesme belırtısı olabılır.kanın rengı pembe yada kırmızı olunca telaş yap canım.ama artarsa yada dewam edersede dr unu ara sor tabı.en ıyı onlar bılır....:nazar:

Canımcım aynı durumdayız ben de 4+5 hamileyim. 8 saatlik yolculuk sonrasında kahverengi lekelenmem başladı ve çooook az da olsa dünden beri sürüyor. Dr a gittim dün sabah hemen. Keseyi gördük. Progestan verdi. 3 ay önce de düşük yaptım. Korkuyorum, gene kaybeder miyim, diye. Umarım bir şeyimiz yoktur. Ben yarın gene gidicem. Akşama haberleşiriz.

bendede aynısı oluyordu gecen haftaya kadar bende 12 haftalık hamileyim ama önemli birşey değil geçiyor zaten doktoruma sordum bişey olmaz dedi zaten bunun için yapılabilecekte birşey yok ilaç içmek istemem bebeğime zarar verir diye doktorumda önermiyor zaten sadece yapabileceğin tek şey var dedi eğer çok gelirse bir kaç gün içinde gelirsin kalp atışlarına bakarız dedi yasayıp yasamıyormu diye cnm

arkadaşlar sizin yaşadığınız gibi bende kahverengi akıntı oldu.doktor düşük tehlikesi var dedi ama ben idrar tahlili yaptırdım .idrar tahlilimde enfeksiyon yüksek çıktı ilaç verdi doktor idrar yolu enfeksiyonu için o ilacı içtikten sonra leke gelmedi.gönlünü rahat tut

ben de daha 4. haftadayım 2 gün gönce benm de geldi aynı öle kahverengi 1-2 damla ben yerleşme kanamasıdır die düşündüm bi daha gelmedi zaten.artık takmıcam böle küçük şeyleri ben üzülünce bebişim de üzülüomus:emir_bebek::asigim:

Bende 6. hafta ağlaya sızlaya koşarak gitmiştim doktora bende de olmuştu kahwerengi akıntı.Başta önemsememiştim kanama olsa korkarım diodum ama netten bakınca bi sürü şey insanın sinirleri bozuluo.Neyse gittiğimde kese oluşmuş kalbi tık tık atıodu minişin.3 ay progesteron kullandım.Şimdi 3.5 aylık şükür bişi yok.Doktorun dedikleri yapmak lazım dinlen werdiklerini kullan

slm canım...benimde 4 5 haftalarda açık kırmızı lekelenmelerim oluyodu 5gün kadar sürdü ve dr.gittim 5haftalıktım kesede görüldü bu lekelerde yerleşme lekeleri dedi dr.
şu an 7+4 oldum arada açık kahve rengi akıntılar oluyo oda normalmiş dr. dedi...
ama böyle durumlarda dikkat etmek gerekiyomuş kendini yorma ve ağır işler yapılmaması gerekiyomuş.
hala dikkat ediyorum sende dikkat et çok yorma kendini.

Meraba kızlar benimda ara ara kahverengi lekelenmem oluyor.Çalışıyorum ve malesef ayaktayım öğretmenim küçük çocuklar yoruyor .Bende ne zamn ayakta fazla kalsam yada bağırsam kahverengi lekelenmem oluyor.Şimdi progestan kullanıyorum ve 10. hafta bitti.Genelde gittiğimizde bebiş iyi durumda oluyor.Ama ben çok korkuyorum benim yüüzmden bişey olacak diyemafoldumben Bu arada doktor bebeğin eşi yani kanlı kızsım rahim ağzında dedi yukarı çıkar dedi ama inşallah öyle olur.Sizinde benim gibi oluyormu?

Son düzenleme:
Bende 13 haftalık hamileyim afedersiniz eşimle ilişkiden sonra kahverengi kanamam oldu doktor düşük riski var ded, hemen o gün bitti ama yorulduğum zaman ayakta kaldığım zaman hemen belim ve karnım ağrıyor.Bende progestan kullanıyorum bebişede bişey olacak diye çok korkuyrıum. doktor sürekli dinlenmen laızm dedi ama çalışıyorum maalesef işim ne kadarda oturmakla da olsa dosya indir kaldır beni çook yoruyor.

arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim.bendede iki hafta önce kahverengi akıntı oldu.dr. düşük riski dedi.progestan içiyorum hala günde bir tane.birhafta hiç kalkmadan yattım.dr. 3 ay istirahate devam dikkat et dedi.fakat lekelenme tamamen geçti ve biraz gezindiğim oturduğum zaman karnıma hafif bir ağrı giriyor.benzer bir durum yaşayan varmı?dr.umuda değiştiricem istediğim herşeyi soramıyorum çok geçiştiriyor,unutuyorum sormayı.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arkadaşlar yazdıklarınızı okudum, bende de benzer bir durum var, 12 haftlık hamileyim ve 15 gündür kahverengi akıntıdan dolayı progestan kullanıyorum. doktorum bugun bırak dedi ama akıntım günlük devam ediyor. acaba tehlikesi var mı ? neden kaynaklıdır hiç bilemiyorum.

arkadaşlar yazdıklarınızı okudum, bende de benzer bir durum var, 12 haftlık hamileyim ve 15 gündür kahverengi akıntıdan dolayı progestan kullanıyorum. doktorum bugun bırak dedi ama akıntım günlük devam ediyor. acaba tehlikesi var mı ? neden kaynaklıdır hiç bilemiyorum.

canım başka doktora daa git bence.

kaherengi akıntı veya lekelenme bende yaşamıştım 6. haftadayken, uzun süre dinlendim çok şükür şimdi 16 haftam bitti. erkek bebek bekliyoruz inşallah.

canım başka doktora daa git bence.

kaherengi akıntı veya lekelenme bende yaşamıştım 6. haftadayken, uzun süre dinlendim çok şükür şimdi 16 haftam bitti. erkek bebek bekliyoruz inşallah.

hayırlı olsun canm. ben de erkek istiyorum ama yine de sağlıklı olsunlar da başka bir şey önemli değil. 13.haftanın içindeyim ben de progestana devam etmem gerekmiş, rahim kasılması gözüküyor bende,sebebi bilinemiyormuş, canım sıkkın ama napiyim kullanmam gerekiyorsa doğuma kadar kullanırım bebeğim için.

hayırlı olsun canm. ben de erkek istiyorum ama yine de sağlıklı olsunlar da başka bir şey önemli değil. 13.haftanın içindeyim ben de progestana devam etmem gerekmiş, rahim kasılması gözüküyor bende,sebebi bilinemiyormuş, canım sıkkın ama napiyim kullanmam gerekiyorsa doğuma kadar kullanırım bebeğim için.

"rahim kasılması gözüküyor" demişsin, anlayamadım canım. yani sancı, ağrı gibi şeyler mi var.

Back
X