• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi Akintim hala durmadi

Zhrazalut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2020
4
1
1
24
Merhabalar, benim içime dert olan bir olay yaşiyorum arkadaşlarr..
Konu şu, sevgilimle tamda yumurtlama dönemimde korumasiz bir ilişkiye girmiştim, üzerine ertesi günü hapi aldim.. ve bir kaç gün sonra hapin etkisi diye düşünüyorum , kanamam oldu ve 3 gün sürdü.. Fakat şimdi ise onun üzerinden 13 gün geçti adetime 8 güne kala kahverengi akintim başladi.. bu beni çok tedirgin etti, bugün kahverengi akintinin 3 cü günü ve hala durmadi acaba yerleşme kanamasimidir..? koyu kivamli kahverengi bir akinti.. ilk başda adetim geldi sandim ama kan gelmediğinden araştiriyim dedim.. Yerleşme kanamasindan bahsediliyor.. ?
Gebelik testi yaptim negativ çikdi sonuç.. yinede bilmiyorum

Son düzenleme:
Konu şu, sevgilimle tamda yumurtlama dönemimde korumasiz bir ilişkiye girmiştim, üzerine ertesi günü hapi aldim.. ve bir kaç gün sonra hapin etkisi diye düşünüyorum , kanamam oldu ve 3 gün sürdü.. Fakat şimdi ise onun üzerinden 13 gün geçti adetime 8 güne kala kahverengi akintim başladi.. bu beni çok tedirgin etti, bugün kahverengi akintinin 3 cü günü ve hala durmadi acaba yerleşme kanamasimidir..? koyu kivamli kahverengi bir akinti.. ilk başda adetim geldi sandim ama kan gelmediğinden araştiriyim dedim.. Yerleşme kanamasindan bahsediliyor.. ?
hamılelık olsa cıkardı. ertesı gun hapı yuzde 99 korur. 1 de ıste kısmet meselesi. 3 gunluk kanamanın neden kaynaklandıgını doktoruna sorman gerekırdı.belkı adet dongunu o ay ıcın bozdu ve adet oldun .yumurtlama gunun oldugna ne kadar emınsın? programlara aldanma. ılıskıden 13 gun sonra ıdrarda cıkmama olasılıgı dusuk ıhtımal. eger o 3 gunluk olay adetse 13 gun sonra yumurtlma akıntısı olmus olabılır. yanı bunu burdan cozmen guc . daha once kac kez kullandın mısal yılda 2 den fazla kullanılmamalı. yanı bence doktora gıt kı bısıler gec olmadan cozulsun ^^ hamıle olduguna ınanmıyorum bu arada :)) yeslesme kanaması ılıskıden 10 gun sonra falan olur....

hamılelık olsa cıkardı. ertesı gun hapı yuzde 99 korur. 1 de ıste kısmet meselesi. 3 gunluk kanamanın neden kaynaklandıgını doktoruna sorman gerekırdı.belkı adet dongunu o ay ıcın bozdu ve adet oldun .yumurtlama gunun oldugna ne kadar emınsın? programlara aldanma. ılıskıden 13 gun sonra ıdrarda cıkmama olasılıgı dusuk ıhtımal. eger o 3 gunluk olay adetse 13 gun sonra yumurtlma akıntısı olmus olabılır. yanı bunu burdan cozmen guc . daha once kac kez kullandın mısal yılda 2 den fazla kullanılmamalı. yanı bence doktora gıt kı bısıler gec olmadan cozulsun ^^ hamıle olduguna ınanmıyorum bu arada :)) yeslesme kanaması ılıskıden 10 gun sonra falan olur....
Birazda olsa olumlu ,beni rahatlatacak bir mesaj aldim..
Bencede gidip bir doktora görünüyüm
Sağolasin..

3 haftalik hamileymişim ne yapacağimi düşünüyorum şuan..

Bende dicektm hamilelik olabilir yumurtlama dönemi nede olsa. Her ilişkide gebe kalma ihtimali vardır. Ne kdr korunsakta yüzde yüz çözüm yok bunu düşünerek hareket etmek gerekiyor

3 haftalik hamileymişim ne yapacağimi düşünüyorum şuan..
Allah yardimcini olsun insallah bnde su an ayni durumdayim benim adetin bittigi gün korunmasiz ilişki oldu ertesi gun hapi kullandimm haptan 5 gün sonra da kahverengi leke basladi 3 gün sürdü. 2 cocugum var 3. Istemiyorumm hamilelik olmaz insallah Allahim isteyene versin. Şu an ilişki üzerinden 8 gün g3cti ilaci hemen aldim ama kahverengi leke ve suanda yaşadığım kasik bel ağrıları benj korkutuyor .. siz hangi marka ertesi gun hapi kullanmıştınız bnmki ertes72

Korunmasız ilişki derken geri çekilme yöntemi miydi yoksa içine mi bşldı direk

Back