Kahverengi akıntı

Melisa6

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2022
10
0
29
Merhaba, arkadaşlar 4 aydır evliğim çocuk istiyorum ama olmadı polikistik over bende var ve 18 ocakta soğan suyu yaptım 1 şubatta bitti kasık ağrım bel ağrım baya vardı adet olacam sandım ama olmadım sadece kahverengi akıntı ara ara geliyor bugün hiç yok sebebi nedir? (evde test yaptım negatif) yerleşme olma imkanı yok mu?

Son düzenleme:
Merhaba, arkadaşlar 4 aydır evliğim çocuk istiyorum ama olmadı polikistik over bende var ve 18 ocakta soğan suyu yaptım 1 şubatta bitti adet olmadım ama kahverengi akıntım az miktarda 3 gündür geliyor normalde 38 günde adet olurum ama soğan suyuyla adet olmadım ve 10 gün önceden kahverengi akıntı geldi sebebi sizce ne olabilir bu gün yerleşmemidir diye merak ettim leke olmasına rağmen gebelik testi yaptım negatif çıktı kasık ağrım war midemde arada bulantı oluyor yardımlarınızı bekliyorum.
Soğan suyundan olmuştur yerleşme kanaması adetin ilk günü gelir ve erken gebelikte miğde bulantısı olmaz

Merhaba, arkadaşlar 4 aydır evliğim çocuk istiyorum ama olmadı polikistik over bende var ve 18 ocakta soğan suyu yaptım 1 şubatta bitti kasık ağrım bel ağrım baya vardı adet olacam sandım ama olmadım sadece kahverengi akıntı ara ara geliyor bugün hiç yok sebebi nedir? (evde test yaptım negatif) yerleşme olma imkanı yok mu?

Durumunuz nedir inşallah gebsinizdir

Durumunuz nedir inşallah gebsinizdir
Merhaba bnde 9 aydık evliyim ve polikistik var bende aynı senin gibi soğan suyu içtim adetime bir hafta kala kahve rengi leke gördüm sonradan 15 güne yakındı geçiktim Bn tamamdır bu iş dedim önce eczaneden hamilelik testi yaptım negatif inanmadım Kanda gebelik testi yaptım oradalar negatif ama Bn bir türlü inanmak istemiyordum doktora gidip ultrasonunda baktım yine yoktu Demek istediğim bazen piskolijte olabiliyor bazen Ama inşallah herşey gönlünüzce olur

Merhaba bnde 9 aydık evliyim ve polikistik var bende aynı senin gibi soğan suyu içtim adetime bir hafta kala kahve rengi leke gördüm sonradan 15 güne yakındı geçiktim Bn tamamdır bu iş dedim önce eczaneden hamilelik testi yaptım negatif inanmadım Kanda gebelik testi yaptım oradalar negatif ama Bn bir türlü inanmak istemiyordum doktora gidip ultrasonunda baktım yine yoktu Demek istediğim bazen piskolijte olabiliyor bazen Ama inşallah herşey gönlünüzce olur
Allah Allab soğan geciktiriyor mu acaba şaşırdım baya geçmiş 15 gün. Normalde benim hep düzenlerdi bakalım bu sefer nasil olacak. Bir de kahverengi akıntı neden oldu acaba

Merhaba arkadaşlar bizde 1 senedir bebek bekliyoruz eşimde ve bende hiçbir sorun yok bu ay bemde soğan suyu içtim 3 gündür ara ara kahverengi çok az leke geliyor. Bugün adet günüm ama hala olmadım adet zamanı şişliğim olurdu bu ay olmadı. Bikaç gün daha bekleyip test yapıcam inşallah pozitifi görürürm

Sizin sonucunuz ne çıktı acaba

X