İçeride kalan kan gelmiştir balım korkma ama rahat edemem dersen de git bakıl aksatma. Bende de çok oldu ben iğne vurulmama rağmen geçmemişti6+5 hamileyim 5.haftada kahverengi akıntım olduğu için doktorum progestana başlamıştı. Başladığımdan beri gelmiyordu. Bugün kahverengi çamurumsu bir akıntım oldu. Progestan kullandığı halde başına böyle bir şey gelen var mı?
İnşallah bi sıkıntı yoktur içini ferah tut. Bol bol su iç günde 2 buçuk litre. su içmek lekeyi tamamen kesiyo. Bide sırt üstü uzan ve ayaklarının altına yastık koy ayaklarını yukarı doğru dikİnşallah canım benim sabah doktor kontrolüm var. Bakalım insan yinede korkuyor
Yarın hayırlı haber vermeyi unutmaSağol önerilerin için canım benim
Ara ara kahvemsi akıntılar doktorum yerlerleşme ile beraber olabileceğini söylemişti. Önemli olan sık sık olmaması. Benim ilişkiden sonra gelmişti bi iki kez başlarda. Azaldı sonra. Herkesin her akıntısı normalmidir bilemicem ama sık olursa doktora kesin bildirin6+5 hamileyim 5.haftada kahverengi akıntım olduğu için doktorum progestana başlamıştı. Başladığımdan beri gelmiyordu. Bugün kahverengi çamurumsu bir akıntım oldu. Progestan kullandığı halde başına böyle bir şey gelen var mı?
Merhaba Ben de şuan aynı durumdayım sizin sonuç nedirİnşallah canım benim sabah doktor kontrolüm var. Bakalım insan yinede korkuyor
Gelen kan kırmızıya dönerse düşük olabiliyor. Bende yaşadım, kırmızı olunca düşük oldu. Kahverengi çamurumsu olunca düşük önleyici ilaç ile gebelğğm devam etti elhamdülillah.Merhabaaaa
Benim reglime dört gün kala kahve rengi lekelenmelerim başladı, iki gün kala aşırı geldi pedim doldu. Bugün çok çok az. Gebelik testimde çok çok silik bir çizgi çıktı ama gün içinde yaptım sabah değil. Yarın regl olmam gerek ama sabırsızlanıyorum çünkü gebeyim ve acaba düşük mü gerçekleşiyor diye korkuyorum, belki çözümü vardır vitamin vs erken davranmak istiyorum...
Bu arada 4 gün kala akıntının başladığı gün aşırı sancilanma oldu hareket edince karnıma kramplar girdi ama sadece hareket esnasında.
Help please
Hiç kırmızı gelmedi 4 gün oldu hep kahve rengi, ufak bı pembemsilik oldu sadece. Testim çok silik çikti.. sizce hamilemiyimGelen kan kırmızıya dönerse düşük olabiliyor. Bende yaşadım, kırmızı olunca düşük oldu. Kahverengi çamurumsu olunca düşük önleyici ilaç ile gebelğğm devam etti elhamdülillah.
Canım bugün testini tekrarladınmı?Hiç kırmızı gelmedi 4 gün oldu hep kahve rengi, ufak bı pembemsilik oldu sadece. Testim çok silik çikti.. sizce hamilemiyim
Canım bugün testini tekrarladınmı?
Tekrarladım canım negatifCanım bugün testini tekrarladınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?