• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akıntı

gamzooss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2021
3
1
1
27
6+5 hamileyim 5.haftada kahverengi akıntım olduğu için doktorum progestana başlamıştı. Başladığımdan beri gelmiyordu. Bugün kahverengi çamurumsu bir akıntım oldu. Progestan kullandığı halde başına böyle bir şey gelen var mı?

6+5 hamileyim 5.haftada kahverengi akıntım olduğu için doktorum progestana başlamıştı. Başladığımdan beri gelmiyordu. Bugün kahverengi çamurumsu bir akıntım oldu. Progestan kullandığı halde başına böyle bir şey gelen var mı?
İçeride kalan kan gelmiştir balım korkma ama rahat edemem dersen de git bakıl aksatma. Bende de çok oldu ben iğne vurulmama rağmen geçmemişti

İnşallah canım benim sabah doktor kontrolüm var. Bakalım insan yinede korkuyor 😢
İnşallah bi sıkıntı yoktur içini ferah tut. Bol bol su iç günde 2 buçuk litre. su içmek lekeyi tamamen kesiyo. Bide sırt üstü uzan ve ayaklarının altına yastık koy ayaklarını yukarı doğru dik 😊

Ara ara kahvemsi akıntılar doktorum yerlerleşme ile beraber olabileceğini söylemişti. Önemli olan sık sık olmaması. Benim ilişkiden sonra gelmişti bi iki kez başlarda. Azaldı sonra. Herkesin her akıntısı normalmidir bilemicem ama sık olursa doktora kesin bildirin

Merhabaaaa

Benim reglime dört gün kala kahve rengi lekelenmelerim başladı, iki gün kala aşırı geldi pedim doldu. Bugün çok çok az. Gebelik testimde çok çok silik bir çizgi çıktı ama gün içinde yaptım sabah değil. Yarın regl olmam gerek ama sabırsızlanıyorum çünkü gebeyim ve acaba düşük mü gerçekleşiyor diye korkuyorum, belki çözümü vardır vitamin vs erken davranmak istiyorum...

Bu arada 4 gün kala akıntının başladığı gün aşırı sancilanma oldu hareket edince karnıma kramplar girdi ama sadece hareket esnasında.

Help please 🙏🏻😍

Merhabaaaa

Benim reglime dört gün kala kahve rengi lekelenmelerim başladı, iki gün kala aşırı geldi pedim doldu. Bugün çok çok az. Gebelik testimde çok çok silik bir çizgi çıktı ama gün içinde yaptım sabah değil. Yarın regl olmam gerek ama sabırsızlanıyorum çünkü gebeyim ve acaba düşük mü gerçekleşiyor diye korkuyorum, belki çözümü vardır vitamin vs erken davranmak istiyorum...

Bu arada 4 gün kala akıntının başladığı gün aşırı sancilanma oldu hareket edince karnıma kramplar girdi ama sadece hareket esnasında.

Help please 🙏🏻😍
Gelen kan kırmızıya dönerse düşük olabiliyor. Bende yaşadım, kırmızı olunca düşük oldu. Kahverengi çamurumsu olunca düşük önleyici ilaç ile gebelğğm devam etti elhamdülillah.

Gelen kan kırmızıya dönerse düşük olabiliyor. Bende yaşadım, kırmızı olunca düşük oldu. Kahverengi çamurumsu olunca düşük önleyici ilaç ile gebelğğm devam etti elhamdülillah.
Hiç kırmızı gelmedi 4 gün oldu hep kahve rengi, ufak bı pembemsilik oldu sadece. Testim çok silik çikti.. sizce hamilemiyim

Back