- 11 Temmuz 2019
- 170
- 57
- 28
- 26
- Konu Sahibi MerakliabsnanajN
-
Canım sağol yazdığın için sence erken gebelik testi yapmalimiyim en azından beklentiye girmem sobuc ne çıkarsa çıktım zaten alıştım negatifi gormeyeBende olmustu ama kürtajdan sonra olmustu normaldir diye düsünmüstüm sonra bidaha olmadi zaten.bi sürü nedeni olabilir.yumurtlama döneminde olabilirsin enfeksiyon olabilir yerlesme olabilir vs..
En erken 1 hafta sonra yap.arkadasimdada olmustu adetimden 10 gün önce oldu demistiCanım sağol yazdığın için sence erken gebelik testi yapmalimiyim en azından beklentiye girmem sobuc ne çıkarsa çıktım zaten alıştım negatifi gormeye
Tamam yavrum işte sen galiba hamilesin daha yeni olduğu için böyle hemen kan testi vermelisinn Allah'ım bende inşallah ya yarın test yapicamm teşekkürler ama seninde herşeyin hayirlisii olsun canmmCanım benimde 3 gün önce ağrıyla kahverengimsi bı leke gelmişti devamı gelmedi ama 2 saat önce falandi test yaptım bu şekilde çıktı ama bata 2 gün var benim Eki Görüntüle 2545762
Amin inşallah kuzum isteyen herkes bizde hamileyizdir inşallah ben testin azizligine uğramis olmaktan korkuyorum birazdaTamam yavrum işte sen galiba hamilesin daha yeni olduğu için böyle hemen kan testi vermelisinn Allah'ım bende inşallah ya yarın test yapicamm teşekkürler ama seninde herşeyin hayirlisii olsun canmm
Senin adına çok sevinirim ben 3 yıldır uğraşıyorum birazda takdiri ilahi tabiki ama inşallah Allah gönlüne göre verir canımAmin inşallah kuzum isteyen herkes bizde hamileyizdir inşallah ben testin azizligine uğramis olmaktan korkuyorum birazda
Canım son adet 19 Eylül ama normalde 3 gün önce gelmesi gerekiyordu yani 16Eylül olması gerekken 19 Eylül'de geldi batta 18 Ekim gözüküyorEn son adet günün ne senin canim
Bat ne bilmiyorum ama bende 16 Eylül'de oldumCanım son adet 19 Eylül ama normalde 3 gün önce gelmesi gerekiyordu yani 16Eylül olması gerekken 19 Eylül'de geldi batta 18 Ekim gözüküyor
Kuzum bende nerdeyse 2 sene olacak evleneli evlendigimde hemen kalmıştım ama kalp gelişim durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım geçen sene Haziran'da 1 senedir hala tık yok iste rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versinSenin adına çok sevinirim ben 3 yıldır uğraşıyorum birazda takdiri ilahi tabiki ama inşallah Allah gönlüne göre verir canım
Beklenen adet tarihi demek kuzumBat ne bilmiyorum ama bende 16 Eylül'de oldum
Valla dediğim gibi ayın 14 ünde bu akıntı başladı ben 5 7 aylar arasında adetim düzene girdi baya tedaviden sonra şimdi doktorum bana demişti ki rahim filmi sonra aşılama en ön TP bebek yani ben bütün tedavi mı gördüm ama bıraktım bunlari yapmadan şimdi eğer kendiliğinden olduysa sürpriz bişey olucak canımBeklenen adet tarihi demek kuzumbenim normalde olmam gereken tarihte sen olmuşsun şuan ne kadar var adetine
İnşallah hamilesindir canım , yok ben de pko yok ama benimde adetlerim kürtajdan beri çok duzensizdi çok şükür Nisan ayında düzene girdi 28-29 günde bir oluyorum yani pko tanısını nasıl koyuyorlar bilmiyorum ama özelde salak bı doktora denk gelmiştim bana ultrason da baktığında kistin var dedi bende arkadaşım hep diyodu pko var bende diye onun gibi biseymi dedim he he dedi geçti doktor sonra adetin 3.gunu hormon testi verdim tertemiz bı sıkıntı yok dedi devlette.Valla dediğim gibi ayın 14 ünde bu akıntı başladı ben 5 7 aylar arasında adetim düzene girdi baya tedaviden sonra şimdi doktorum bana demişti ki rahim filmi sonra aşılama en ön TP bebek yani ben bütün tedavi mı gördüm ama bıraktım bunlari yapmadan şimdi eğer kendiliğinden olduysa sürpriz bişey olucak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?