Kahverengi akıntı

Ya bişey diyimmi yazicaklarini 4 gözle bekliyorum merak ettim ben senin yerinde olsam hemen kan testi vermeye giderdim böyle bı durum olsaydi
Canım valla geçen sene daha doğrusu adetim düzene girene kadar hep koştur koştur giderdim hastaneye bişey çıkmazdı, kaset testi yapardım atardım kenara unuturdum sonra bakardım hayalet çizgi var tabi ben yine haldir haldir hastane kapısına yine bişey yok okadar çok yoruldum ki , ama bilmiyorum bu testi icimden geldi yaptım şeytan dürttü sanki bi an, lavaboya gidiyordum sonra solona geri döndüm eşime test yapayım mı içimden geldi dedim oda 2 gün var erkeen degilmi demişti olsun içimden geldi zaten cikmicakda neyse dedim yaptım tabiki hemen belirmedi 10 dk sonra ben testi elime aldım ohaaa dedim eşim şaka yapıyorum sandı 😂

Ay inşallah ya ama kan yaptır bak gerçekten bu şaka falan değil yani kadın anlatmış öle diyolar yaptir sen bende yarın alıp yapicam inşallah bişey çıkar bendede ☹️

Ben neler çektim varya ilk evlenigim senelerde Allah dusmanimada yaşatmasın artık olebi seviyeye gelmiştim ki bana meraba desen ben küfür olarak algılıyorum ve insan gorucek gözüm yoktu çocuk gorucek gözüm yoktu sonra sonra kendimi topladım ve hayata tekrar atıldım eşimde yanımdaydı Allah razı olsun ondan o olmasa napardim

Bitanem bence merak içinde bekliyicegine en azından kan vererek öğrenmiş olucaksin bende yarın idrar yapicam eğer bişey çıkarsa hemen kan saat kaçta olursa olsun ama seni bilemem ama bence bekleme sonra üzülürsün en azından neyin ne olduğunu bilirsinn

Bitanem bence merak içinde bekliyicegine en azından kan vererek öğrenmiş olucaksin bende yarın idrar yapicam eğer bişey çıkarsa hemen kan saat kaçta olursa olsun ama seni bilemem ama bence bekleme sonra üzülürsün en azından neyin ne olduğunu bilirsinn
Mesela geçen ay 3 gün geciktigimde hiç test yapma isteğim olmadı yap diyenlere bile mevsimsel gecikmedir o imkansız dedim ama bu ayda kendi içimden geldi yaptım kafam karışık yani 😂

Uyy kızlar bende merak ettim.. İnsallah rabbim herkese Sağlıklı hayırlı evlad nasip eder :) benimde bahtına 12 gün var kahve rengi leke geldi dun cok az bugun de adet gibi bir kanama geldi ve nokta kadar pıhtı geldi cok degil ve kesildi mevsimsel birsey mi bu nedir bende de pko var :(

Back