Kahverengi akıntı ve gebelik testi (resimli)

Dilek ela

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2025
7
-5
1
23
Arkadaşlar en son 5 ocakta regli oldum oda 1 gün sürdü regli bile sayılmaz çok az denicek kadar sürdü normalde 3 gün olurum takvimime göre cuma günü regli olmam gerekirdi olmadım bel ve kasık ağrım var cuma gününden beri kahverengi akıntım çok fazla perşembe günü hem kaset tipi ayriyetten erken gebelik testi yaptım kaset tipinde belirgin çizgi çıktı erken gebelikte silik çıktı aynı gün içinde sağlık ocağında kan verdim beta hcg 1.20 çıktı böle olupta hamile olduğunu öğrenen oldumu ayricada bu kahverengi akıntı yerleşme olabilirmi
1000017865.jpg
1000017857.jpg
1000017849.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya neden su igrenc resmi koyuyorsunuz sadece anlatsaniz olurdu
Resimli diyoruz bakmasaydin arkadaş alla alla boş yorum yapma eş geceydiniz resimli diye belirtiyoruz bakmanız sizin elinizde

Resim gebelik testi resmi sandim sadece resim denince igrenclik aklima gelmedi
Bu iğrençlik TE değil ayrıca sizin başınıza da gelebilir sanki hiç akıntınız olmuyo igrencmis demekki sizde akıntı olduğunda kendinizden tiksiniyorsunuz

Bu iğrençlik TE değil ayrıca sizin başınıza da gelebilir sanki hiç akıntınız olmuyo igrencmis demekki sizde akıntı olduğunda kendinizden tiksiniyorsunuz
Akintim oldugunda millete gostermiyorum. Kahverengi akinti dersiniz yorum beklersiniz kimse sizin pis akintinizi gormek zorunda degil

Akintim oldugunda millete gostermiyorum. Kahverengi akinti dersiniz yorum beklersiniz kimse sizin pis akintinizi gormek zorunda degil
Sizene kardeşim anlamiyormusun size giren çıkan ne bakma diyoruz deme halen yorum yapma seyindesin bak işine ya buna siz karışma hakkında verilmiyor burda tek paylaşan ben değilim bir çok kişi paylaşmış bir sürüde güzel yorum almış şimdi çıkın bu posttan

Doktora gidip akıntılı pedini göstersen kafana fırlatır akıntıdan teşhis yapıldığını da ilk defa bu sitede gördüm yapılmadığını hatta

gayet ziyadesiyle iğrenç.
Sizene kardeşim anlamiyormusun size giren çıkan ne bakma diyoruz deme halen yorum yapma seyindesin bak işine ya buna siz karışma hakkında verilmiyor burda tek paylaşan ben değilim bir çok kişi paylaşmış bir sürüde güzel yorum almış şimdi çıkın bu posttan
onların linkini at da onları da uygunsuz fotoğraf diye bildireyim. Bir sürü güzel yorum yazıldığına hiç inanmadım şahsen. İğrenç bu ne be vs yazmışlardır.

Back