Gebeliğe Hazırlık Kahverengi akinti hamilelik belirtisimi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mavikelebek05

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2022
159
32
23
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim buraya tecrubeli kisilere soruyorum 8 aylik evliyim ayin 21 inde doktora gittim 3 gun sonra yumurtanın catlayacagini soyledi ve o zamn akintim vardi 22 sinde akintim kesildi yumurtanın catladigini düşünüyorum sorum şu bugün ayın 29 u ve kahverengi akintim var 1 2 damla kadar geldi 2 gun sureyle suan gosuslerim sismis durumda ve uclari belirginlesti adetime 13 gün var daha sizce hamilelik belirtisi olabilir ki erken dollenme olmuş mudir

Yumurta catlamadan hamile kalamazsin ki doktorun dediğine göre 24 üne denk geliyor çatlama buda beş gün geçmiş üstünden yani döllenmiş olsa bile bu kadar erken belirti vermez

Kullanın gebelikten üç ay önce başlamanız gerek hatta folik asit e bende geçen ay böyle olmuştum göğüs ağrım olduğu gün yumurtlamam olmuştu ve üç günlük bı lekelenmem
Evet benimde 2 gun 1 2 damla geldi ama gosuslerim sis bende kis vardi prolaktin hormonum yuksekdi 3 ay tedavi gördüm ayin 21 inde doktora gittimde muaneyle kistin yok oldugunu prolaktinin dustugunu soyledi hatta icon tertemiz yumurtaliklarin cok iyi çalışıyor hatta sag yumurtaligin aktif olmus catlamak uzere dedi ama adetime 14 gun var ve 1 2 damla leke geldi kahverengi anlamadım

Bence şuan yumurtlamaniz oluyor siz bu dört beş gün u değerlendirin bol bol su için rahminize oksijen gitsin on beş gün sonra adet olmazsanız test yapin inşallah hamile kalıp bana hamileyim diye yazın bende sevineyim

Kızlar merhaba bende 4.5 ay önce doğum yaptım 1 hafta önce 2 gün ara ara kahverengi akıntı geldi. Adet de görmüyorum ama sizce hamilelik belirtisi olabilir mi ? Endişeli anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…