- 29 Nisan 2022
- 159
- 32
- 23
-
- Konu Sahibi Mavikelebek05
Yumurta catlamadan hamile kalamazsin ki doktorun dediğine göre 24 üne denk geliyor çatlama buda beş gün geçmiş üstünden yani döllenmiş olsa bile bu kadar erken belirti vermezMerhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim buraya tecrubeli kisilere soruyorum 8 aylik evliyim ayin 21 inde doktora gittim 3 gun sonra yumurtanın catlayacagini soyledi ve o zamn akintim vardi 22 sinde akintim kesildi yumurtanın catladigini düşünüyorum sorum şu bugün ayın 29 u ve kahverengi akintim var 1 2 damla kadar geldi 2 gun sureyle suan gosuslerim sismis durumda ve uclari belirginlesti adetime 13 gün var daha sizce hamilelik belirtisi olabilir ki erken dollenme olmuş mudir
Doktor 3 gunden oncede catlayabilir belli olmaz dediYumurta catlamadan hamile kalamazsin ki doktorun dediğine göre 24 üne denk geliyor çatlama buda beş gün geçmiş üstünden yani döllenmiş olsa bile bu kadar erken belirti vermez
Kullanın gebelikten üç ay önce başlamanız gerek hatta folik asit e bende geçen ay böyle olmuştum göğüs ağrım olduğu gün yumurtlamam olmuştu ve üç günlük bı lekelenmemDoktor 3 gunden oncede catlayabilir belli olmaz dedi
folik asit de kullanmami istedi
Bugünleri değerlendirin bence yumurta catladiginda. Da lekelenme oluyorDoktor 3 gunden oncede catlayabilir belli olmaz dedi
folik asit de kullanmami istedi
Evet benimde 2 gun 1 2 damla geldi ama gosuslerim sis bende kis vardi prolaktin hormonum yuksekdi 3 ay tedavi gördüm ayin 21 inde doktora gittimde muaneyle kistin yok oldugunu prolaktinin dustugunu soyledi hatta icon tertemiz yumurtaliklarin cok iyi çalışıyor hatta sag yumurtaligin aktif olmus catlamak uzere dedi ama adetime 14 gun var ve 1 2 damla leke geldi kahverengi anlamadımKullanın gebelikten üç ay önce başlamanız gerek hatta folik asit e bende geçen ay böyle olmuştum göğüs ağrım olduğu gün yumurtlamam olmuştu ve üç günlük bı lekelenmem
Bence şuan yumurtlamaniz oluyor siz bu dört beş gün u değerlendirin bol bol su için rahminize oksijen gitsin on beş gün sonra adet olmazsanız test yapin inşallah hamile kalıp bana hamileyim diye yazın bende sevineyimEvet benimde 2 gun 1 2 damla geldi ama gosuslerim sis bende kis vardi prolaktin hormonum yuksekdi 3 ay tedavi gördüm ayin 21 inde doktora gittimde muaneyle kistin yok oldugunu prolaktinin dustugunu soyledi hatta icon tertemiz yumurtaliklarin cok iyi çalışıyor hatta sag yumurtaligin aktif olmus catlamak uzere dedi ama adetime 14 gun var ve 1 2 damla leke geldi kahverengi anlamadım
Ay inşallah rabbim isteyen herkese versinBence şuan yumurtlamaniz oluyor siz bu dört beş gün u değerlendirin bol bol su için rahminize oksijen gitsin on beş gün sonra adet olmazsanız test yapin inşallah hamile kalıp bana hamileyim diye yazın bende sevineyim
Amin. Bana da nasip etsin inşallahAy inşallah rabbim isteyen herkese versinbir an korktum noluyor falan dedim
İnşallah dediginiz gibi oluyordur daha yeni evliyim esim benden daha cok bebek istiyor doktorda catlamak uzeri diyince sevinmiştimAmin. Bana da nasip etsin inşallah
Sevinin yine tabi ki hem umutlu olun hem akışına bırakın stres yapmayın inşallah en kısa zamanda olurİnşallah dediginiz gibi oluyordur daha yeni evliyim esim benden daha cok bebek istiyor doktorda catlamak uzeri diyince sevinmiştim
Cok teşekkür ederim Rabbim en kisa zamanda sizede versin normalde yumirtlama olinca akintinin oldugunu bilmiyordum bu benim icin iyi bir haber ve fırsatSevinin yine tabi ki hem umutlu olun hem akışına bırakın stres yapmayın inşallah en kısa zamanda olur
Hamileyim canim darisi sana inşallahBence şuan yumurtlamaniz oluyor siz bu dört beş gün u değerlendirin bol bol su için rahminize oksijen gitsin on beş gün sonra adet olmazsanız test yapin inşallah hamile kalıp bana hamileyim diye yazın bende sevineyim
Hamileyim canim darisi sana inşallah
1 haftalık daha akinti ondan olmusÇok sevindim canım benim gözün aydın olsun kaç haftalık miş
Kan mi verdin1 haftalık daha akinti ondan olmus
Aynen canim test yaptim cinti kan verdim ordada ciktiKan mi verdin
Değerin kaç çıktı kanda bende daha adet olmadım ya aşırı yoğun akıntım var goguslerimin agriisndan dün gece neredeyse aglayacaktm ama bı hafta önce idrar testi yaptı m negatif ciktiAynen canim test yaptim cinti kan verdim ordada cikti
Hcg 854 çıktı canım 2 buçuk haftalik dedi hemşire suan 3 bucuk haftalik olduk bileDeğerin kaç çıktı kanda bende daha adet olmadım ya aşırı yoğun akıntım var goguslerimin agriisndan dün gece neredeyse aglayacaktm ama bı hafta önce idrar testi yaptı m negatif cikti