- Konu Sahibi BERK.BXIXL
-
BENDE PCOS VAR VE 15 GÜN KADAR KAHVERENGİ AKINTIM OLDU.BU BELİRTİLERİN ÇİKOLATA KİSTİNDE OLDUĞUNU DUYDUM ACABA BENDEKİ YANLIŞ TEŞHİSMİ 3-4 AYDIR PCOS TEDAVİSİ GÖRÜYORUM VE HİÇ BİR İYİLEŞME OLMADI AKSİNE HER DOK.GİTTİĞİMDE POLİAKTİNİM YÜKSELMESİ KİSTLERİMDE HİÇ BİR DEĞİŞME OLMASI EN SON OLARAKTA PROGESTERON TESTİ YAPILDI 0,62 ÇIKTI YANİ YUMURTLAMADA OLMUYOR DEDİ DOK. GLUCOPHAGE 850 MG İLAÇ YAZDI VE BU İLACI DİANE 35 İLE 3 AY KULLAN DEDİ ÇOK CANIM SIKILIYOR SİZCE NE YAPIYIM YENİ BİR DOK.GİTSEMMİ TEKRAR BAŞTAN İLAÇLARA TESTLERE GİRMEK İSTEMİYORUM LÜTFEN YARDIM..:1no2:senağlama
PARDON CANIM YANLIŞ OKUMUŞUM MALATYADAYMIŞSIN İNŞALLAH SONUÇPOZİTİF OLUR.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN :CüvCüv:canım bendede pko var.aynı lekeleri çok yaşadım..ya zaten pko geçmiyorki bende 9 yıldır var halada var o kadar doğum kont.hapı kullandım..benimde prolaktinim çıkıyor bu pkonun eseri..zaten pkoda yumurtlama çok nadir oluyor..mesela ben klomene 1 taneyle başladım 3 e çıktı hiç bi işe yaramıyordu.şimdi günde 4 tane içiyorum ve 5 aydır çok şükür her ay 2 yumurtam oluyor..bu günde çatlatma iğnesi oldum..işallah bu defa işe yarar..rabbim tüm istiyenlere bebişler nasip eder işallah...
merhaba kıslar berkbil bende çikolata kisti vardı o akıntıları bende yaşadım ama pko yu bilemicem bana öle çok test yapmadılar bi kanda ca 125 değerine baktılar o biraz yüksekti kistten dolayı istersen başka bi dr a daha git canım geçmiş olsun allah kolaylık versin
PARDON CANIM YANLIŞ OKUMUŞUM MALATYADAYMIŞSIN İNŞALLAH SONUÇPOZİTİF OLUR.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN :CüvCüv:
kahverengi akıntı bende adetten önce 3 gün falan önce başlıyor.adet bitttikten 3 gün sonra devam ediyor.bendede pko var.sizin kah.akıntı ne zaman oluyor acaba
Kızlar benimde adetten 3 gün önce hep kahverengi lekeler gelir çamur gibi ama ne pcos um nede çikolata kistim var .çok takmıştım bunu kafama .
benimki 1 hafta öceden geliyor benimki normal mi peki kızlar kafama takıyorum ya berk kil cevap yaz olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?