Kahverengi akıntı bakar mısınız lütfenn??

Benim geçen ay adetim 2.5 gün sürdü 10 gün sonra 3 gün kahve lekem oldu , şuanda hamileyimmm olabilirsin canım
Canım 2.5 gün tam adet mi oldun bende adet oldum ama başlangıçta kahverengi leke şeklinde geldi.. hayırlı olsun buarada.. inşallah sağ sağlim kucağına almakta nasip olur...

Arkadaşlar kimse yok mu başka bunu yaşayan adetim 3 gün gecikti hala test yapmadım sabrediyorum bugün kahvaltı yaptıktan sonra sigara içmiştim içim bulandı istifar ettim. önceden hiç olmamıştı böyle hala bulantım da var test nezaman yapsam sonuç cikar???? Sozce hamilelik mi bu Bilgisi olanlarrrr

Canım hem hamile kalabilmek için dua ediyorsun hemde sigara içiyorum diyorsun yazık kendini düşünmüyorsun onu anladım da bari hamilelik belirtilerin varken bari içme...

Yanlış anlama ama senin sağlığın için söylemiyorum şüpheli hamilelik belirtilerin olduğu için bebeğin varsa onun sağlığı için söylüyorum..

Bende içiyordum ama ne zaman çocuk yapmaya verdim o an bıraktık eşimde bıraktı çok şükür..

Bırakmaya çalışıyorum inan bayağ azalttım zaten günde 2 kere falan oda çok isteyince tutamıyorum kendimi tamamen birakcam

Bırakmaya çalışıyorum inan bayağ azalttım zaten günde 2 kere falan oda çok isteyince tutamıyorum kendimi tamamen birakcam
Anladım canım bencede tamamen bırakmalısın yazık olur hem parana hem varsa eğer bebeğine hemde kendine...
Hamile kalıpta nefsine hakim olamayıp yine içeceksen inşallah şuan hamile değilsindir...

Ama hamile kalırsam bırakırım diye kesin kararlıysan inşallah hamile kalmışsındır da bebeğinin vesilesi ile bırakırsın

Tabiki de o bebeğe kıyılır mi canimdan değerli olur zaten teşekkür ederim güzel dileklerin için

slm. daha önce bende de olmuştu ben de heveslenmiştim ama vajinit olmuşum oyüzden öyle akıntım olmuş. yakın zamanda dr kontrolüne gitmelisin bence. şunu da belirteyim ki hamilelik belirtileri için çok erken. bazı arkadaşlar belirtileri ilişkiden hemen sonra bile yaşamaya başladıklarını söylüyorlar. yok öyle birşey. adet gününe yakın belirti görebilirsin belki. bu da en az 4 haftalık hamilelik oluyo

Ben doktora gitmistim kahverengi leke gelmeden önce yaklasik 25 gün önce filan bu adet düzensizligi vee bebek icin, alttan muayene testi yaptı temiz görunuyo dedi bide adetinin 2. Günü esinle gel kanda ver demişti ama adetim 5 gün gecikti daha olmadim gidemedim de o yüzden daha .bigün iç bulantısı çektim başka çekmedm.açıkçası bi belirti yok sadece arada gögüs uçları acıyo oda hergun degil arada bi karnıma şancı geliyo adet olacakmisim gibi geri geciyo zaten .

adetin geçtiyse bi test yapmalısın ozaman. belirti olmayabilir onu kafana takma. test sonucunu da paylaş bizimle. inşallah hamişsindir

adetin geçtiyse bi test yapmalısın ozaman. belirti olmayabilir onu kafana takma. test sonucunu da paylaş bizimle. inşallah hamişsindir
Cikar mı kesin yoksa 2 gün daha bekleyimmi 1 hafta geçmiş olsun tabiki paylaşırım inşallah çok sağolun

adetin düzenliyse şuan çıkar. benim gibi pcos falansan biraz daha bekleyebilirsin.
Bekleyim biraz daha ozaman çocuk düsündügmuzden beri 7 aydır korunmadık o andan beri adetim düzensizlesti hep gecikiyo ondan önce düzenliydi hap falan kullanmadim korunmak için ama. sadece 1 ay 2 gün önceden oldum bu ayda leke gelince kafam karıştı işte 10 gün geçerse yaparım artik

doğum kontrol hapları adeti düzenler zaten. daha önce muayne oldun mu? pcos falan var mı?
kafanı hiç karıştırma, kalbini bozma. unutma ki rahmi ve yumurtası olan her kadın hamile kalabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…