• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akıntı bakar mısınız lütfenn??

Kızlar ben de 7+2'deyim bugün ilk kez kanamam oldu, önce pembe birkaç damla geldi kesildi, sonra dr randevumuz vardı ona gittik, kese göründü, yolk kesesi de göründü ama kalp atışı henüz yok, haftaya duyulur muhtemelen dedi doktorum, döndük eve kanamam devam ediyor ve kırmızı kan gelmeye başladı, adet sancısı gibi de kasıklarım ağrıyor, çok korkuyorum
Doktorumu aradım istirahat ve bi de progestan kullan dedi

Kızlar ben de 7+2'deyim bugün ilk kez kanamam oldu, önce pembe birkaç damla geldi kesildi, sonra dr randevumuz vardı ona gittik, kese göründü, yolk kesesi de göründü ama kalp atışı henüz yok, haftaya duyulur muhtemelen dedi doktorum, döndük eve kanamam devam ediyor ve kırmızı kan gelmeye başladı, adet sancısı gibi de kasıklarım ağrıyor, çok korkuyorum
Doktorumu aradım istirahat ve bi de progestan kullan dedi
Kırmızıya mı döndü Allah korusun şimdi nasilsin

Kırmızıya mı döndü Allah korusun şimdi nasilsin
Kırmızı kan geliyor, adetin ilk günlerindeki gibi renkte, gece acile geldik yatış verdiler, şuan hastanedeyim ultrasonla bakıldı bebek duruyor şuanlık, kesede sıkıntı yok dedi dr bu sabah, progesteron iğnesi yaptılar kanamamı azalttı gibi ama devam ediyor
İstirahat edeceksin, düşük tehlikesi devam ediyor dedi
Bu gece de buradayız bakalım

Kırmızı kan geliyor, adetin ilk günlerindeki gibi renkte, gece acile geldik yatış verdiler, şuan hastanedeyim ultrasonla bakıldı bebek duruyor şuanlık, kesede sıkıntı yok dedi dr bu sabah, progesteron iğnesi yaptılar kanamamı azalttı gibi ama devam ediyor
İstirahat edeceksin, düşük tehlikesi devam ediyor dedi
Bu gece de buradayız bakalım
Inşallah düzelirsin rabbim çocuğunu sana bagislasin

Back