Kahverengi akıntı bakar mısınız lütfenn??

ankarali_94

Anı yaşa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
1.283
643
53
30
Merhaba arkadaşlar adetime 11 gün var ama iki gündür az kahverengi akıntım oluyo iç çamaşıra bulaşmış bide peçeteyle silince geliyo daha önce hiç böyle olmamıştı bebek istiyoruz sizce hamilelik 'le ilgili biseymi eğer öyleyse test ne zaman yapmalıyım yoksa kist sorunu falan mı var bilenler yaşayanlar varsa yardım lütfen ( herhangi bir ilacta kullanmiyorum

Adetine daha çok var canim adetin geçince bi test yapmalısın, adetin geçşeydi belki yerlesme kanamasi olabilirdi ama test için erken bence beklemelisin. .

Merhaba. Herkesin farkli olabilir ama 11 gun kala yerlesme kanamasi icin cok erken. Benim adet gunumde olmustu. Insallah kisa zamanda hamilelik haberi alirsiniz

Bende de geçen ay öyle olmuştu hamileyimdir diye sevinmiştim ama hiçbir şey çıkmadı normal bir durum,adetimde 20gun gecikmisti.umarim sende bebiş vardır :)

Bende de geçen ay öyle olmuştu hamileyimdir diye sevinmiştim ama hiçbir şey çıkmadı normal bir durum,adetimde 20gun gecikmisti.umarim sende bebiş vardır :)
Inşallah yaa 7 aydır istiyoruz Rabbin kısmet eder bizede isteyenlerede insallah

Böyle çok düşününce stres oluyor ben düşünmeyi bıraktım adet günümü bile takip etmemeye çalışıyorum.o idrar testlerine harcadigim parayla bebeğin odasını yapardım
Aynı bende öyle valla bu ay bari dusunmeym akışına birakiyim dedim bu akıntı oldu yine düşünmeye başladım yumurtlama gününü de takip etmemistim şimdi bu neydi ki diye düşünüyorum:)

Benim geçen ay adetim 2.5 gün sürdü 10 gün sonra 3 gün kahve lekem oldu , şuanda hamileyimmm olabilirsin canım

Gerçekten mi benimde adet 3 buçuk gün sürmüstü normalde 6 gün sürer ama sonrada böyle oldu insallah insallah
Benimde 6 gün sürüyordu sonuncu gün siyahtı resmen adetim..Ben leke bitince testler bile yaptımnegatifti asetime 2 gün kala ovu testim baya koyu çıktı gebelik yaptım silik çıktı 3 gün test yaptım silikdi.

Bugünde kan vermeye gittim hayırlısıyla yarın ne kadar görücez 4 gün adetimde gecikti

Benimde ilk gün simsiyah olmuştu 2.günü fazla olmuştu biraz sonra azaldı bitti inşallah olur. Sanada hayırlı olsun cnm Allah gönlüne göre versin

Benimde ilk gün simsiyah olmuştu 2.günü fazla olmuştu biraz sonra azaldı bitti inşallah olur. Sanada hayırlı olsun cnm Allah gönlüne göre versin
Aminn saolasın canım darısı sana olur inşallah sıkıntı yapma kendinde rahat ol

Sonucun ne canım??
Benimde şuan kahve lekem geliyor adet oldum sanıyordum ama değil..
Yarına kadar adete dönüşmezse kan testi yaptırcam inşallah adete dönmez...

Sonucun ne canım??
Benimde şuan kahve lekem geliyor adet oldum sanıyordum ama değil..
Yarına kadar adete dönüşmezse kan testi yaptırcam inşallah adete dönmez...
2 gün var adet olmama test de yapmadım açıkçası. Kahverengi leke 2 gün sürdü kesildi. gögüs agrısı var suanda önceleri gögsüm filan acımazdı hiç adet zamanlarında. şimdi acıyor günün geçmesini bekliyorum umarım olur .senin kaç gün önceden başladı kahverengı akıntın?

Maalesef canım adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…