- 29 Nisan 2016
- 381
- 158
- 33
- 34
- Konu Sahibi ankarali_94
İnsallah canm insallah sagol senn varmı bebişin :)Inşallah canım biraz daha bekle test yap güzel haberlerle gel inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canm insallah sagol senn varmı bebişin :)Inşallah canım biraz daha bekle test yap güzel haberlerle gel inşallah
Yok canım ya malesef geçtiğimiz ay 10 gün önce 2 gün kahve leke geldi kesildi adetimde 8 gün gecikmişti test yapacağım gün adet oldum çok üzüldüm hastaneye kan verdim hormonlarım normal çıktı bide ilaçlı rahîm filmi çekecekler gelecek ay o da zor diyolar bakalım bunaldım vallaİnsallah canm insallah sagol senn varmı bebişin :)
Yaaa canm cok acıyo diyolar benim eltim de cektirdi rahim filmi..Allah hepimizin yardımcısı olsun.isyan etme canım pes etmek yok yola devam :) bnde bunaldım eşime ddm denize gidelm gezmeye gidelim ddm bakam yarın resmi tatilmiş kafa dagıtalım biraz cok ihtiyacım varYok canım ya malesef geçtiğimiz ay 10 gün önce 2 gün kahve leke geldi kesildi adetimde 8 gün gecikmişti test yapacağım gün adet oldum çok üzüldüm hastaneye kan verdim hormonlarım normal çıktı bide ilaçlı rahîm filmi çekecekler gelecek ay o da zor diyolar bakalım bunaldım valla
Ay nasıl dayanacaksam Aynen canım devam valla ne güzel kafa dağıtırsın benm eşim polis devamlı çalışıyo ben kafada dagitamiyorum evde tıkalı kaldimYaaa canm cok acıyo diyolar benim eltim de cektirdi rahim filmi..Allah hepimizin yardımcısı olsun.isyan etme canım pes etmek yok yola devam :) bnde bunaldım eşime ddm denize gidelm gezmeye gidelim ddm bakam yarın resmi tatilmiş kafa dagıtalım biraz cok ihtiyacım var
Hadi yaa zormuş canm nerde yasıyosun ben bursadayımAy nasıl dayanacaksam Aynen canım devam valla ne güzel kafa dağıtırsın benm eşim polis devamlı çalışıyo ben kafada dagitamiyorum evde tıkalı kaldim
Ankaradayım canım yaHadi yaa zormuş canm nerde yasıyosun ben bursadayım
Yaa aynı yerde olsaydık görüşürdük sohbet eder dertlesrdikAnkaradayım canım ya
Ah keşke ya ne güzel olurdu yoldaş olurduk ailemden ayrı yerde yaşıyorum komşu bile yok burda bunalıyorum bazen bayağ mesela esim bugün sabah gitti yarın sabah gelecek akşama tekrar gitcek 24 çalışıyo resmi tatil nerde daha yoğun boyle gunlerdeYaa aynı yerde olsaydık görüşürdük sohbet eder dertlesrdik
canm üzüldüm ya senn adına Allah yardımcın olsun.komsu olmaması cok kötü ya benim burda da yok komsuluk 2 yıl oldu evleneli başka mahalleye tasındm yolda görsem tanımam yani komsumu (güya komsu) .Ah keşke ya ne güzel olurdu yoldaş olurduk ailemden ayrı yerde yaşıyorum komşu bile yok burda bunalıyorum bazen bayağ mesela esim bugün sabah gitti yarın sabah gelecek akşama tekrar gitcek 24 çalışıyo resmi tatil nerde daha yoğun boyle gunlerde
Sağol canım amin malesef aynen oylecanm üzüldüm ya senn adına Allah yardımcın olsun.komsu olmaması cok kötü ya benim burda da yok komsuluk 2 yıl oldu evleneli başka mahalleye tasındm yolda görsem tanımam yani komsumu (güya komsu) .
Yaşını sorsam ayıp olur mu canm.Sağol canım amin malesef aynen oyle
23 yasındayım cnm senYaşını sorsam ayıp olur mu canm.
27 yasındayım bnde canm23 yasındayım cnm sen
Anladm cnm:)27 yasındayım bnde canm
Yaz buraya da :))yapinca bende uyuyamamıştım yapacağım gün anliyorum şuan heyecanını insallah pozitifi görursun canım:)sabah test yapıcam bnde 5 gün olcak yarın. Heyecandan uyuyamam ben bu gece :)
İnsallah tatlım yazarım mutlaka :)Yaz buraya da :))yapinca bende uyuyamamıştım yapacağım gün anliyorum şuan heyecanını insallah pozitifi görursun canım:)
İnsallah tatlım yazarım mutlaka :)
Ay ciddi mi aynı ben gibi olmuş anlayabiliyorum seniAn itibariyle adet olmus bulunmaktayım kızlar cok moralim bozuk