• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akıntı bakar mısınız lütfenn??

İnsallah canm insallah sagol senn varmı bebişin :)
Yok canım ya malesef geçtiğimiz ay 10 gün önce 2 gün kahve leke geldi kesildi adetimde 8 gün gecikmişti test yapacağım gün adet oldum çok üzüldüm hastaneye kan verdim hormonlarım normal çıktı bide ilaçlı rahîm filmi çekecekler gelecek ay o da zor diyolar bakalım bunaldım valla

Yok canım ya malesef geçtiğimiz ay 10 gün önce 2 gün kahve leke geldi kesildi adetimde 8 gün gecikmişti test yapacağım gün adet oldum çok üzüldüm hastaneye kan verdim hormonlarım normal çıktı bide ilaçlı rahîm filmi çekecekler gelecek ay o da zor diyolar bakalım bunaldım valla
Yaaa canm cok acıyo diyolar benim eltim de cektirdi rahim filmi..Allah hepimizin yardımcısı olsun.isyan etme canım pes etmek yok yola devam :) bnde bunaldım eşime ddm denize gidelm gezmeye gidelim ddm bakam yarın resmi tatilmiş kafa dagıtalım biraz cok ihtiyacım var

Yaaa canm cok acıyo diyolar benim eltim de cektirdi rahim filmi..Allah hepimizin yardımcısı olsun.isyan etme canım pes etmek yok yola devam :) bnde bunaldım eşime ddm denize gidelm gezmeye gidelim ddm bakam yarın resmi tatilmiş kafa dagıtalım biraz cok ihtiyacım var
Ay nasıl dayanacaksam:( Aynen canım devam valla ne güzel kafa dağıtırsın benm eşim polis devamlı çalışıyo ben kafada dagitamiyorum evde tıkalı kaldim :(

Yaa aynı yerde olsaydık görüşürdük sohbet eder dertlesrdik :KK43:
Ah keşke ya ne güzel olurdu yoldaş olurduk ailemden ayrı yerde yaşıyorum komşu bile yok burda bunalıyorum bazen bayağ mesela esim bugün sabah gitti yarın sabah gelecek akşama tekrar gitcek 24 çalışıyo resmi tatil nerde daha yoğun boyle gunlerde :(

Ah keşke ya ne güzel olurdu yoldaş olurduk ailemden ayrı yerde yaşıyorum komşu bile yok burda bunalıyorum bazen bayağ mesela esim bugün sabah gitti yarın sabah gelecek akşama tekrar gitcek 24 çalışıyo resmi tatil nerde daha yoğun boyle gunlerde :KK43:
canm üzüldüm ya senn adına :( Allah yardımcın olsun.komsu olmaması cok kötü ya benim burda da yok komsuluk 2 yıl oldu evleneli başka mahalleye tasındm yolda görsem tanımam yani komsumu (güya komsu) .

Back