Kahverengi akıntı, Adete 9 gün kala gebelik öğrenilir mi ?

Yerlesme kanamasından beş gün sonra idrarda ve kanda çıktı, inşallah sizin de vardır, bakalım haberlerinizi bekliyorum
Inşallah canım Allah razı olsun güzel duaların icin. Ama benim cuma akşam kanama başladı cumartesi akşama doğru bitti salı günü kan verdim. Çıkması gerekmez miydi sende kanama başladıktan 5 gün sonra mi çıktı bittikten sonra mi

Bugün kan testi yaptırdım malesef hamile değilim çok üzüldüm ama Rabbimden hep hayırlısını istedim belki hayırlısı budur

Merhaba. Öncelikle tebrik ederimmm. Benim de ilişkiden 7 gün sonra pembe bir kaç damla akıntı geldi 2 gün bugün 3. gün çok hafif peçeteye kahve geldi. yerleşme kanaması için erken mi diye düşünürken sizin yazınıza denk geldim. umarım benim de yerleşme kanamasıdır. mantar oluştu bende, onun kanaması mı diye şüphelendim doktor ikisi de olabilir. 5 günü geçerse konuşalım dedi

Teşekkür ederim canım Allah gönlüne göre versin, benim erken gelmişti okuduğum yazılara göre. Bende hamile kalmadan 6 ay önce mantar gecirmistim. Hafif bir şekilde . Adetine kaç gün var suan

Teşekkür ederim canım Allah gönlüne göre versin, benim erken gelmişti okuduğum yazılara göre. Bende hamile kalmadan 6 ay önce mantar gecirmistim. Hafif bir şekilde . Adetine kaç gün var suan
Günaydın, amin canım, Allah hepimizin gönlüne göre versin. 14 kasım adet tarihim.

İyi akşamlar 4ocakta kadın hastalıkları ve doğum bölümüne gittim rahim duvarın kalınlaşmış dedi ya gebelik ya adet döngün yaklaşıyor dendi her ihtimale karşın kan testi istedi sonuc0.6 çıktı gebelik henüz yok dedi.yumurtlama gunlerimde iliskiye girdik 8inde yumurylama günüm bitti internetteki takvime göre dün aksamdan başlayan pembe leke şeklinde devam eden lekelenmem oldu biraz önce lavoboya gittiğimde peçete kan olmuştu sebebini anlayamadım bat tarihim geçen ay 23aralikti 28gunde bir düzenli adet görüyorum ayın 20sinde olmam gerekli bu kanama nedendir kızlar ?.

Yerlesme kanamasından beş gün sonra idrarda ve kanda çıktı, inşallah sizin de vardır, bakalım haberlerinizi bekliyorum
Merhaba yerlesme kanamaniz adete 9 gun kala olmus sanirim 5 gun sonra kanda ve testte ciktiysa adete 4 gun kala ogrendiniz oluyor degilmi? Benimde adete 9 gun var kahverengi lekelenme oldu bu sabah bukadar erken hastalanmam 29 gunde dongum ins hamileyimdir

inşallah canım Allah gönlüne göre versin.
Adete 6 gün kala çok silik çıktı.kanda çıkmadı 9 gün kala o yüzden bir iki gün sonra denemeni tavsiye ederim

inşallah canım Allah gönlüne göre versin.
Adete 6 gün kala çok silik çıktı.kanda çıkmadı 9 gün kala o yüzden bir iki gün sonra denemeni tavsiye ederim
İnsallah olumlu olur mart adetimle tup e basliycaktik ilaclarim bile hazir.ne guzel olur.sizinde hayirlisi olsun

Sizin hesaplar karışmış yani eğer gerçekten yumurtaniz 9 gün önce catladiginda birlikte olduysaniz adete 5 gün var demektir o da kanda çıkar yaşadığınız lekelenme yerleşme olabilir ama adete 9 gün varsa yumurta döllenmiş olsa bile henüz yerlesmedigi için kanda çıkmaz ve kanama yapmaz

Doktor yerleşme kanaması olduğunu söyledi yani bir hesap hatası yok .Kanda üç gün sonra çıktı .

Merhabalar hamilemiziniz merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…