- 20 Mayıs 2018
- 144
- 12
Yerlesme kanamasından beş gün sonra idrarda ve kanda çıktı, inşallah sizin de vardır, bakalım haberlerinizi bekliyorumKanama olduktan kaç gün sonra testte cikti
Inşallah canım Allah razı olsun güzel duaların icin. Ama benim cuma akşam kanama başladı cumartesi akşama doğru bitti salı günü kan verdim. Çıkması gerekmez miydiYerlesme kanamasından beş gün sonra idrarda ve kanda çıktı, inşallah sizin de vardır, bakalım haberlerinizi bekliyorum
Ben ilişkiden hemen sonra suphelenmistim zaten nezle gibi oldum , yedi gün sonra lekelenme geldi, 9 gün sonra öğrendim, kasik ağrısı ilişkiden bir hafta sonra yumurtlama ağrısı gibi oldu sağ yanımda ve hala sağ tarafım da ağrı olur olursa, goguslerde de hafif karıncalanma olmuştu. Ve kalbimin daha hızlı çarptığını hissediyordum otururken bile.
22. Günü test için erken olabilir ben 21 .günde erken gebelik testi yaptım çıkmadı, birde benim olduğu gun tutmuş, bazılarında geç döllenme oluyormuş , o yüzden cuma günü falan tekrar bir deneyin, bende çokk silik çıkmıştı bu arada
Teşekkür ederim canım Allah gönlüne göre versin, benim erken gelmişti okuduğum yazılara göre. Bende hamile kalmadan 6 ay önce mantar gecirmistim. Hafif bir şekilde . Adetine kaç gün var suanMerhaba. Öncelikle tebrik ederimmm. Benim de ilişkiden 7 gün sonra pembe bir kaç damla akıntı geldi 2 gün bugün 3. gün çok hafif peçeteye kahve geldi. yerleşme kanaması için erken mi diye düşünürken sizin yazınıza denk geldim. umarım benim de yerleşme kanamasıdır. mantar oluştu bende, onun kanaması mı diye şüphelendim doktor ikisi de olabilir. 5 günü geçerse konuşalım dedi
Günaydın, amin canım, Allah hepimizin gönlüne göre versin. 14 kasım adet tarihim.Teşekkür ederim canım Allah gönlüne göre versin, benim erken gelmişti okuduğum yazılara göre. Bende hamile kalmadan 6 ay önce mantar gecirmistim. Hafif bir şekilde . Adetine kaç gün var suan
Merhaba yerlesme kanamaniz adete 9 gun kala olmus sanirim 5 gun sonra kanda ve testte ciktiysa adete 4 gun kala ogrendiniz oluyor degilmi? Benimde adete 9 gun var kahverengi lekelenme oldu bu sabah bukadar erken hastalanmam 29 gunde dongum ins hamileyimdirYerlesme kanamasından beş gün sonra idrarda ve kanda çıktı, inşallah sizin de vardır, bakalım haberlerinizi bekliyorum
inşallah canım Allah gönlüne göre versin.Merhaba yerlesme kanamaniz adete 9 gun kala olmus sanirim 5 gun sonra kanda ve testte ciktiysa adete 4 gun kala ogrendiniz oluyor degilmi? Benimde adete 9 gun var kahverengi lekelenme oldu bu sabah bukadar erken hastalanmam 29 gunde dongum ins hamileyimdir
İnsallah olumlu olur mart adetimle tup e basliycaktik ilaclarim bile hazir.ne guzel olur.sizinde hayirlisi olsuninşallah canım Allah gönlüne göre versin.
Adete 6 gün kala çok silik çıktı.kanda çıkmadı 9 gün kala o yüzden bir iki gün sonra denemeni tavsiye ederim
Ya öyle mi inşallah olur o halde , güzel haberini bekleriz darısı başına olsunİnsallah olumlu olur mart adetimle tup e basliycaktik ilaclarim bile hazir.ne guzel olur.sizinde hayirlisi olsun
Sizin hesaplar karışmış yani eğer gerçekten yumurtaniz 9 gün önce catladiginda birlikte olduysaniz adete 5 gün var demektir o da kanda çıkar yaşadığınız lekelenme yerleşme olabilir ama adete 9 gün varsa yumurta döllenmiş olsa bile henüz yerlesmedigi için kanda çıkmaz ve kanama yapmazArkadaşlar, 9 gün önce yumurtlama günü ilişkimiz oldu eşimle, dün dışardan geldiğimde kahverengi akıntı geldiğini gördüm lekelenme şeklinde, Sonrasinda daha gelmedi. Birde uykum daha çok geliyor ve göğsümde hafif batma var bunun dışında bir fiziksel durumum yok. Ancak adetime de daha 8-9 gün var . Bugün kan testi verdim ama daha görünmüyor olabilirmiş, doktora da gidicem öğleden sonra , böyle bir durum yaşayan oldu mu, şuan erken ama öğrenebilme durumum var mı acaba? Daha önce hiç böyle bir akıntım olmamıştı bu nedenle çok merak ediyorim
Doktor yerleşme kanaması olduğunu söyledi yani bir hesap hatası yok .Kanda üç gün sonra çıktı .Sizin hesaplar karışmış yani eğer gerçekten yumurtaniz 9 gün önce catladiginda birlikte olduysaniz adete 5 gün var demektir o da kanda çıkar yaşadığınız lekelenme yerleşme olabilir ama adete 9 gün varsa yumurta döllenmiş olsa bile henüz yerlesmedigi için kanda çıkmaz ve kanama yapmaz
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınızDoktor yerleşme kanaması olduğunu söyledi yani bir hesap hatası yok .Kanda üç gün sonra çıktı .
Ben doğum yaptım darısı tüm isteyenlerin başıma :)Hayırlı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız
Aaaa konu eskiymis :))) Rabbim huzurlu mutlu sağlıkla buyutmenizi nasip etsinBen doğum yaptım darısı tüm isteyenlerin başıma :)
Merhabalar hamilemiziniz merak ettimMerhaba yerlesme kanamaniz adete 9 gun kala olmus sanirim 5 gun sonra kanda ve testte ciktiysa adete 4 gun kala ogrendiniz oluyor degilmi? Benimde adete 9 gun var kahverengi lekelenme oldu bu sabah bukadar erken hastalanmam 29 gunde dongum ins hamileyimdir
Hamileydim!9 haftayi doldurmustum.tek yum ikizileriydi riskliydi kalpleri durdu bebeklerin kurtaj olmak zorunda kaldimMerhabalar hamilemiziniz merak ettim
Çok üzüldüm geçmiş olsun tekrar olur hiç canınızı sıkmayın tüp bebek miydiHamileydim!9 haftayi doldurmustum.tek yum ikizileriydi riskliydi kalpleri durdu bebeklerin kurtaj olmak zorunda kaldim