Kahverengi akıntı, Adete 9 gün kala gebelik öğrenilir mi ?

defne1453

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.505
1.642
Arkadaşlar, 9 gün önce yumurtlama günü ilişkimiz oldu eşimle, dün dışardan geldiğimde kahverengi akıntı geldiğini gördüm lekelenme şeklinde, Sonrasinda daha gelmedi. Birde uykum daha çok geliyor ve göğsümde hafif batma var bunun dışında bir fiziksel durumum yok. Ancak adetime de daha 8-9 gün var . Bugün kan testi verdim ama daha görünmüyor olabilirmiş, doktora da gidicem öğleden sonra , böyle bir durum yaşayan oldu mu, şuan erken ama öğrenebilme durumum var mı acaba? Daha önce hiç böyle bir akıntım olmamıştı bu nedenle çok merak ediyorim

Canim iliskiden 9 gün geçtiyse çıkar hem kanda hemde idrarda silikte olsa. Benim iliskiden 7 gün sonra çok silik çıktı.
Teşekkürler canım yorumun için doktora gittim muhtemelen hamilelik dedi rahim duvarı kalınlaşmış ama akşam Beta testinde 1.20 çıktigini ogrendim. İlk defa böyle ara dönem akıntı yaşadım herşey uyuyor da bir kan uymadı işte demek ki biraz daha bekliycem nasıp :)

yumurtlamam ovulasyonda 14. gün oldu üzerinden 13 gün geçti yerleşme kanaması oldu

yumurtlamam ovulasyonda 14. gün oldu üzerinden 13 gün geçti yerleşme kanaması oldu
Teşekkürler cevabınız için, benimki yerleşme kanamasına göre erken gelmiş görünüyor, yumurtlama kanaması olabilir dedi doktor ama hem yumurtlama surem geçmiş hem de onun gibi şeffaf renkli degil de kuru gelmişti. Burda yaşayan kimse de göremedim

Hesaplarında bir yanlışlık olabilir mi? 9 gün önce yumurtlamanız olduysa adete 5 gün var demektir. Çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet gerçekleşir.
Eğer adetine 9 gün kaldığından eminsen yaşadığın yumurtlama kanaması da olabilir.

9 gün önceki ilişkiden gebe kalma ihtimaliniz varsa adete birkaç gün kalmış zaten
kanda çıkması gerekir

Sanmam canım çünkü program kullanip herşeyi kaydediyorum unutmamak icin. Şüpheli ilişki yumurtlama döngüsünün 12. Günü oldu, 13. Günü en son şeffaf akıntı geldi ve yumurtlama ağrım oldu. Bundan 6 gün sonra yani 19. Günde kahverengi lekelenme oldu. Yumurtlama olsa yapışkan olması gerekiyormuş sanırım ama kuruydu , yerleşme kanaması tarifine daha çok uyuyor ama 28. Gunde regl olacagimi dusunursek zaman olarak erken gibi çünkü genelde adet dönemine denk gelindiği soyleniyor, 20. Günde doktora gittiğimde yumurtlama dönemi biteli nerdeyse bir hafta oluyordu yani

bir test yapsanmı ki acaba
Dun evde yaptım birşey çıkmadı, kan testi yaptırıp olumsuz sonuç almakta daha çok can sıkıcı Batim pazar günü yarından sonra tekrar yaparım evde test, doktora da giderim klinikteyse rahim kalınlığı var mı hala hiç olmazsa o bakar, kaç gündür bunla yatıp kalkıyorum inşallah hayırlısı artik

tıpkı benim gibisin :))
inşallah gönlünce olur canım

Hamile misiniz

Ben de adete 9 gün kala test yaptım negatif ama yerleşme kanaması yaşadım kasiklarim ağrıyor inşallah hamileyimdir

İnşallah öyledir, kan testini bir kaç gün sonra deneyin
Ben 15 mayısta adet oldum adetin 18.gunu pembe lekelenme oldu kasiklarim ağrıyor belim ağrıyor ama goguslerim hiç ağrımıyor sol kasigim segiriyor kendimi hamile hissediyorum dun adetin 22.gunuydu negatif çıktı sizin nasıl oldu anlatır misiniz

Ben ilişkiden hemen sonra suphelenmistim zaten nezle gibi oldum , yedi gün sonra lekelenme geldi, 9 gün sonra öğrendim, kasik ağrısı ilişkiden bir hafta sonra yumurtlama ağrısı gibi oldu sağ yanımda ve hala sağ tarafım da ağrı olur olursa, goguslerde de hafif karıncalanma olmuştu. Ve kalbimin daha hızlı çarptığını hissediyordum otururken bile.
22. Günü test için erken olabilir ben 21 .günde erken gebelik testi yaptım çıkmadı, birde benim olduğu gun tutmuş, bazılarında geç döllenme oluyormuş , o yüzden cuma günü falan tekrar bir deneyin, bende çokk silik çıkmıştı bu arada

Benim de kalbim aynen hızlı atıyor önceye göre ben birebir yerleşme kanaması yaşadığım için bu kadar umutluyum benim de ilişkiden 7 8 gün sonra lekelenme oldu şuan o lekelenme biteli 4 gün oldu inşallah sizin gibi benim de bir kaç gün sonra çıkar cuma günü hastane randevum var Rabbim evladınizi kucağınıza almayı nasip etsin

Yerleşme kanamasından 9 gün sonra mi öğrendiniz benim sol kasigimda ağrı var yumurtanın nerde olduğu ile alakalıdır dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…