• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akıntı

hatice0834

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2024
3
0
1
24
kızlar selamlar ben bi ilişkiye girdim 2 hafta önce ve gebelikten korkuyorum bu çarşamba yani 5 gün önce kahverengi bi akıntım oldu yerleşme kanımı diye korkuyorum ama hala bu kahverengi kandan geliyor adet olayım diye çok fazla uğraştım maydonoz sapı yedim kan sulandırıcı içtim acaba bunlardan dolayı olabilir mi bir de eklemeyi unuttum düzensiz bi şekilde adet oluyorum bazen 1 ay bazen 1.5 bazen 2 3 ayda 1 bazende daha erken baktığımda yerleştirme kanı bir kere oluyormuş veya 1 2 gün fakat 5 gündür kahverengi bi akıntım var korkuyorum acaba bilgisi olan var mıdır bu yerleştirme kanı mıdır adet olmamada 3 4 gün var sanırsam

kızlar selamlar ben bi ilişkiye girdim 2 hafta önce ve gebelikten korkuyorum bu çarşamba yani 5 gün önce kahverengi bi akıntım oldu yerleşme kanımı diye korkuyorum ama hala bu kahverengi kandan geliyor adet olayım diye çok fazla uğraştım maydonoz sapı yedim kan sulandırıcı içtim acaba bunlardan dolayı olabilir mi bir de eklemeyi unuttum düzensiz bi şekilde adet oluyorum bazen 1 ay bazen 1.5 bazen 2 3 ayda 1 bazende daha erken baktığımda yerleştirme kanı bir kere oluyormuş veya 1 2 gün fakat 5 gündür kahverengi bi akıntım var korkuyorum acaba bilgisi olan var mıdır bu yerleştirme kanı mıdır adet olmamada 3 4 gün var sanırsam
ayrıca zarım hala duruyor ve geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdik

ya ilişkiyi zaten sürtme gibi yaptık kanama vs. olmadı hiç ondan dedim
İlişki üzerinden 14 gün sonra yapilan testte sonuç çıkar, gebelik testi yapın. Aksiyon sevmiyorsanız bir daha korunun zaten gerçek bir ilişki olmadığı sürece gebelik çok düşük bir ihtimal. Bana göre mucize tabi

Bu arada hamile olmanıza çok sevindim rabbim isteyen herkese nasip etsin pcos olduğunuz için amh değeriniz yüksektir sizi
Evet sanırım yüksek dondurulmus 4 embriyom var henüz. Aşılama denedim 2 kere olmadı. Tüp bebeğe geçtim o şekilde elde ettim. ,Rabbim isteyen uğraşan herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah ❤️

Back