Kahvenizin resmini yollayin sadece hergun bir kisiye fal bakicam

Ne zaman bana sıra gelir acaba
Simdi bir kisin var evlisim ama huzun girdum falinda neden sikintin var bilemiyorum ama yorulmusluk vardi falinda sikilmusin bazi seylere ama ina kotu zamanlr gecicek senin icin sevinecegim seni havalara ucuracak bir haber alicaksin kiin konusunda ugrastiracak seni onun istekleri bazen inanilmaz derecede agresig olabiliyorsin ama istemdisu geriliyorsun bir seyleri evijde anlatmaya calisuyorsun ama esin sanki senin hassas oldugun konulara senin kadar hassas degil emin ol.bu atakar manevu huzura ihtuyacin var ama mucadele etmekten inan yorulmussun ama unutma hayat biyle gecucej ve kazanucaksin.sasece bir seyu basardigunsa zirvede ikdugunde herhangi b8r koonu olursa olsun devam et birakma sen bir seyden vazgece eger orda oarada pulda ne olursa olsun bicak hibi keser atarsun sen yeterki huzurun olsun bu senin icin daha onemli

Teşekkür ederim. Söyledikleriniz doğru.
Şaşkınlıkla okudum

Biz kaynadık araya, ne kadar önce atmıştım oysaki

Walla bende kaynadım daha 2. Sayfada yazmıştım benden sonra kimlere bakıldı neyse. ...

Walla bende kaynadım daha 2. Sayfada yazmıştım benden sonra kimlere bakıldı neyse. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…