- 10 Eylül 2015
- 68
- 32
- 3
- 44
- Konu Sahibi Melekler123
-
Evle ilgili bir durum var haberin gelicek sana evle ilgili bir durum evde degisiklik yapjcaksin ya ev alcaksin yada bir esya ama evle ilgili bir durum var .sikintilarin cok ama alismissin artik ufak sorunlar seni sarsmiyor cocuklarinin ufak sagliki sorunlari var bundan etkileniyorsun.evliliginle.ilgili bazen sorunlar okuyor usyan edicek noktaya geliyorsunEki Görüntüle 1634581 Eki Görüntüle 1634582 Eki Görüntüle 1634583 Eki Görüntüle 1634584
evliyim
iki kızım var
aılemden uzaktayım
ev hanımıyım
simdiden cok tesekkur edıyorum beklıyorum
Devam edivem ama burcunu yazarmissin beide esinin burcunuEki Görüntüle 1634581 Eki Görüntüle 1634582 Eki Görüntüle 1634583 Eki Görüntüle 1634584
evliyim
iki kızım var
aılemden uzaktayım
ev hanımıyım
Birde su an yazamasamda bigun kesin yazarim devaminiEki Görüntüle 1634581 Eki Görüntüle 1634582 Eki Görüntüle 1634583 Eki Görüntüle 1634584
evliyim
iki kızım var
aılemden uzaktayım
ev hanımıyım
Arkadas sırayla bakıyo
Sıra da ben varım ama daha ses yok
benim burcum terazi,esimin ki koç tamam canım ama yarım bırakmazsan sevinirimDevam edivem ama burcunu yazarmissin beide esinin burcunu
canım benımkı bıle yarım kaldı merakla beklıyorum ama...Eldam'dan sonra ben mesaj atmışım foruma, ne oluuuuur araya kaynamayıııım
canım benımkı bıle yarım kaldı merakla beklıyorum ama...
insallah bakar arkadas
Simdi esinle arandaki ucuruun dusunce fikir ucueumu var gibi bazi seylerde inanmaz inat yapoyor sen sabirlisin ama senin sabrini tasirmamasi lazim.istekleri olabilir baya beklemtileri bu donem sabirli ol lutfen yakinda bazi seyler degisecek hislerinde kuvvetlo senin ama iste bazi seylere mudahale etmek istemiyorsub sadece.esin surekli bur daha yapmicam iste biyle olunca strese giriyorum dedigi biseyk yapiyor sabursuz ve aceleci bi tutumu seni sikiyor.ama cok iyi cocuk yetistireceksin.uzuldugun dur diyemedin bir durum var ama su akar yolunu bulur ekonomik olarak paranin su gibi aktigi bir donemdesiniz strese gorebilirsin ama kisin sonlarina dohru bereket var sizin icin bublar soyleyecegimEki Görüntüle 1634581 Eki Görüntüle 1634582 Eki Görüntüle 1634583 Eki Görüntüle 1634584
evliyim
iki kızım var
aılemden uzaktayım
ev hanımıyım
Banada bakarmisiniz ?Sadece gunde bir kisiye bakabiliyorum ikinci kisiye fal nadir zamanlarda oluyor o yuzden sirayla gitmeye herkese yardimci olmaya calisiyorum.
tesekkurler canımSimdi esinle arandaki ucuruun dusunce fikir ucueumu var gibi bazi seylerde inanmaz inat yapoyor sen sabirlisin ama senin sabrini tasirmamasi lazim.istekleri olabilir baya beklemtileri bu donem sabirli ol lutfen yakinda bazi seyler degisecek hislerinde kuvvetlo senin ama iste bazi seylere mudahale etmek istemiyorsub sadece.esin surekli bur daha yapmicam iste biyle olunca strese giriyorum dedigi biseyk yapiyor sabursuz ve aceleci bi tutumu seni sikiyor.ama cok iyi cocuk yetistireceksin.uzuldugun dur diyemedin bir durum var ama su akar yolunu bulur ekonomik olarak paranin su gibi aktigi bir donemdesiniz strese gorebilirsin ama kisin sonlarina dohru bereket var sizin icin bublar soyleyecegim
Eldam dan sonra ben varımAllahim izin verdigi surece tabiiki yardimci olmak isterim birilerine :)
Allahim izin verdigi surece tabiiki yardimci olmak isterim birilerine :)
Bilgidayar başında senin falini bekliyor:))) hemen iç at, sana baksın 1-2 saate:)))şimdi atsam bana bakarmısın?: )
1-2saat içinde dönüş yaparsan atarım falımı: )
daha içmedim ama hemen içerim, hamile olunca yasak olduğu için 4te1 fincan içicem olur heralde bununda falı: )
-gözü açık insan smileysi-
Bilgidayar başında senin falini bekliyor:))) hemen iç at, sana baksın 1-2 saate:)))
Biz göndereli 2-3 gün oldu bekliyoruz siramizi, günde 1 demis melekler12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?