Kahvenizin resmini yollayin sadece hergun bir kisiye fal bakicam

Evle ilgili bir durum var haberin gelicek sana evle ilgili bir durum evde degisiklik yapjcaksin ya ev alcaksin yada bir esya ama evle ilgili bir durum var .sikintilarin cok ama alismissin artik ufak sorunlar seni sarsmiyor cocuklarinin ufak sagliki sorunlari var bundan etkileniyorsun.evliliginle.ilgili bazen sorunlar okuyor usyan edicek noktaya geliyorsun

Arkadas sırayla bakıyo
Sıra da ben varım ama daha ses yok

Daha önce atmıştım ertesi gün bakacağını söylemişti 2 gün geçti..
Herhangi bir cevap da alamıyorum. Enerjimiz uyuşmadı sanırım :)

Simdi esinle arandaki ucuruun dusunce fikir ucueumu var gibi bazi seylerde inanmaz inat yapoyor sen sabirlisin ama senin sabrini tasirmamasi lazim.istekleri olabilir baya beklemtileri bu donem sabirli ol lutfen yakinda bazi seyler degisecek hislerinde kuvvetlo senin ama iste bazi seylere mudahale etmek istemiyorsub sadece.esin surekli bur daha yapmicam iste biyle olunca strese giriyorum dedigi biseyk yapiyor sabursuz ve aceleci bi tutumu seni sikiyor.ama cok iyi cocuk yetistireceksin.uzuldugun dur diyemedin bir durum var ama su akar yolunu bulur ekonomik olarak paranin su gibi aktigi bir donemdesiniz strese gorebilirsin ama kisin sonlarina dohru bereket var sizin icin bublar soyleyecegim

Sadece gunde bir kisiye bakabiliyorum ikinci kisiye fal nadir zamanlarda oluyor o yuzden sirayla gitmeye herkese yardimci olmaya calisiyorum.

tesekkurler canım

oyle randevulu sistem gibi bugün ben yarın o olmaz ama: ))))
içen bakar gün içinde boşsa koyar geçer, boş değil şansına küssün: DDD
birde randevu hattı açsın bari: D

Allahim izin verdigi surece tabiiki yardimci olmak isterim birilerine :)

şimdi atsam bana bakarmısın?: )
1-2saat içinde dönüş yaparsan atarım falımı: )
daha içmedim ama hemen içerim, hamile olunca yasak olduğu için 4te1 fincan içicem olur heralde bununda falı: )
-gözü açık insan smileysi-

Bilgidayar başında senin falini bekliyor:))) hemen iç at, sana baksın 1-2 saate:)))

Biz göndereli 2-3 gün oldu bekliyoruz siramizi, günde 1 demis melekler12

Bilgidayar başında senin falini bekliyor:))) hemen iç at, sana baksın 1-2 saate:)))

Biz göndereli 2-3 gün oldu bekliyoruz siramizi, günde 1 demis melekler12

Yarım saate kadar geldi geldi, gelmedi şansını kaybedecek: )))))
2saat dolacak çünkü: D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…