- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
- Konu Sahibi Melekler123
-
Gercekten farkina varmamisimdir hemen bakip size yazarim
Eki Görüntüle 1633798 Eki Görüntüle 1633799 Eki Görüntüle 1633800 Eki Görüntüle 1633801 Eki Görüntüle 1633802 [/QUOTburcun kac kardessiniz vede evlimisin bekarmisjn cocuk varmi yazarsan sevinirim
Aslinda bilmiyorum canim ama takip etmeye calsiyorum arada kaynayan olursada zatem soyluyor beni gectiniz diyecanım bana da bakarmısın nasıl sıraya koyuyorsunuz resim yüklesem olurmu şimdi
Simdi elipp dicegim sey en oncekikten baslayalil inanilmaz dercede sevinevegin bir haber gelicek sana senin yasafigin bu ayrilik tam anlamiyla bir ayrilik olmamis siz hala bir brirnize donuksunuz ama karsi taraftab sana bir haber gelicek.cok ustedigin bir sey dia ettigin bir sey olucak Allahin izniyle.seni dusunen esmer saclari belirgin bir erkek var.bir erkek inanmaz arada kalmis kirilmissin ve kirici olmussunuz birbirinize simdj beklemedesin aslinda kafanda katisik disardan herseyi atkatir belkide mutlu gozukursun ama icin cok farkli insanlar icin cabalamaktan sikilmissin ama huyun bu degisemezsin
Simdi elipp dicegim sey en oncekikten baslayalil inanilmaz dercede sevinevegin bir haber gelicek sana senin yasafigin bu ayrilik tam anlamiyla bir ayrilik olmamis siz hala bir brirnize donuksunuz ama karsi taraftab sana bir haber gelicek.cok ustedigin bir sey dia ettigin bir sey olucak Allahin izniyle.seni dusunen esmer saclari belirgin bir erkek var.bir erkek inanmaz arada kalmis kirilmissin ve kirici olmussunuz birbirinize simdj beklemedesin aslinda kafanda katisik disardan herseyi atkatir belkide mutlu gozukursun ama icin cok farkli insanlar icin cabalamaktan sikilmissin ama huyun bu degisemezsin
Bir kisi sana ulasmaya calisoyor ama onunde engel var ulasamasinu engellemeye calisiyorlar.saclri belirgin havali dalgali olabilir cok havali bir bayan senin onunde senden hazetniyir olabilir dikkat et.K harfi adinda yada siyadinda gecen birisinden haber alicaksin.bir bayan senle bir konuda araci olucak.coo yogun ve sasirtici bir doneme giriceksin sasircaksin kotu anlamda degil asiri israrcu kisilerle karsilasabilirsin bu donem
Bir kisi sana ulasmaya calisoyor ama onunde engel var ulasamasinu engellemeye calisiyorlar.saclri belirgin havali dalgali olabilir cok havali bir bayan senin onunde senden hazetniyir olabilir dikkat et.K harfi adinda yada siyadinda gecen birisinden haber alicaksin.bir bayan senle bir konuda araci olucak.coo yogun ve sasirtici bir doneme giriceksin sasircaksin kotu anlamda degil asiri israrcu kisilerle karsilasabilirsin bu donem
sıraya gırdım ozaman yarınmı yorumlayacaksınız ?Aslinda bilmiyorum canim ama takip etmeye calsiyorum arada kaynayan olursada zatem soyluyor beni gectiniz diye
Evet Allah nasip ederse insallahsıraya gırdım ozaman yarınmı yorumlayacaksınız ?
Ne guzel yapıyor sunuz, yardım ediyorsunuz, bazı bunalımlı dönemlerde insanın bi şekilde rahatlatmaya ihtiyaci oluyor, yine sıkıntılı bir dönemimdeyim, yorumunuzu merakla bekliyorum.Bunu niyemi yapiyorum sadecr kahvenizin resmini yollayin bana belki ben bur vasita okurum biseylere icimden gelenle Allah nasip ederse bakmaya calisicam faliniza ama lutfen bastan bilim uc harflim falan yok sadece bendeki İNAÑÇ
beklıyorum ama yoksunEvet Allah nasip ederse insallah
Evet Allah nasip ederse insallah
Arkadas sırayla bakıyoBakacak mısınız acaba özelden yazmıştım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?