sağol canım,cok teşekkür ederim.Ellerine emeğine sağlık canım şahane olmuşYarışmada bol şans diliyorum
Sağol canım, cok teşekkür ederimCantanem
Ellerine sağlık canım...
Enfes görünüyor
Canım çekti...
Bol şans canım
Çok teşekkür ederim canım, balkonda çekim yaptım. Tabakta karar veremedim, çekim biraz zor ve sıkıntılı oldu. 3 tabak değiştirdim. Aslında tabak alacaktım. Bugün evden çıkamadım :)Ellerine, emeğine sağlık canım benim.
Yarışmada başarılar diliyorum
Sunumu nerde çektin çok net olmuş:)sağol canım,cok teşekkür ederim.
Sağol canım, cok teşekkür ederim
Tabağın iyi canım, sadece tek kalmış gibi geldi bana. Yanına bir çay ya da kahve ile sunum olabilirdi diye düşünüyorumÇok teşekkür ederim canım, balkonda çekim yaptım. Tabakta karar veremedim, çekim biraz zor ve sıkıntılı oldu. 3 tabak değiştirdim. Aslında tabak alacaktım. Bugün evden çıkamadım :)
Balkonda çektim canım :)Sunumu nerde çektin çok net olmuş:)
çok teşekkür ederim canım :)Kalbim güp diye gidecek 4 tane birden tarif ağır geldi başarılar dilerim :) bol şans
O kadar sıkıntılı oldu ki anlatamam. Çocuk bi yandan, o tabaktan bu tabağa. Zor oldu kahve bardağı falan hazırdı. Masanın üstünde. Yapamadım. Bunu bile zor yaptım.Tabağın iyi canım, sadece tek kalmış gibi geldi bana. Yanına bir çay ya da kahve ile sunum olabilirdi diye düşünüyorum
O zaman bundan sonra balkonda çekim yap :)Balkonda çektim canım :)
çok teşekkür ederim canım :)
O kadar sıkıntılı oldu ki anlatamam. Çocuk bi yandan, o tabaktan bu tabağa. Zor oldu kahve bardağı falan hazırdı. Masanın üstünde. Yapamadım. Bunu bile zor yaptım.
Balkonda çektim canım :)
çok teşekkür ederim canım :)
O kadar sıkıntılı oldu ki anlatamam. Çocuk bi yandan, o tabaktan bu tabağa. Zor oldu kahve bardağı falan hazırdı. Masanın üstünde. Yapamadım. Bunu bile zor yaptım.
Tamam canım :)O zaman bundan sonra balkonda çekim yap :)
Teşekkür ederim canımEline sağlık
Çok teşekkür ederim canım, Sağol.ellerine sağlık canım kakaolu ve kahveli bayılırımçok güzel olmuş başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık canimmm
Emeğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?