• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama KAHVE tonları hakkında yardımcı olur musunuz?

tarcinta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
44
0
36
Ankara
KARAR VEDİĞİM AN SACIMI BOYAMAK İSTİORUM AMA KAÇ GUNDUR KARAR VEREMEDİM HANGİ MARKA VE BOYA ACIK RENK SACI KAHVE YAPMAK İÇİN İYİ SONUC VERİR
NET ORTA TONDA BİR KAHVE:)bilmiyorumkismile

saç rengin sarı mı? sarı değilse kumral tonlarındaysa kolestonun 6.1i var yoğun kahveler serisinde.o kızılsız bi kahvedir.ama sarı ise yeşillendirmesinden korkuyorum saçını.sarı ise ışıltılı kahve 7.77 var.orta kahve olur ama hafif kızılımsı ışıltıları var.

saç rengin sarı mı? sarı değilse kumral tonlarındaysa kolestonun 6.1i var yoğun kahveler serisinde.o kızılsız bi kahvedir.ama sarı ise yeşillendirmesinden korkuyorum saçını.sarı ise ışıltılı kahve 7.77 var.orta kahve olur ama hafif kızılımsı ışıltıları var.

nesscacım sacım akmıs bakır sarı turuncu arası bişey cok koyu olur diye korkuyorum kolestonu acık zemine denedin mi hiç ?

evet denedim.saçımı palette açıcıyla açıp üstüne koyu sarı boyamıştım.iğrenç bi renk olduğunu görünce gittim koleston elegan kahve alıp boyadım.zemin açık olunca elegan kahve de sarı yansımalı bi kumral olmuştu.ben o kadar açık renk istemediğim için bi hafta sonra falan koleston çikolata kahve boyadım.saçında turunculuk varsa dediğim 6.1 büyüleyici kahve ile boyayabilirsin.hem turunculukların hemen hemen kapanır hem de yoğun bi kahve elde edersin.

images

bak böyle bi renk.

evett teskkur ederim.:) guzel duruyor cok soluk görunmem inş. peki bişey daha sormak istiyorum demt akalının kahvesini gostermek istiyodum size ama dosya uyumsuz cıktı o ne renk oluo aceba

evett teskkur ederim.:) guzel duruyor cok soluk görunmem inş. peki bişey daha sormak istiyorum demt akalının kahvesini gostermek istiyodum size ama dosya uyumsuz cıktı o ne renk oluo aceba

koyabildimm:) bu renkboshayallersmile

Eklentiler

• $dm.jpg
    $dm.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 155
olsun nesscacım cok tesekkkur ederim:) bu rengi bulamazsam senin tavsiye ettigne boyayım oda cok guzel:)

inşallah memnun kalırsın renkten.televizyonda reklamı var magnetik colors diye.ordaki 4 renk de yoğun kahveymiş güya.ama küllü kahve çıkarmaları iyi olmuş bence.biçok markada küllü kahve yok.

[canım ben bu boyayı palette bal ile karıştırıp boyadım.İlk boyamada diğer kolestonlar gibi çok koyu oluyor ama yıkandıkça biraz açılıyor gibi.

canım ben koleston büyüleyici kahve 6.1 ve palette bal karıştırarak kullandım.İlk boyamada diğer kolestonlarda olduğu gibi çok koyu çıkıyor.Ama yıkandıkça açılıyor gibi.

canım ben koleston büyüleyici kahve 6.1 ve palette bal karıştırarak kullandım.İlk boyamada diğer kolestonlarda olduğu gibi çok koyu çıkıyor.Ama yıkandıkça açılıyor gibi.

bende 2 kutu alıp karıstrmayı dusunuyorumoeki demetin rengiyle ilgili bi fikrin varmı neleri karıştrsam tutar sacım akmıs bakır zemn acık

kızlar bşey sorcam koleston koyu çıkaryor diyor çoğu kişi.. kolestondki büyüleyci kahve tonuna ykn bşka mrkada hangsini önerrsnz?orta tonda bi khve aryorm 6numaralı ve kızlsz yda kızllgı çok hafif bi ton olmalı?

evet koleston koyu çıkarıyor biraz ama boyadıkça belki farkeder ben 6.1 e boyadım birkaç saat önce=) ama palette önerebilirim sana

Back