- 18 Haziran 2010
- 5.571
- 1.669
canım bilmiyorum bende tarot kartlarıyla ilgili öyle şeyler okuyorum ama bence bunlar batıl inançlar birazda neye inanırsan karşına o çıkıyor.ben bakıyorum bilmem başıma bişey gelmedi kartları satın alırken zaten kutusuyla almıştım bakıyorum sonra kutusunda saklıyorum nem falan nereden gelecek ama ben tarottan sonra katina destesi aldım ilk aldım baktım falda aldatılma falan felaket şeyler çıkıyor sinir oldum kardeşime verdim kartları al dedim sen bak şimdi o şehirdışında okula gitti kartları evde bıraktı ben bakmaya başladım ama sanırım tarota daha iyi bakıyorum zaten katina ya yeni bakmaya başladım amaaaan fal işte tutsa ne tutmasa nee meraklıysan denersin olursa olur olmazsa da bişey olmaz korkma canım
bebek için ekim ayı çıktı canım ama bu tarihler ne kadar tutarlı bilmiyorum canım
bebek için ekim ayı çıktı canım ama bu tarihler ne kadar tutarlı bilmiyorum canım
yok artık yaaaa canım ağzına yüreğine sağlık evet bir haksızlığa uğradım ve hayatım altüst oldu resmen. bir karar aldım ve çok istediğim birşeyden vazgeçtim gibi bişey erteledim yani. uzaklara gitmek çok isterim ama mümkün değil şimdilik. eşimin işi burada çünkü. bana kalsa hemen bu gece giderim burdan. inandığım şeyler uğruna herşeyi göze alabilirim inatçıyım hırslıyım elde etmek istersem kimseyi dinlemez elde edene kadar çalışır ve elde ederim. valla bunlar tuttu canım yüreğine sağlık.
peki bir dileğim var bebek istiyoruz o ne zaman olacak o konuda bir görüşün oldumu
valla denemek lazım aslında ama tarot kartları ciddi kartlar şakası olmaz bildiğim kadarıyla kadife kesede ve karanlık rutubetsiz ortamda saklanmalı ve yorumlamayı bilmeyenlerde kesinlikle ters etki yaratan kartlar.
ben bi ara lenormand kartlarına merak salmıştım ama onlarıda tr de bulmak imkansızdı bi dahada üzerine düşmedim doğrusu