Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel mesaj at bana anne adini kendi adini bakayimSimay slm,
Banda bakabilir misin kuzum?
Şimdiden teşekürler...
Rapisa özel mesaj atamiorum posta kutun dolmus biraz bosalti versen :)))) hem annesinin adini biliorsan onun ismiyle anasinin adini yaz onada bi bakalim yildiznamesi ne dior
Rapisaaa...erkek arkadaşım için bakacaktın.Lütfen birşeyler duymak istiyorum...benim falımda o görünmemişti..8 haziran 1985 doğumlu 13.30 doğum Saati yurt dışı doğumlu..ikizler burcu..Şuan orda...Ama bugünlerde ilgiziliği yüzünden küsüm ona .4 aydır görüşürüyoruz yanındayken beni el üstünde tuttu ama ben ordan gelince araya mesafe girince çok ilgisiz kaldı,içini hiç açmıyor bir de.Çok gizemli..Ayrılmak istesem seviyorum diyor,bırakmak istemiyor,gönlümü alıyor ama yine aynı.Bu hafta gelecekti ama ben küsüm ilgisizlikten .''Seni orda bulurum''falan dedi.Gönlümü almaya çalıştı ,yüz vermedim hemen..Ama 2 gündür ortada yok.Ve onu çok özledim.Ben 35 yaşındayım(aynı yaş gibiyiz ama) olursa ikinci evliliğim olacak...
Katina da bakabilirmiis n ben beyaz ten siyah saç yeşil göz..o beyaz ten kumral saç yeşil göz....lütfen....Bugünlerde çok sıkılıyorum bu konu yüüzünden..Lütfen birşeyler söylee....katina bilmiyorsan başka arkadaş bakabilir mi?..lütfeeen...
ben 5şubat ..kova idim.
Rapisa özel mesaj atamiorum posta kutun dolmus biraz bosalti versen :)))) hem annesinin adini biliorsan onun ismiyle anasinin adini yaz onada bi bakalim yildiznamesi ne dior
bana da bakarmısın bende sana kahve bakarım
Rapisaaa...erkek arkadaşım için bakacaktın.Lütfen birşeyler duymak istiyorum...benim falımda o görünmemişti..8 haziran 1985 doğumlu 13.30 doğum Saati yurt dışı doğumlu..ikizler burcu..Şuan orda...Ama bugünlerde ilgiziliği yüzünden küsüm ona .4 aydır görüşürüyoruz yanındayken beni el üstünde tuttu ama ben ordan gelince araya mesafe girince çok ilgisiz kaldı,içini hiç açmıyor bir de.Çok gizemli..Ayrılmak istesem seviyorum diyor,bırakmak istemiyor,gönlümü alıyor ama yine aynı.Bu hafta gelecekti ama ben küsüm ilgisizlikten .''Seni orda bulurum''falan dedi.Gönlümü almaya çalıştı ,yüz vermedim hemen..Ama 2 gündür ortada yok.Ve onu çok özledim.Ben 35 yaşındayım(aynı yaş gibiyiz ama) olursa ikinci evliliğim olacak...
Katina da bakabilirmiis n ben beyaz ten siyah saç yeşil göz..o beyaz ten kumral saç yeşil göz....lütfen....Bugünlerde çok sıkılıyorum bu konu yüüzünden..Lütfen birşeyler söylee....katina bilmiyorsan başka arkadaş bakabilir mi?..lütfeeen...
ben 5şubat ..kova idim.
rapisa ben fal bakamıyorum ama yorumlarını okudum benim için bakarmısın lütfen
biliyorum karşılıklı bakmak istiyorsun ama ben yinede şansımı denemek istedim
Teşekür ederim Rapisa..Ben çalışıyorum.Manevi sıkıntılar var genelde.Depresyon var,başka bir hastalık yok çok şükür.
Onun için tarot da bakabilir misin?
canım daha sonra bakmaya çalışırım
çok teşekkür ederimmmm inan çok mutlu ettin beni bekliyorum merakla
rica ederim canım anlıyorum seni bende falıma bakılınca mutlu oluyorum bu yüzden bakabilecek durumdaysam bakmaya çalışıyorum
rapisa ben fal bakamıyorum ama yorumlarını okudum benim için bakarmısın lütfen
biliyorum karşılıklı bakmak istiyorsun ama ben yinede şansımı denemek istedim
valla imreniyorum size nasılda görüyosunuz ufacık kartlarda yada fincanda o kadar şeyi.
ben gözüme soksalar yine göremem nerde ne var
canım sana bu günlerde bir haksızlık yapılmış ve hayatın darmaduman olmuş bu yüzden kendini yetersiz güçsüz hissediyorsun ama aslında öyle değil güçlü birisin sen belkide bu olay sayesşnde güçlenmişsin ipleri kendi eline almışsın.ilişkinle ilgili sanırım bir karar vermişsin bu belki başka planların uğruna ilişkinden vazgeçmen gibi birşey olabilir.şimdi biraz kafan karışık ama çok yakında kendini dengeni bulacaksın.hayatında değişen şartları kontrol edebileceksin.duygusal anlamda ikilemde kaldığın bir durumla karşılaşabilirsin onu mu seçsem bunu mu seçsem diye ama sen uzaklara gitmeyi seçeceksin.ilerde canım sen haklı olsanda çevrende bu belki sevgilin olursa yada varsa sevgilinle de olabilir fikir çatışması yaşayabilirsin senin ahlaki görüşlerinin benimsenmediğini görüp rahatsız olabilirsin.etrafında sana zarar vermek isteyen kişiler olacak canım.bak bu falında çıkmadı ama sen inançların uğruna doğru bildiğin uğruna mücadele etmeyi seven birisin bence bu yüzden bildiğinden şaşmayacaksın çevrendekiler seni zorlasalar da belki en yakınların bile sen bildiğin yoldan şaşmayacaksın.bence doğru olanı yapıyorsun canım nedense falına bakarken kendime bakıyormuşum gibi hissettim. umarım tutarlı bir fal olmuştur
hiç denedin mi canım dene belki sende görürsün çok özel bir yetenek değil yani bende burada baka baka biraz öğrendim
Teşekür ederim Rapisa..Ben çalışıyorum.Manevi sıkıntılar var genelde.Depresyon var,başka bir hastalık yok çok şükür..Maddi anlamda sıkıntım yoksa da aman aman maddiyat yok.Çalıştığım için olmadığını hissediyorum.Çünkü yanındayken beni beğendiğini,çok içten duygularla bağlanabileceğini,benle mutlu olduğunu,özellikle bana karşıiyi niyetli bir insan olduğunu hissetmiştim.(Uzakken sorun oldu ama.).(ozaman değilde ben ordan dönünce açılmıştı)..O da yalnız bir insan aslında...Yurt dışında tek başına yaşıyor,anne babası boşanmış,orda akrabalrı var..
Onun için tarot da bakabilir misin?