- 18 Haziran 2010
- 5.571
- 1.669
ya varya internetten yolda dinlemek için şarkı ararken https://www.youtube.com/watch?v=SBRKOsQibto buna rastladım dedimki içimden bunu dinleyipte üzülmemek hüzünlenmemek mümkün değil .sonra bu falımın yorumunu okudum öyle sevindimki.
inşallah çıkar canım faldakiler .benim hoşlandığım biri varda acaba o mu faldaki aslında çok istiyorum yakın zamanda bir ilişkiye başlamak kendimi yalnız hissediyorum.ayrıldığımız erkek arkadaşıma da içimde bir küskünlüğüm var ama falda çıkanda odur büyük ihtimal bişeyde demek gelmiyor içimden çünkü gerçekten boşa konuşmuş olurum.öyle işte
sana ne falı bakmamı istersin katina ve tarot bakıyorum burcunu saç ten göz rengini yazarsan bakarım canım falına.merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin
inşallah çıkar canım faldakiler .benim hoşlandığım biri varda acaba o mu faldaki aslında çok istiyorum yakın zamanda bir ilişkiye başlamak kendimi yalnız hissediyorum.ayrıldığımız erkek arkadaşıma da içimde bir küskünlüğüm var ama falda çıkanda odur büyük ihtimal bişeyde demek gelmiyor içimden çünkü gerçekten boşa konuşmuş olurum.öyle işte
sana ne falı bakmamı istersin katina ve tarot bakıyorum burcunu saç ten göz rengini yazarsan bakarım canım falına.merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin
İçine oturmuş, uzun zamandır geçmeyen bir sıkıntı var... Yavaş yavaş aydınlanmaya başlamış etrafın.. Geçecek..
Yumurtalıklarınla ilgili bir sıkıntı görünüyor. Belki sancılı bir mens dönemi geçirebilirsin...
Çok büyük bir kısmetin var... Tertemiz.. Ama sen görmüyorsun.. Belki yanı başında biryerlerde... Etrafına dikkatli bakmalısın...
Birisine sırtını dönmüşsün. Aslında söylemek istediklerin var ama söylemenin çok da birşey değiştirmeyeceğini düşünüyorsun.. Umursamaz tavırlarınla gıcık etmeye çalışıyorsun... Başarıyorsun da...
Kılıçlarını kuşanıyorsun.. Çok güçleneceksin.
Bu arada falın çok güzel.. Kısmetlerin bol....
Uzaklarda bir adam var. Orta boylu.. üst bedeni biraz daha geniş ve temiz düşünceli biri.. İsminin içinde -İ- harfi var... Sana yaklaşmak istiyor ama bir türlü cesaret edemiyor.
Ooo bilmiyorum aşık mısın, hayatında biri var mı yok mu... Amaa yoksa da MUHTEŞEM BİR AŞK VAR... TERTEMİZ BİR KALP... MUTLULUK KAPIDA.. :) İsminin içinde - T - harfi olan biri olabilir bu...
Ayy bu fal çok güzel ya...
Birisi seni hayatının merkezine oturtacak. Başında bir hale var... çok çok güzel bişey bu..
Bomba bir haber alacaksın. Bu haberle kendini çok iyi hissedeceksin... Hanen tertemiz. Sıkıntı yok. Sadece aile içinde ya da yakın birinin sana olan küskünlüğü var... Düzelecek..