canım kusura bakma dün falına bakamadım ancak şimdi girebildim.
canım iş yada eğitimle ilgili çabalıyorsun uğraşıyorsun ama diğer taraftanda diyorsunki kendi kendine acaba boşuna mı uğraşıyorum bu kadar emek boşa gitmese bari diyorsun.diğer taraftan bilinçaltında bir evlenme isteği yada su grubu bir erkek var düşündüğün fakat sanırım bununla aranızda birşey olmamış yada bu senin işle ilgili uğraşırken diğer yandan evlenme olayını uzattığını düşünüp birşeyleri zamanında yaşayamadığın düşüncen de olabilir .canım sende bir bezginlik mi var çok mu uğraşıyorsun bişeyler olsun diye nedense hep böyle hissettim.geleceğinle ilgili hayal kırıklığı vyaşamaktan korkuyorsun.düşüncende hep iş var. hani demin dedim ya evlilik için onu da bu yüzden düşünüyorsun yoksa gerçekten evlenmeyi düşündüğünden değil yani mantığınla hareket ediyorsun sanırım.hmm canım senin bir sıkıntın var bu sanırım genel olarak hayatında bir yandan başarılı olsanda öbür taraftan mutlu olamamandan kaynaklanıyor olabilir sanki duygusal bir boşluktasın.sevmeyi becerememe gibi bir durumun varmı?offf ne yazdım bunlar doğru mu merak ettim
neyse yakın zamanda yakın zamanda işle ilgili bir konuda olgun bir erkek sana kendi çıkarları için haksızlık yapabilir ve bu konuda yine olgun başka bir erkek sana yanlış tavsiyelerde bulunabilir.canım aşkla ilgili hayatında biri varmı yok gibi hissettim ben ama eğer varsa bu ilişkin olumsuz sonuçlanabilir ve yoksa hava grubu bir erkekle başlayıp bitebilir.bu belki senin psikolojik sorunların yüzünden kaynaklanabilir.
doğru mu canım tutan bir iki bişey varmı merak ettim