Kahve sevenler buraya

her türlü kahve itinayla içilirdi bir zamanlar.
şimdi kokusuna hasret kaldım:KK43:bir fincan onda da kahvesi çoookk az.kokmuyor bile yav:KK43::KK68:

siğara içerken her sabah birtane içmezsem başım ağrırdı....2 yıl oldu o pis şeyi bırakalı kahve alışkanlığıda kendiliğinden gitti..oysa çok severdim..

benimde içmediğim gün yoktur avatarımdanda anlaşılcağı üzere :KK42:
türk kahvesi tercihimdir ama nescafeyide severim
benimde kahvesini çok beğendiğim bi yer var bendemi reklamını yapsam acep :86:

deep black joe! ya da bildiğimiz adı ile filtre kahve şekersiz kremasız ama french press değil...o bulaşık suyu kahve değil.en iyisi amerikan tipi. çeşit olarak sumatra.sabahları balyoz gibi geliyo anında uyanıyorsunuz...tavsiye...ben günde 5-6kupa içiyorum

deep black joe! ya da bildiğimiz adı ile filtre kahve şekersiz kremasız ama french press değil...o bulaşık suyu kahve değil.en iyisi amerikan tipi. çeşit olarak sumatra.sabahları balyoz gibi geliyo anında uyanıyorsunuz...tavsiye...ben günde 5-6kupa içiyorum

günde 5 6 kupami??:18::26: vede sekersiz kremasiz ayy kan seviyeniz nasil sizin??ben 1 2 bardak iciyorum bikacgünde 1 yinede kanim fena halde düsük:18:

valla sağlam genlerden geliyormuşum demek.bu alışkanlığım taa liseden beri böyle.şimdiye kadar pek bi arıza ile karşılaşmadım ben.oysa çok ama çok kan kaybettiğim anlar da olmuştur (trafik kazası gibi) buna rağmen herhangi bi sıkıntım yok.

her türlü kahveyi severim..içerim..
yalnızzz türk kahvesinin yeri başka
her sabah kahvaltı sonrası saat 9.30-10.00 arası içerim.
ctesi pazar dahi şaşmaz..
kahvaltı sonrası favorimdir

valla sağlam genlerden geliyormuşum demek.bu alışkanlığım taa liseden beri böyle.şimdiye kadar pek bi arıza ile karşılaşmadım ben.oysa çok ama çok kan kaybettiğim anlar da olmuştur (trafik kazası gibi) buna rağmen herhangi bi sıkıntım yok.

ahh o genler bendede olsa bende genetik annemde bende böyleyiz ne varsa gecmis annemden:KK58: .gecmis olsun bu arada

bayanlar bugün arkadasa hediye kitap almak icin kitapciya gittim(almanyada) bakarken kahve makinesi gördüm bedevaydi :KK70: normal kahve ictim güzeldi ciktim baska yere girdim sonra tekrar ayni kitabciya gittim(kahve icin degil kitab sormak icin yanlis anlamayain :p)bu seferde makko mu ne diye bisi vardi iceyim dedim cok hostu kahve gibi ama daha tatlimi desem suan unuttum az ama cok hostu icen varmi bu kahveyi ne tür bi kahvedir aceb bu?

KAHVENİN YOLCULUĞU.......
Kahveyi kahve yapan kavrulmasıdır. Kavrulma sürecinde asitler aromaya dönüşür ve kahvenin o enfes kokusu ortaya çıkar. Süre uzadıkça, kahve çekirdeğinin içerdiği asit düşmeye başlar. Koyu kıvamda kavrulmuş kahvelerin mideyi rahatsız etmemesi bundan kaynaklanır. Kahvenin lezzetini ve aromasını belirleyen, kavrulma işlemidir.
Kahve çekirdekleri ısınmış havada hareket ettirilir, böylece kavrulmanın derecesi kolayca ayarlanabilir. İstenilen kavrulma düzeyine ulaşıldığında çekirdekler hızla soğutulur...

X