Kahve sevenler buraya

beross

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
44
0
Bu ikinci actigim konu.
ilkinde aramada aradigim halde bulamadim ve kendim konu actim ama maalesef bir suru varmis.
Simdide kahveyi sevenler diye aradim ama bulamadim ve konuyu ben actim. eger yine varsa buyuk ihtimalle bu sayfa kilitlenir. olsun yoneticilerimizin cani sagolsun...
Ben kahve icmeyi cok seviyorum, ozelliklede filtre kahveyi XXXXXXXXXXXXX
Hem atmosfer olarak superrr hem kahve cesitleri cok fazla hemde fiyatlari diger kafelerle ayni. haaaa birde wireless varki, degmeyin keyfime.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm kahveleri severim nescafe dışında:KK20: Değişik & ülkelere has kahvelere bayılıyorum:KK68:

bende kahveyi çok seviyorumm ama nescafe dışında olanlar tercihim:KK1:

filtre kahve ..az önce yaptim kansizligim olmasina ragmen yinede dayanamiyorum o kokusu gel beni ic gel beni ic diye bagiriyor sanki yaa

Kahve uzun zamanlardan beri migreni tetikleyen uyarıcıların başında sayılıyor. Kahvenin bileşenlerinin beyinde bulunan kan hücrelerini tetikleyerek migrene neden olduğu, araştırmalarda görülüyor.

Vitamin ve mineral kaybı

Kafein, vücudun demir ve diğer besinleri emmesini engelliyor. Ayrıca, kalsiyumun idrar ile vücuttan atılmasına neden oluyor. Bu da osteoporoz (kemik erimesi) riskini artırıyor.

Kansizligimin sebebi belli oldu :)
ileri derecede kansizlik vardi zaten bende, bide kahvekolik olunca besbeter oldu demek ki...
saol bilgi icin cnm

s...bucks coffee latte kocişle favorimiz, onun dışında nescafeyi de severim, üçü bi arada olmassa tabiii...

ya bu arada filtre kahve ve makinasi türkiyede varmi?türkiyedeykne hic böyle seyleri bilmedigim icin ne var ne yok avrupai seyleri bilmiyodum buraya geldim sadece buraya özgüdür diye düsündüm cahillikten :KK70:

merhaba

ben yeni üye oldum ve sakıncası yoksa sohbete katılmak istedim.
Türkiye de yok yok neredeyse
filtreli kahve de var kahve makinesi de bir çok mağaza da bulabilirsin.

X