Elektrikli Mutfak Aletleri kahve makinası yardımm..

hayat_gun

Herşey güzel olacak..
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
6.264
4.986
148
Arkadaşlar mrh,kendime bir kahve makinası almak istiyorum ancak nasıl bişey alsam.
Ne alsam sonradan genelde daha iyisini kullanışlı,uygun olanını duyuyorum.
En azından kahve makinasında aynı durumu yaşamamak için
sizden fikir almak istedim..

Ben kendi evimde Arcelik Mini Telve makineyi kullaniyorum.
Kullanimi Pratik, kahveyi sekeri suyunu koyuyorsun dugmesine basiyorsun.
O kendisi gereken islemi yapiyor, fakat fincanina gore ufak fincanlarda 3 adet, daha buyuk fincanlarda ise 2 adet kahve pisirebiliyor.
Fiyati da tabii ki diger makinelere gore yuksek...
Fakat cok memnunum, tavsiye ederim...

Isteme zamaninda ise anneme (3 yil once kadar) bir kahve makinasi almistim, Tefal'in.
O gun bugundur sorunsuz kullaniyor, 4-5 fincan bir arada kahve yapabiliyorsun ve kopuk sorunu olmuyor.

Bunu da tavsiye ederim... Hem kullanisli, temizlemesi kolay ve uzun suredir kullaniyoruz ariza cikartmadi...

Ceyizimde de ayni zamanda bir kahve makinam daha var, o da korkmazin kahvalti takimi ile birlikte almistim.
Bunu da cok misafirim oldugu zamanlarda kullaniyorum diger makinaya ek olarak, herkesin kahvesi bir arada sunulsun diye.
2 seneye yakindir kullaniyorum sorun cikartmadi....
Eki Görüntüle 1039918

Kahvedunyasi`nin kahve makinelerini tavsiye etmiyorum, sirin duruyorlar.
Fakat 1 sene de kulbu hasar gormustu...
Ayni zamanda Arzum marka kahve makinelerini de tavsiye etmiyorum, cabuk sorun cikartiyorlar...

canım çok teşekkür ederim kahve makinası konusunda hiç fikrim yokken bilgilendim,tamam arzum kahve makinalarına hiç bakmam bile,diğerleri aklımda bulunsun bakıp inşallah uygun olanı alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…