- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhablr canım yaklaşık 3 -4 yıldır fakırın cafe passion modelını kullanıyorum hem ogutm hemde pısırme ozellıgı sayesınde cok pratık
http://www.fakir.com.tr/i/66/cafe-passion
çok teşekkür ederim canım,baktım güzel görünüyor.Bakacam artık..
sımdıden güle güle kullan
canım çok teşekkür ederim kahve makinası konusunda hiç fikrim yokken bilgilendim,tamam arzum kahve makinalarına hiç bakmam bile,diğerleri aklımda bulunsun bakıp inşallah uygun olanı alıcam.Ben kendi evimde Arcelik Mini Telve makineyi kullaniyorum.
Kullanimi Pratik, kahveyi sekeri suyunu koyuyorsun dugmesine basiyorsun.
O kendisi gereken islemi yapiyor, fakat fincanina gore ufak fincanlarda 3 adet, daha buyuk fincanlarda ise 2 adet kahve pisirebiliyor.
Fiyati da tabii ki diger makinelere gore yuksek...
Fakat cok memnunum, tavsiye ederim...
Eki Görüntüle 1039907
Isteme zamaninda ise anneme (3 yil once kadar) bir kahve makinasi almistim, Tefal'in.
O gun bugundur sorunsuz kullaniyor, 4-5 fincan bir arada kahve yapabiliyorsun ve kopuk sorunu olmuyor.
Bunu da tavsiye ederim... Hem kullanisli, temizlemesi kolay ve uzun suredir kullaniyoruz ariza cikartmadi...
Eki Görüntüle 1039916
Ceyizimde de ayni zamanda bir kahve makinam daha var, o da korkmazin kahvalti takimi ile birlikte almistim.
Bunu da cok misafirim oldugu zamanlarda kullaniyorum diger makinaya ek olarak, herkesin kahvesi bir arada sunulsun diye.
2 seneye yakindir kullaniyorum sorun cikartmadi....
Eki Görüntüle 1039918
Kahvedunyasi`nin kahve makinelerini tavsiye etmiyorum, sirin duruyorlar.
Fakat 1 sene de kulbu hasar gormustu...
Ayni zamanda Arzum marka kahve makinelerini de tavsiye etmiyorum, cabuk sorun cikartiyorlar...
ben tekli arçelik kahve makinesi kullanıyorum memnunum tavsiye ederim.