tamam kullandıkça yazıcam buraya.... benim kalçada belde ve ayakların arka kısmında var.. 3 ay kullanıcam bakalım sonuç ne olcakk :82:
bio-oil sabah akşam yapıyorum daha 4 gün oldu...... malesefffff kahve limon yapamamıyorum sınavlarım varrrrrrr..... kahve limon hiçç yapmadım ... yazı tatilde başlarım belki onada ... duruma göre değişirrrr......
bio-oil nasıl peki? memnun musun canım?
vaseline nemlendiricide iyi geliyor görünümü baya azalıyor kahverengi kutu olan kakao yağı ve e vitamini içeriyor akşamları masajla uygulayın tavsiye ederim arkadaşlar..
kahve limon ve bio oil'e basladım gelişmelerden haberdar edeceğim bu topcte bende.
kahve limonu 2 gün yapıp 1 gün bırakacağım
souğklarda zor oluyor ama napalım
bio oil i nereden sipariş verebilirim
Bende onu soracaktım??
forumdaki bir arkadaş bio-oil in kanserojen olduğundan bahsetmişti canım istersen bir araştır.Arkadaşlar , ben 1 aydır bıo-oil kullanıyorum. Bacaklarımda ve karnımda çatlaklar oluşmuştu. Doktora gittim , çok hızlı ve çok sık kilo alıp verdiğim için olduğunu söyledi. Tedavisi olmadığını söyledi fakat sanırım ben tedavisini buldum. Bio -oil henüz Türkiyede yok fakat internetten sipariş edebilirsiniz. Duyduğum kadarıyla 2012 de Türkiyeye gelme ihtimali varmış. Kesinlikle hamilelere , çok sık kilo alığ verenlere ve vücudundaki izlerden rahatsız olanlara tavsiye ediyorum. Mükemmel bir ürün!!
Arkadaşlar , ben 1 aydır bıo-oil kullanıyorum. Bacaklarımda ve karnımda çatlaklar oluşmuştu. Doktora gittim , çok hızlı ve çok sık kilo alıp verdiğim için olduğunu söyledi. Tedavisi olmadığını söyledi fakat sanırım ben tedavisini buldum. Bio -oil henüz Türkiyede yok fakat internetten sipariş edebilirsiniz. Duyduğum kadarıyla 2012 de Türkiyeye gelme ihtimali varmış. Kesinlikle hamilelere , çok sık kilo alığ verenlere ve vücudundaki izlerden rahatsız olanlara tavsiye ediyorum. Mükemmel bir ürün!!