Kahve Falıma Bakar mısınız ?

idilga

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
2.979
21
Falima cumle kuran herkeslerin YUCE RABBIMMMM gonullerininnnn tummm muratlarini versinnnnn
TESEKKURLERRRR... allah razi olsun ....herdaim Allah yardimcimiz ve yanimizda olsun ...

ama azicik cumle gonlunuzden kopan .....

senin çok çok istediğin bir şey var bir kaç ay içinde gerçekleşicek önü arkası temiz ama kocaman bir göz var arkasında..birileri kıskanıcak gerçekten ama belli etmicek..birde hayatında bir kaç kişi var sana göre yalnış şeyler yapıyorlar ve sen konuşup ikna etmeye çalışıyosun..
ben normalde arkadaşlarıma bakıyorumda böyle hiç ekrandan bakıp söylemedim..tutturamayabilirim yani =)

canimmmmm
cok tesekkur ederim agzina diline yuregine saglikkk cnmmmmm
allah razi olsun
allah gonlunden gecen tumm dileklerini gercek etsin insallahhhhhhhhhh
tesekkurler...

sıkıntını bir tarafa atmışsın,yüreğin hafif kabarmış,haneye yakın bir yerde temiz konuşmalar olmuş,hanede bir konuya dışarıdan bir kadın el atacak baş harfi veya soyadında h harfi olan,haneye yakın bir yerde hasta var ,haneye epey uzak bir yerden yapılı balık etinde,uzun suratlı bir adam geliyor ,ondan ayrı 2 kişi daha gelen var ,yine haneye yakın bir yerde 2 kişi karşılıklı konuşuyor birinin isminde c harfi var gördüklerim bu kadar..

üzgün bir adam var. adamın arkası önü aydınlık, kendisini yalnız hissediyor. yolların var açık. yalnız bir yolun başka bir yolla kesişiyor. yani yolunun biri kapanıyor. bu yolda uzun boylu esmer bir adam var. falında c harfinde biri var ama çözemedim. çok karışık çıkmış. kalbinin bir köşesi çok kabarmış. içine dert ettiğin bir sıkıntın var.

cumle kuran herkesin gonlununn tum dilekleri gercek olsunnnn
tesekkurlerrr
allah razi olsunnnnnnnn
sevgiyle istediginiz hersey sizin olsunnn
muckss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…