Kahve Falıma Bakar mısınız ?

melisarme

good girl gone bad.
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
202
3
Kızlar merhaba ben bu siteyi her gün takip ediyorum gerçekten çok iyisiniz burda kadınlar bir birine yardım ediyor emin olun bi arkadaşaınız bunu size yapmaz kıskandığı için yada başka sebepten burası bunu aştığımız tek yer ben çok mutluyum ve iyiki varsınız bi sürü şey öğreniyorum sizlerden daha 20 yaşındayım evlenmedim kısmet meselesi zamanı var demekki :)) sizden rica etsem falıma bakar mısınızz:)) ?

$IMG_3453.jpg $IMG_3452.jpg $IMG_3454.jpg $IMG_3455.jpg $IMG_3456.jpg $IMG_3457.jpg

fotoları yan çevirip yolladım yine ayısını yaptı nasıl düzelio ya :KK43:(( ne yani bakamıcak mısınz:KK43:((

Kızlar merhaba ben bu siteyi her gün takip ediyorum gerçekten çok iyisiniz burda kadınlar bir birine yardım ediyor emin olun bi arkadaşaınız bunu size yapmaz kıskandığı için yada başka sebepten burası bunu aştığımız tek yer ben çok mutluyum ve iyiki varsınız bi sürü şey öğreniyorum sizlerden daha 20 yaşındayım evlenmedim kısmet meselesi zamanı var demekki :)) sizden rica etsem falıma bakar mısınızz:)) ?

Eki Görüntüle 465910 Eki Görüntüle 465911 Eki Görüntüle 465912 Eki Görüntüle 465913 Eki Görüntüle 465916 Eki Görüntüle 465919

hayatım senin resimleri önce düzden tekrar yüklüyorum. sonra bende yorum yapayım başkaları da yapsın. umarım tekrar yüklemem senin için sorun olmaaz.
Eki Görüntüle 466335 $IMG_3453.jpg $IMG_3454.jpg $IMG_3455.jpg $IMG_3456.jpg $IMG_3457.jpg

Son düzenleme:
içinde küçük küçük biriktirdiğin ve üzüldüğün şeyler var. öncelikle hepsini içinden at hayatım. aslında sen çok kısmetlisin. büyükde bir dileğin gerçek olacak. biri sana bi erkek gösteriyo bi arkadaş yada akraba. sen çok çekingensin. yada sen bir arkadaşına birini göstereceksin ortak arkadaşlar ile biriyle tanışacaksın. yada var olan sevgilini göreceksin. ama seni üzecek. büyükde bir aşk var falında. için şuan çok huzurlu olacak. biri seni kırıyo ya isteyerek yada istemeyerek canm. birde göz var üstünde. aşk sanki birşeyler ile çevrelenmiş. zamana çok ihtiyacın varrr. ama kırıcı davranma hiçkimseye. içindeki kuruntularını da at canım yaaaa. falda çıkıyo. benim gibisin.eğer erkek arkadaşın varsa çok bunalır.

Son düzenleme:
hayatım falda için gibi çok karışık... ama dikkatli olda ne olursa olsun herşeyi elinde tut. çok şey var daha özeline atarım canım.

X