Kahve Falıma Bakar mısınız ?

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.120
kızlar benım de kahvemi yorumlar mısınız ?

hisleri kuvvetli hanımlar yada ufacık da olsa birşeyler görenler,

yada sallama potansiyeli yüksek olan hanımlar yorumlarınızı bekliyorum ama çok da sallamayın ha

sanırım birşeyler duymaya ihtiyacım var ,şimdiden cok teşekkür ederim

hepinizi öpüyorum

dipnot : fıncanı acarken pıt dıye ses cıktı .sanırım dılegım kabul olacak

Eklentiler

• $IMG745.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 79
  • $IMG753.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 89
  • $IMG755.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 105
  • $IMG752.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 85
  • $IMG759.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 92
  • $IMG765.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 86
  • $IMG771.jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 87
MERHABA, öncelikle falcı değilm :) hislerim kuvvetli

tabi bazen tutuyor.

peşinde koşan ısrarcı birisi var, hoşlanmadım ondan, aslında sende sevmiyorsun ama ilgi duyan biri olması hoşuna gidiyor. garip cıvık biri. ama öncelerden ilgi duyduğun sevdiğin biri ile 2-3 vade sonra yollarınız kesişecek diye düşündüm. şu an biri ile evlilik aşaması olabilir ya da hah şu evleneceğim kişi olabilir gibi bir düşünce de olabilir ama daha öncesinde gerçekten yürekten istediğin biri ile dediğim gibi yollarınız kesişecek, izmir dışında karşılaşma olabilir. pat diye

öyle hissettim. bu sefer bu kişiyi kaçırma derim. manken gibi birisi ( boyu çoook uzun olmasa da) güzel çocuk.

hayırlı günler dilerim...

canımın yorumun ıcın cok tesekkur ederım .

pesımden suan da kosan bırı yok aslın da ama cok eskı erkek arkadasım bazen arar benı cevap vermem .

evet cok da cıvıktır .

canım evet suan kı erkek arkımla evlılık planlarımız var ,sımdı bız ayrılacakmıyız yaa :2:

daha once ılgı duydugum kım olabılır kı yaa ,suan sevgılımden baska kımseye ılgı duymuyorum da

az da olsa tutturmuşum o zaman, erkekler cıvık olmamalı, cıvık erkeklerden hayır gelmez. şu an mutlu isen sorun yok

mutluluğunuz daim olsun.

dediğim gibi fala inanma.

hoşçakal..

atayım sanada biraz canım geçmişle ilgili kapanmayan olayların var sanki senın cok üzülmüşsün artık mutlusun ama hep geçmiş bi yerde karşına çıkıyo gibi..erkek arkadasınla aranızda bi yol var veya olacak..sanki senın bazı hayallerin var meslek alanında bu hayallerini gerçekleştireceksin..sevgilinin senınle konusmak istediği bi konu var sanki ikinizin dışında bi insanla ilgili ve bu senı hem şaşırtıp hem rahatlatacak..sevgilinle arada ufak anlaşmazlıklarınız olsada arada gerçek bi sevgi var biriniz alttan alıyosunuz mutlaka..çevrendeki bikaç insan tarafından hiç çekilmiyosun cok göze geliyosun dikkatli ol canım en yakınım dediklerin yüzüne gülüp arkandan konusan insanlar ve bunlardan birisini cok yakın zamanda anlayacaksın biraz üzüleceksin bu olaya...ayrıca 2 yüzük cıkıyo size hemde cok yakın bi zamanda

ayy semıramıs agzından bal damlıyor valla .cok sevındırık oldum su yuzuk meselesıne

evet canım gecmısde uzuntulerım oldu suankı erkek arkadasım tarafından .dedıgın gıbı kapanmayan

yaralarım var sadece kabuk bagladılar :2:

sevgılım ne konusacak benımle acaba ,hergun kara haber vermesınden basımdan kaynar suları dokmesınden

ıllalah ettım artık ,umarım bu sefer sevınecegım bırsey olur .

evet canım zaman zaman anlasmazlıklarımız var ama alttan alan benımdır ,ben alttan almasaydım cokdan devrılırdık bız ya neyse

cevremdekı ıkıyuzlululerı hayatımdan cıkara cıkara cevrem de kımse kalmadı zaten .gercekten cok kıskanc kısıler vardı cevremdı .

bakalım hayatımdan cıkaracagım sıradakı kısı kım

su yuzuk meselesıne cok sevındım .artık zaten o yuzugu hakedıyorum artık gerceklesmelı bırseyler zaten

cok tesekkur ederım canım

rica ederim inşallah cok mutlu olursun kuzum

semıramıs bı de bırsey soracagım ;

2.foto var yaa ,tam karsı da ıkı kısı kafa kafaya vermıs bırsey yaa konusuyor yaa tartısıyor

hemen sol tarafında da sılık bır sekıl de ıkı kısı bırbırını bogazlıyor gıbı .

onlar ne demek acaba canım

o konusan iki kişi sizsiniz canımm sevgilinin vereceği haber güzel yanı üzülmeyeceksın aydınlık zaten o iki kişi.. silik çıkan şekilde senın gerçek yüzünü göreceğin bi insann onu boğazlamak isteyebilirsinnn orası ayrı tabii

evet canım cok mantıklı yorumlarını cok begenıyorum gercekten .

cok tesekkur ederım tatlım

merhaba, güzel ve mantıklı yorumlamışsın, bende kahve içsem bana da yorum yapar mısın lütfen?

hayırlı akşamlar.

ya ben C harfi gördüm neyse artık o :)

alla alla ne demek ki acaba ?

bu arada neresın de gordun ben baktım goremedım

ayy "C" hardı ne alaka sımdı yaa morelım bozuldu valla:2:

eskı sevgılımın bas harfı "G" C-G cok benzıyor bırbırlerıne yaa offf

neden E harfı gormedın sekerım neden

ya şekli dikkatimi cekti C harfi gibi duruyo belkide hilal ay olabilir eğer öyleyse herseyin yoluna girmesine karsılık geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…