Kahve Falıma Bakar mısınız ?

ya zaten arkadaş ara sıra girip reklam yapıp çıkmış önceki mesajlarına da bakabiliriz.dikkate almaya değmez..

arkadaşım sen problemli falan mısın ha ? sen nerden bildin bakalım benim para karşılıgında ya da evimde fal baktıgımı nerenle anladın nerenle karar verdinsen ne akıllı şeysin öle ya ne ben ne arkadaşlarım bilmiyoduk öyle cafeler oldugunu hatta orda fal baktırabilecegimizi,hata sohbet bile edebilecegimizi vayyy çok güzel bir konuya değinmişsin biz de sayende aydınlanmış olduk inan ki biz bilmiyorduk ya...sen buraya arada ugrada o sivri zekandan bizi mahrum bırakma...bizi uyardıgın için teşekkür ederiz renk kattın sayende eglenmiş olduk... ben çok gördüm o fal bakanları,senin gibi reklamcı çapulcuları da kimse falla kafayı bozmuş değil ama senin için aynı şeyi söylemek zor!!!seninki sana fazla gelmiş ama herkesin aklı kendine yeter sen rahat ol hadi bak dalganaa

bu arada falcılar konusunda ki bilgilerin bu sivri zekan,türkçene bir nebze olsun yansımamış pardon ama ''hakkat'' ne demek oluyor isteyen arkadaşlara öneririm demişsin de gördügüm kadarıyla senin önerilerine de kimse itibar etmemiş ama oluyor mu böyle forumdan bedava reklam yapmakreklam yapmanın çeşitli yolları var bunları bilmiyormusun şimdi bu senin yaptıgın bedavacılık olmuyor mu yani sen bu fal konusunda çok tokatlanmışsın belli ama akıllanmamışsın kullanıcı adın bile medyumm aslında magdur olmalıydı ne ayaksın sen ya :))))

Son düzenleme:

canım sen kahve içerken sakn ortamda değil misin? yada kafan çok mu karışık? yüzük ve inanmama değilse kendinle ilgili şeyler düşün tv izleme müzik dinleme o sırada birde kahveyi dolu dolu 2 çay kaşığı kahveyle yap ve bir tek kendine yap olur mu ?son olarak bazı insan kahvenin telvesini de içer sen iç yarısına kadar sonra biraz bekle telve dibe çöksün suyunu iç ve biraz sulu kalsın böyle çıkar bazen arada sen dediklerimi yapıpda bir dene bakalım.hiç birşey yok net falında.ve kapatırken niyet et içe çevir.inşallah çıkar birdahakine

tamam tatlım tavsiyelerine uyup hazırlayacağım kahvemi

Konu sahibinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır..

Ayrıca konu kapatılmasından önce yazacaklarınızı yazıp,ikili tartışmalara girip,sonra konu kapatılsın demek yazıklarınızı görmezden gelmemizi sağlamıyor..Rahatsızlık duyduğunuz mesajları Kötü İçerikten şikayette bulunursunuz,tarafımından işlem yapılmasını beklersiniz.

Bilginize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…