- 12 Ağustos 2009
- 484
- 153
hakkat bedavacı gördüm seni o kadar cafeler var zaten internette yada evlerinde fal bakanlarıda dolandırıcı olarak görüyorum çok güzel kaliteli cafeler var hem gittiğiniz yerde güzel hizmet alıyosunuz arkadaşlarınızla sohbet etme imkanınız da oluyor aynı zamanda içtiğiniz keyif kahvesini kapattığınızda orda falınıza bakılıp tatlı bir şekilde ayrılıyosunuz... böyle bildiğim çok güzel bir cafe var mesela isteyenlere önerebilirim..onun dışında internette bakıyorum şu hesaba para yok evde bakıyorum ne olduğu belli olmayan insanların evine ne gideyim şiddetle arkadaşlar sizide uyarmak isterim böyle insanlar bizim hassas anlarımızı yakalayıp sömürüyolar bunlar dolandırıcı uzak durun bence ...
arkadaşım sen problemli falan mısınha ? sen nerden bildin bakalım benim para karşılıgında ya da evimde fal baktıgımı nerenle anladın nerenle karar verdin sen ne akıllı şeysin öle ya ne ben ne arkadaşlarım bilmiyoduk öyle cafeler oldugunu hatta orda fal baktırabilecegimizi,hata sohbet bile edebilecegimizi vayyy çok güzel bir konuya değinmişsin biz de sayende aydınlanmış olduk inan ki biz bilmiyorduk ya...sen buraya arada ugrada o sivri zekandan bizi mahrum bırakma...bizi uyardıgın için teşekkür ederiz renk kattın sayende eglenmiş olduk... ben çok gördüm o fal bakanları,senin gibi reklamcı çapulcuları da kimse falla kafayı bozmuş değil ama senin için aynı şeyi söylemek zor!!!seninki sana fazla gelmiş ama herkesin aklı kendine yeter sen rahat ol hadi bak dalganaa
canım Geçen sefer pek bişey cıkmamıstı.Bu sefer konuna ekledim geçen sefer yanlış yere yazmısımmezun olunca iş bulabilecek miyim niyetim buydu
Eki Görüntüle 203129 Eki Görüntüle 203130 Eki Görüntüle 203131
canım sen kahve içerken sakn ortamda değil misin? yada kafan çok mu karışık? yüzük ve inanmama değilse kendinle ilgili şeyler düşün tv izleme müzik dinleme o sırada birde kahveyi dolu dolu 2 çay kaşığı kahveyle yap ve bir tek kendine yap olur mu ?son olarak bazı insan kahvenin telvesini de içer sen iç yarısına kadar sonra biraz bekle telve dibe çöksün suyunu iç ve biraz sulu kalsın böyle çıkar bazen arada sen dediklerimi yapıpda bir dene bakalım.hiç birşey yok net falında.ve kapatırken niyet et içe çevir.inşallah çıkar birdahakine
Eki Görüntüle 203221 Eki Görüntüle 203222 Eki Görüntüle 203223 Eki Görüntüle 203224
Tutkumavi, belirtmen üzere buraya da ekledim fincan görüntülerini. Özelden yazdım bilgilerimi.