Kahve Falıma Bakar mısınız ?

tabagın ortasında dalgalı omuzlarının biraz altında saclı bir kadınla dalgalı saclı bir erkek sarılmış gibi gördüm birden tırstım sabah sbah

canım bır rahım problemı var ortadakı ay buna delalet bırde bırı fabrıkadan ya cıkartılacak yada yenı bır ıse gırecek ona yol gorunuyor ben yenı gordum dun gorsem bakardım normalde bakmıyorum ama sana kıyamadım :)) bıde yakınlarada yada olacak bazı tanımaıgnız ınsanlarla tartısma yasayabılırsınız yanı kotuluklerı dokunabılır dıkkat.sımdı yıkayabılırsın fıncanını :)) yıne beklerım sadece sana bakarım :))sende bana bakarsın artık

canım bır rahım problemı var ortadakı ay buna delalet bırde bırı fabrıkadan ya cıkartılacak yada yenı bır ıse gırecek ona yol gorunuyor ben yenı gordum dun gorsem bakardım normalde bakmıyorum ama sana kıyamadım :)) bıde yakınlarada yada olacak bazı tanımaıgnız ınsanlarla tartısma yasayabılırsınız yanı kotuluklerı dokunabılır dıkkat.sımdı yıkayabılırsın fıncanını :)) yıne beklerım sadece sana bakarım :))sende bana bakarsın artık

genelde ay iyi derler ama :44: teşekkür ederim yorumun için :KK34: bakarız canın sagolsun

valla cesaretinize hayranim ayni seyleri bende yaptim yani ole sallamadim durumu cocuklugumada denk geldi fal baktirdim cok iyi bakarim hatta fincana bakmama bile gerek kalmazdi bazen 4 sene oldu bir ruya gordum...degil fala yaklasmak bakildigi odada bile kalmiyorum arkadaslarim geyigine bile acsa ya odayi terk ediyorum yada kimseye kapattirmiyirorum....ciddi ciddi sinirleniyorum o kahve fincani kapaniyor bana ates basiyor carpintim basliyor huysuzlaniyorum en son kusana kadar devam ediyor..psikolojik dedim evde kendim denedim yok aynisi..
turk kahvesinide cok severdim simdi kahve var fincan var evde hic donup bakmiyorum bile yapmiyorumda sadece bulunuyor...bir sadece annem ve ablamlar varken huzurlu iciyorum onlar yoksa ortamda cok tercih etmiyorum...

valla tavsiyem cok yanasmayin hatta mumkunse hic ugrasmayin ama iste kadiniz duramiyorus merak ediyoruz falan filan bizi cezbediyor,,,

he o donemden sonra rahatim allaha sukur bir derdim yok ama fincana hala yaklasmam....:KK53::KK53:

$Fotoğraf-0008.jpg $Fotoğraf-0001.jpg $Fotoğraf-0004.jpg $Fotoğraf-0003.jpg $Fotoğraf-0002.jpg $Fotoğraf-0006.jpg kızlar buna da iki döktürün ya:KK1:

canım Geçen sefer pek bişey cıkmamıstı.Bu sefer konuna ekledim geçen sefer yanlış yere yazmısım :KK71::KK71: mezun olunca iş bulabilecek miyim niyetim buydu:KK5:

$DSC03176.JPG $DSC03178.JPG $DSC03179.JPG

Son düzenleme:
açelya sen fala mı inanmıyorsun,fincanın üzerine yüzük falan koyup şekilleri mi bozuyorsun,ben mi sende birşey göremiyorum anlamadım.sorabilirsin,diğer arkadaşlara sayfalar dolusu yorum yaptım.fakat sende göremiyorum.zaten bugün kandil bugün fal bakmayacagım.yeniden bol telveli kahve falını eklersen bakmaya çalışırım.

$047.jpg $046.jpg $050.jpg $048.jpg

Tutkumavi, belirtmen üzere buraya da ekledim fincan görüntülerini. Özelden yazdım bilgilerimi.

arkadaşlar ben bu fala baktırana kadar fala inanmayanlardandım.Dün nostradamus cafeye götürdüler iş yerindeki arkadaşlar inanmaya inanmaya zorla oturttular kimya hanımdı heralde kadın dehşet beni okudu resmen beklentilerime kadar herşeyi bildi hala çok şaşkınım sizinlede paylaşiym dedim yakın olan varsa denesin bence...
:KK52:

açelya sen fala mı inanmıyorsun,fincanın üzerine yüzük falan koyup şekilleri mi bozuyorsun,ben mi sende birşey göremiyorum anlamadım.sorabilirsin,diğer arkadaşlara sayfalar dolusu yorum yaptım.fakat sende göremiyorum.zaten bugün kandil bugün fal bakmayacagım.yeniden bol telveli kahve falını eklersen bakmaya çalışırım.

Canım fala da inanıyorum yüzük de koymam direk fincanı kapatıp soğumasını bekliyorum hatta çevirirken dilek diliyorum.Telve hep dipte kalır benim fincanlarımda pek şekil çıkmaz.En şekillisini geçen sefer koymustum :KK9: Belki fotoğrafı çekiş açımda bi yanlışlık var bilemiyorum :44::44: yarın daha farklı çekmeye çalışırım:KK58:

bu gece ilginç rüyalar gördüm ve bir kahve içip kapatayım dedim.aslında kendim fal bakıyorum ama kendime bakamıyorum:KK61: anlayan arkadaşlardan bakmalarını rica ediyorum :26:

hakkat bedavacı gördüm seni o kadar cafeler var zaten internette yada evlerinde fal bakanlarıda dolandırıcı olarak görüyorum çok güzel kaliteli cafeler var hem gittiğiniz yerde güzel hizmet alıyosunuz arkadaşlarınızla sohbet etme imkanınız da oluyor aynı zamanda içtiğiniz keyif kahvesini kapattığınızda orda falınıza bakılıp tatlı bir şekilde ayrılıyosunuz... böyle bildiğim çok güzel bir cafe var mesela isteyenlere önerebilirim..:KK19: onun dışında internette bakıyorum şu hesaba para yok evde bakıyorum ne olduğu belli olmayan insanların evine ne gideyim şiddetle arkadaşlar sizide uyarmak isterim böyle insanlar bizim hassas anlarımızı yakalayıp sömürüyolar bunlar dolandırıcı uzak durun bence ...

hakkat bedavacı gördüm seni o kadar cafeler var zaten internette yada evlerinde fal bakanlarıda dolandırıcı olarak görüyorum çok güzel kaliteli cafeler var hem gittiğiniz yerde güzel hizmet alıyosunuz arkadaşlarınızla sohbet etme imkanınız da oluyor aynı zamanda içtiğiniz keyif kahvesini kapattığınızda orda falınıza bakılıp tatlı bir şekilde ayrılıyosunuz... böyle bildiğim çok güzel bir cafe var mesela isteyenlere önerebilirim..:KK19: onun dışında internette bakıyorum şu hesaba para yok evde bakıyorum ne olduğu belli olmayan insanların evine ne gideyim şiddetle arkadaşlar sizide uyarmak isterim böyle insanlar bizim hassas anlarımızı yakalayıp sömürüyolar bunlar dolandırıcı uzak durun bence ...

Gelip reklam yapıp durmayın anlamayacak kadar saf değiliz tüm fal topiklerinde cafe ve falcı ismi vermişsiniz.Gidip reklamınızı başka yerde yapın.Dolandırıcı olmak için karşılığında para alınması gerekir.Tutkumavi ya da burdaki hiçbir arkadaşımın böyle bir talebi yok bence biz sizden uzak durmalıyız :KK20:

ilk mesajlarda biz tutkumaviyle yakın arkadaş olduğumuz için şakalaştık.birbirimize fal bakıyoruz espri yaptık.ne demek bedavacı ne münasebet yani.siz istemiyorsanız gelip baktırmayın.reklam yapıp cafe adı vs veriyorsunuz ve birde diyorsunuz ki dolandırıcı internettekiler vs.arkadaşlara sor bakalım tutkumavi hangi arkadaştan bir lira talep etmiş önemli olan burada sohbet olsun arkadaşlık olsun ve insanların sıkıntıları bir nebze olsun hafiflesin.. çok ayıp etmişsiniz çok.böyle iyi niyetli fal bakıpta bu tarz yorumlara maruz kalmasına izin vermem yani.lütfen sizde başka konuda gidip reklamı yapın burası tutkumavinin fal bakma konusu reklam değil..:KK47:

Gerçekleşmesini istediğin birşey var dua edişini bile gördüm hissetim ve okadar cok içten istemişsin ki bunu yakın zamanda gerçekleşecek.. Birde sanırım bu olaydan sonra veya olayla alakasız çok kalabalık bir ortama giriyorsun.. O ortamda değişik haberler alacaksın.

X