- 28 Kasım 2010
- 871
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bır rahım problemı var ortadakı ay buna delalet bırde bırı fabrıkadan ya cıkartılacak yada yenı bır ıse gırecek ona yol gorunuyor ben yenı gordum dun gorsem bakardım normalde bakmıyorum ama sana kıyamadım :)) bıde yakınlarada yada olacak bazı tanımaıgnız ınsanlarla tartısma yasayabılırsınız yanı kotuluklerı dokunabılır dıkkat.sımdı yıkayabılırsın fıncanını :)) yıne beklerım sadece sana bakarım :))sende bana bakarsın artık
tabagın ortasında dalgalı omuzlarının biraz altında saclı bir kadınla dalgalı saclı bir erkek sarılmış gibi gördüm birden tırstım sabah sbah
evet bu doğru o sarılanları ben biliyorum
e kimse bakmayacak mı falıma
Eki Görüntüle 202839 Eki Görüntüle 202840 Eki Görüntüle 202841 Eki Görüntüle 202842 Eki Görüntüle 202843
tutkumavi rica etsem falımı yorumlayabilirmisin teşekkürler şimdiden....
açelya sen fala mı inanmıyorsun,fincanın üzerine yüzük falan koyup şekilleri mi bozuyorsun,ben mi sende birşey göremiyorum anlamadım.sorabilirsin,diğer arkadaşlara sayfalar dolusu yorum yaptım.fakat sende göremiyorum.zaten bugün kandil bugün fal bakmayacagım.yeniden bol telveli kahve falını eklersen bakmaya çalışırım.
bu gece ilginç rüyalar gördüm ve bir kahve içip kapatayım dedim.aslında kendim fal bakıyorum ama kendime bakamıyorum anlayan arkadaşlardan bakmalarını rica ediyorum :26:
hakkat bedavacı gördüm seni o kadar cafeler var zaten internette yada evlerinde fal bakanlarıda dolandırıcı olarak görüyorum çok güzel kaliteli cafeler var hem gittiğiniz yerde güzel hizmet alıyosunuz arkadaşlarınızla sohbet etme imkanınız da oluyor aynı zamanda içtiğiniz keyif kahvesini kapattığınızda orda falınıza bakılıp tatlı bir şekilde ayrılıyosunuz... böyle bildiğim çok güzel bir cafe var mesela isteyenlere önerebilirim.. onun dışında internette bakıyorum şu hesaba para yok evde bakıyorum ne olduğu belli olmayan insanların evine ne gideyim şiddetle arkadaşlar sizide uyarmak isterim böyle insanlar bizim hassas anlarımızı yakalayıp sömürüyolar bunlar dolandırıcı uzak durun bence ...
hakkat bedavacı gördüm seni o kadar cafeler var zaten internette yada evlerinde fal bakanlarıda dolandırıcı olarak görüyorum çok güzel kaliteli cafeler var hem gittiğiniz yerde güzel hizmet alıyosunuz arkadaşlarınızla sohbet etme imkanınız da oluyor aynı zamanda içtiğiniz keyif kahvesini kapattığınızda orda falınıza bakılıp tatlı bir şekilde ayrılıyosunuz... böyle bildiğim çok güzel bir cafe var mesela isteyenlere önerebilirim.. onun dışında internette bakıyorum şu hesaba para yok evde bakıyorum ne olduğu belli olmayan insanların evine ne gideyim şiddetle arkadaşlar sizide uyarmak isterim böyle insanlar bizim hassas anlarımızı yakalayıp sömürüyolar bunlar dolandırıcı uzak durun bence ...