Kahve Falıma Bakar mısınız ?

bu gece ilginç rüyalar gördüm ve bir kahve içip kapatayım dedim.aslında kendim fal bakıyorum ama kendime bakamıyorum anlayan arkadaşlardan bakmalarını rica ediyorum :26:

bu da oldu yani..forumdan fal çok güldüm.nerede yaşıyorsanız o konuyla ilgili falcılar listesini bulup baktırın arkadaşlar paylaşıyor sık sık..daha neler yani...

çok baktırdım ama kesmedi beni hem size ne fal bakamıyosunuz diye mi bu triplere girdiniz anlamadım doğrusu.çok güzel yorum yapan arkadaşlar var sizin niye ilginizi çekti bu konu o zaman

sizde ne şaşkın şeymişsiniz öyle herşeye şaşırıyosunuz.teknolojinin gözünü seveyim ne var bunda sende kapat sende baktır kıskandın mı yoksa hoş bakan da yok ama siz balıklama atladınız hemen falımın tadı kaçtı

güzelmiş gerçekten tebrik ederim fikrin için.. :)) ben pek fazla anlamam ama baktığım zaman çıktığını söylerler.burdan pek belli olmuyor ama.hamilemisin canım yoksa yakınında hamile doğumu yaklaşmış yada doğum yapmış birimi var uzun boylu bir bayan bebeğini avuçlarının içine almış..

bence sizin sorunuz başka takılmaya yer arıyor gibi bir haliniz var.ilgini çekmiyorsa girme bakma kardeşim napayım şimdi ya

evet kusura bakma bu kadar çok bedavacı görünce ister istemez şaşırıyor insan.herkes bi forumda baktırsa falcılar taş mı yesin ölüsn mmü açlıktan

teşekkür ederim evet hamile kalmaya çalışıyorum bebek istiyorum uzun boylu ben varım.zaten bebek var mı diye kapattım bi umut işte belki güzel şeyler duymak istedim ama bazı arkadaşlar anlamıyor işte.demek geliyor bebegim önümüzdeki ay

bende ılk baktıgım an da hamıle kalacak bırısı var yazacaktım ,ama arkadas yazmıs sızde yazmıssınız.

ınsallah gelır bbebegın hemen.

evet kusura bakma bu kadar çok bedavacı görünce ister istemez şaşırıyor insan.herkes bi forumda baktırsa falcılar taş mı yesin ölüsn mmü açlıktan

banane falcılardan işim gücüm yok onları mı düşüncem akşama kadar para kırıyolar zaten benim parama ihtiyaçları yoktur.çok zor durumda kalırlarsa gidip beden işçiligi yapsınlar.

evet canım bence geliyor bebeğin inşallah fincana şöyle bir baktım tek dikkatimi çeken o oldu ve inanırmısın hissederek yorumladım..inşallah allahım gönlüne göre verir..seninde duymak istediğin buymuş sanırım

benimde yakınlarımda fal bakanlar var ama inanınki şimdiye kadar 3 kere baktırmışımdır kahve falıma nedense ben olumlu olumsuz çok etkisinde kalıyorum.bu yüzdende baktırmamayı tercih ediyorum.sizde etkisinde kalıyormusunuz acaba yoksa benmi çok abartıyorum??

etkilendigim zamanlar oldu ama geçiyor birkaçgün sonra.etkilenmeyin derim.düşünce gücüyle gerçekleşmeyecegide varsa gerçekleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…